Redy píše:A jáá nemůžu jet
hergot...letos musí bejt prostě ještě jeden srazec
A co přijet k nám do Ústí do Zoo? máme tu cvičený lachtany

Moderátor: Minor
Redy píše:A jáá nemůžu jet
hergot...letos musí bejt prostě ještě jeden srazec

Activity? je to složený ze tří částí...buď něco kreslíš a druhej z týmu hádá co kreslíš, nebo je tam pantomima, nebo vysvětlování nějaké věci...samozřejmě je tam časovej interval...a je to faaaakt prdel
 Activity? je to složený ze tří částí...buď něco kreslíš a druhej z týmu hádá co kreslíš, nebo je tam pantomima, nebo vysvětlování nějaké věci...samozřejmě je tam časovej interval...a je to faaaakt prdel  ...hlavně ta pantomima nemá chybu občas
 ...hlavně ta pantomima nemá chybu občas  A který ústí máš na mysli?
 A který ústí máš na mysli?  
  !
 ! 

hele ale neznáš odtamtaď jeden Focus sedan v tuningu?
 hele ale neznáš odtamtaď jeden Focus sedan v tuningu? 
 tady jezdí spousta focusů v tuningu
 tady jezdí spousta focusů v tuningu  ale je fakt že sedan asi né
 ale je fakt že sedan asi né kámoš, je odtamtud
 kámoš, je odtamtud  tak nic...
 tak nic...Scar píše:Ahóóój. Já se šíleně nudííímNehrajete někdo nějakou onlineovku? Samozřejmě jen na neplacených a zcela
legálních serverech
Napadlo mě po dlouhé době zapařit Lineage 2
popřípadě jinou pařbičku po netu
hlavně né něco typu CSko a jim podobné kde nemá noob, looser a lama šanci si slušně zahrát

myst píše:je no 350 mesicne... kdyz spocitam jak dlouho to hraju a co jsem za to utratila, tak bych mohla mit hmmmm 8500Kc co si za to koupim? =)))))
Redy píše:Za to už jsou kráááááásný black angely po kterých tak toužím a ještě mi zbude na benzín!!!

Hanys píše:Redy píše:Za to už jsou kráááááásný black angely po kterých tak toužím a ještě mi zbude na benzín!!!
to nesmis tak brat v zivote nesmis utracet jen za sve konicky ale i na neco jineho co jsi jete nedelal

ale wow v tom ještě nebylo
 ale wow v tom ještě nebylo 
Redy píše:Jo a mimoto kámoš ji ještě nedávno doporučoval tuhle gamesku...sou tam i CRX!
http://www.youtube.com/watch?v=cmiabRaxeVo

myst píše:huste Hanys, ty paris WoWko? =)
myst píše:tak mi napis az budes hrat, ja jsem taky na DT, a jeste tady kamos z klubu Razsh - ten taky hraje =)

no dobrý náhody co? mě se tohle teď v poslední době stalo třikrát, že sem si řekl...svět je sakra malej...a když se to někomu stane potřetí tak už si člověk fakt řekne jestli se ten svět nezmenšuje nenápadně
 no dobrý náhody co? mě se tohle teď v poslední době stalo třikrát, že sem si řekl...svět je sakra malej...a když se to někomu stane potřetí tak už si člověk fakt řekne jestli se ten svět nezmenšuje nenápadně 
Redy píše:hehe,šéfíček del sol teamuno dobrý náhody co? mě se tohle teď v poslední době stalo třikrát, že sem si řekl...svět je sakra malej...a když se to někomu stane potřetí tak už si člověk fakt řekne jestli se ten svět nezmenšuje nenápadně

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 237 hostů