A jeden ještě jeden vtip z 3.CRX srazu...kdo byl tak zná bude znát jeho dokonalejší verzi díky bezkonkurenčnímu přednesu od Mártyho

Jdou úředníci z finančáku do lesa a vidí to medvěd, vyděsí se, začne utíkat a potká pštrosa a povídá mu: "pštrosi, je to v háji, do lesa jde finančák! si to představ, já kožich, moje stará kožich, děti kožich, ty až to zjistí, tak nás zavřou!"...pštros se vyleká a začne utíkat pryč a potká krtka a povídá mu: "krtku, je to v háji, do lesa jde finančák a teď si to představ...já si žiju na vysoký noze, moje stará si žije na vysoký noze, děti si žijou na vysoký noze...ty až to zjistí tak nás zavřou!"...krtek se vyleká a zavrtá se do země...vrtá vrtá až vykoukne v zoo v kleci u opic a povídá jim....opice,je to v háji! finančák jde k nám do lesa! no a si to představte, já nahrabáno, moje stará má nahrabáno, děti maji nahrabáno, ty až to zjistí, tak nás zavřou!...a opice se na něj podívá a povídá: "hele,buď v klidu...já mám holej zadek,stará má holej zadek, moje děti taky a stejně nás zavřeli"