Tak konečně se mi povedlo získat CRX sice ne v takovém stavu jaký bych chtěl ale mám ho je to můj sen od mojich 15 let.K autu jsem přišel tak že na parkovišti u školy kam chodím na nástavbu se objevilo černé CRX kompletní akorát celkem shnilé ale řekl jsem si že by se dalo zachránit.Stálo tam asi 14 dní a najednou z něj zmizel přední nárazník a jedna pozička,asi po týdnu jsem dal lísteček za stěrač že koupím a tel. číslo.Za 4 dny se mi ozval kluk že kolik bych za to dal,já sem akorát řekl že je to ve špatném stavu a on jeslti to chci na díly tak je to bez dokladů a za cenu železa 800 kč že to jezdí akorát tam neni benzín,hned jsem řekl že beru a ještě ten den jsem jel pro něj(možná i z obavy dalšího rozkradení 

).Když jsme přijeli k autu tak bylo trochu vykradené,někdo z něj ukradl nejspíš sportovní filtr,volant a rukojeť řadící páky.Tak i tak jsme napsali smlouvu a autíčko odtáhli,kastle je na tom sice hodně špatně ale vyvařit to nejspíš pude.Včera jsem tam dal filtr a zkontroloval motor že ho zkusím,motor na několikátý pokus chytil a ozval se docela hlasitý zvuk ale to je způsobeno prasklým výfukem.Krásně běží neklepe necvaká,drží otáčky a jede velice pěkně.Řekl bych že ten motor je asi to nejlepší co na autě je 

.Mělo by mít najeto 225 tis.km je tam motor D16A8 92 kW.Jinak kdyby jste někdo měl doklady a nebo ten nárazník či pozičku tak dejtě vědět a držte palce ať se dá dohromady,když už jsem ho takhle jednou zachránil tak ho dotáhnu do konce za chvíli končí maturita a bude čas a peníze