Technická podpora CRX fóra, opravy, novinky atd.
Moderátor: Minor
Re: Technická podpora CRX fóra, opravy, novinky atd.
Je pravda že to hltí prostor a ten tu není nafukovací
já sám pokud je potřeba proháním fotky například v malování, je to na dva tři kliky a fotku to zmenší v Mb a Kb opravdu hodně, aniž by se zmenšila velikost
postup jsem kdyžtak postnul sem viewtopic.php?p=5407#p5407 fotky větší 1Mb jsou pak na forum opravdu zbytečné, jsou to celkem velké plachty, které člověk upotřebí tak maximálně na kvalitní tisk...i v třeba takových tématech jako slint slint nebo obrázky na plochu, kam se dávají fotky v max rozlišení, stačí těch 1Mb 
Začínají se nám tu množit registrace členů z ruska a dalších pochybných států...je mi jasný, že jsou to ti otravní reklamní spamboti...přidal jsem jim do registrace kontrolní otázku "jaké je největší město na moravě"...tak schválně jak to rozlousknou 
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Začínají se nám tu množit registrace členů z ruska a dalších pochybných států...je mi jasný, že jsou to ti otravní reklamní spamboti...přidal jsem jim do registrace kontrolní otázku "jaké je největší město na moravě"...tak schválně jak to rozlousknou
Dobrej nápad
Snad je nenapadne použít gúgl překladač, mapy a Wikipediu Re: Technická podpora CRX fóra, opravy, novinky atd.
Já bych tu otázku změnil na : kdo je největší Hondák u nás na patře
....odpověď....JÁ
Tohle nevygůglujou
Tohle nevygůglujou
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

Tak, jak už si možná někdo všiml, nasadil jsem tu nového moderátora Wláďu, který se bude starat o pořádek (prostě taková crx uklízečka dalo by se říct
). Usoudil, že je tu spoustu dávno zapomenutých nepotřebných témat, tak se jimi bude prokousávat a postupně některé uklidí
Mnoho úspěchů do tété dirty práce
!
Mnoho úspěchů do tété dirty práce
!- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Už nějakou dobu se děje na fóru nepříjemná věc a to taková, že to samo odhlašuje uživatele po přidání příspěvku nebo posláním zprávy.
Dřív se tak nedělo a je to docela otrava. Myslel jsem si, že to dělá jen mě, že mam zas nějakej bordel v PC ale dělá mi to i na mobilu a když jsem o tom mluvil s Minorem, tak mi problém potvrdil. Šlo by s tím něco udělat?
Chtěl jsem trošku uklízet a probírat se při tom starými tématy, ale opravdu to nejde se pořád dokola přihlašovat. 
Dřív se tak nedělo a je to docela otrava. Myslel jsem si, že to dělá jen mě, že mam zas nějakej bordel v PC ale dělá mi to i na mobilu a když jsem o tom mluvil s Minorem, tak mi problém potvrdil. Šlo by s tím něco udělat?
Chtěl jsem trošku uklízet a probírat se při tom starými tématy, ale opravdu to nejde se pořád dokola přihlašovat. crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Mrknu na to
mě všechno funguje, tak to bude zase nějaká výživná kulišárna 
Nevím, jak to nasimulovat, ale docela to štve. Mám W10, prohlížeč Avant Browser, který jede na jádře Chromu.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
-
petaed9
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
A ja zas myslel ze to dela jen me
Taky mam ten samy problem
Docela to fakt otravuje, pošlu SZ a jsem odhlášenej 
-
petaed9
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Docela to fakt otravuje, pošlu SZ a jsem odhlášenej
Tak nejak :/
Zkuste to teď
mě to funguje celou dobu, tak se mi to blbě testuje 
Je možné, že se vám stane totéž, co mně, že vás to při pokusu napsat příspěvek rovnou odhlásí.
Smazal jsem cookies a zrušil zatržítko u přihlášení "přihlásit při každé návštěvě (nebo jak to přesně je) a pak už jsem dokázal napsat příspěvek. Ale možná to s tím nesouvisí.
Smazal jsem cookies a zrušil zatržítko u přihlášení "přihlásit při každé návštěvě (nebo jak to přesně je) a pak už jsem dokázal napsat příspěvek. Ale možná to s tím nesouvisí.
-
petaed9
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
U me stale beze zmeny Redy :/
Vypadá to, že to vykopávání dělá jeden z pluginů, které tu máme. Trochu mám v podezření garáž, která je krapet megalomanská a bez řádných aktualizací, takže přemýšlím, že forum trochu vyčistím od těchto doplňků. Garáž stejně moc používaná není, dubluje témata ve foru naše CRX, takže ji nejspíše úplně zruším. Dám ještě na forum info, že pokud si bude chtít někdo zálohovat nějaká data z ní, bude na to mít určitý čas. Je na čase to tu trochu vyčistit od balastu 

- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak mi už to dělá taky 
Tak se možná povedlo opravit

Jak si pár z vás všimlo, zlobí načítání webu, na problému se pracuje, bude brzy vyřešeno 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Mě už to tedy funguje v poho.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Jo, taky už bez problémů. Tady je vidět, kdo na forum kouká