Jiňák už mám hodně zájemců kdo by chtěl ject mim ED9
 nechte se překvapit
  nechte se překvapit  
Moderátor: Minor

nechte se překvapit
  nechte se překvapit  
 takže vtec zůstane doma a přijedu zase fialkou
 takže vtec zůstane doma a přijedu zase fialkou 
 , že by cérem, nebo nějakou novou starou jebkou
, že by cérem, nebo nějakou novou starou jebkou 

lazzzik píše:Hele,na sraz jezdis jen s fialkou s vtecem si neprijel ani jednou.Tady neco smrdi:-D ty ho nejak tutlas?
 no tak je to jenom vtec navíc ještě hodně práce
 no tak je to jenom vtec navíc ještě hodně práce   ale po tomhle roce už určitě budu mít sakra dilema s kterým ject protože je na co se těšit
 ale po tomhle roce už určitě budu mít sakra dilema s kterým ject protože je na co se těšit  . Teď se udělala další změna na fialce sehnal jsem pár dílů které se do srazu doufám podaří dát do laku a na auto tak se zase ukážu s trochu jinym vzhledem
 . Teď se udělala další změna na fialce sehnal jsem pár dílů které se do srazu doufám podaří dát do laku a na auto tak se zase ukážu s trochu jinym vzhledem  jako to je každej rok
 jako to je každej rok  

kottitko píše:Taky se prijedu podivat.. jako uz necrxar se mi po poradnych autech styzka

Trochu to máme domluvené s Wláďou, ale pořád je to daleko, takže se muže stát cokoli. Každopádně se pokusím nějak dorazit.
 Trochu to máme domluvené s Wláďou, ale pořád je to daleko, takže se muže stát cokoli. Každopádně se pokusím nějak dorazit.
Sabrio píše:Taky bych potřeboval řidiče na druhý cérotakže vtec zůstane doma a přijedu zase fialkou

Jindřich píše:Kluci,bude nějaká srazová burzička? Koupil bych krycí plech na panel topení (s dírkama)
Pak nějaké to tričko a klubové nálepky

P@tko
 P@tko  co budou
 co budou

doufam že chytime super sousedy
  doufam že chytime super sousedy   

ale budeme pobliz
 ale budeme pobliz   

. Zvazujem ze by som sa tento rok prisiel zas za vami s mazlikom pozriet, najdem tu niekde nejaku ucelenu informaciu o tom kedy, kde, kto vsetko sa chysta, ako s rezervaciou ubytka a tak?
 . Zvazujem ze by som sa tento rok prisiel zas za vami s mazlikom pozriet, najdem tu niekde nejaku ucelenu informaciu o tom kedy, kde, kto vsetko sa chysta, ako s rezervaciou ubytka a tak? 
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti