To ani nemá cenu, abych  tam nekdy trápil tu svoji, protože bych to asi nejspíš projel
 To ani nemá cenu, abych  tam nekdy trápil tu svoji, protože bych to asi nejspíš projel   Jinak video taky dobrý
  Jinak video taky dobrýModerátor: Minor

To ani nemá cenu, abych  tam nekdy trápil tu svoji, protože bych to asi nejspíš projel
 To ani nemá cenu, abych  tam nekdy trápil tu svoji, protože bych to asi nejspíš projel   Jinak video taky dobrý
  Jinak video taky dobrý
 stačí dobrý start a J!R! se zapotí
 stačí dobrý start a J!R! se zapotí  Co nejméně benzínu a vody v ostřikovačích a .... sedačky pryč.... no... prostě...
 Co nejméně benzínu a vody v ostřikovačích a .... sedačky pryč.... no... prostě... 

Loiza666 píše:To jsou jen kecy Jamesistačí dobrý start a J!R! se zapotí
Co nejméně benzínu a vody v ostřikovačích a .... sedačky pryč.... no... prostě...
Video moc fajn
 Já s ní stejně pojedu ale až na jaře. Letos jsem si s ní chtěl ještě zajezdit než bude zima a v zimě pod ní ležet až budu  mít hotový moje plány doma, co jsem chtěl udělat,ale celkem dost se mi změnily plány, takže musím vše posunout o něco dál. No hlavně jsem rád, že žiju, auto počká
 Já s ní stejně pojedu ale až na jaře. Letos jsem si s ní chtěl ještě zajezdit než bude zima a v zimě pod ní ležet až budu  mít hotový moje plány doma, co jsem chtěl udělat,ale celkem dost se mi změnily plány, takže musím vše posunout o něco dál. No hlavně jsem rád, že žiju, auto počká  

James píše:Loiza666 píše:To jsou jen kecy Jamesistačí dobrý start a J!R! se zapotí
Video moc fajn
To máš pravdu, se najde takových způsobů.jak to odlehčitJá s ní stejně pojedu ale až na jaře. Letos jsem si s ní chtěl ještě zajezdit než bude zima a v zimě pod ní ležet až budu mít hotový moje plány doma, co jsem chtěl udělat,ale celkem dost se mi změnily plány, takže musím vše posunout o něco dál. No hlavně jsem rád, že žiju, auto počká

Loiza666 píše:James píše:Loiza666 píše:To jsou jen kecy Jamesistačí dobrý start a J!R! se zapotí
Video moc fajn
To máš pravdu, se najde takových způsobů.jak to odlehčitJá s ní stejně pojedu ale až na jaře. Letos jsem si s ní chtěl ještě zajezdit než bude zima a v zimě pod ní ležet až budu mít hotový moje plány doma, co jsem chtěl udělat,ale celkem dost se mi změnily plány, takže musím vše posunout o něco dál. No hlavně jsem rád, že žiju, auto počká
Tak jistě, ale postarej se o své auto dobře. Garáž máš ne? Nebo pořádnou plachtu a zakrýt holku jednu stříbrnou
 Je to spíš dílna, kde mám i radiátory, protože z toho mýho věčnýho zimního válení v garáži u našich jsem býval potom celkem nachcípanej a chtěl jsem teďv té mojí pořádně zatopit, trávit celou zimu a stihnout ji do jara
 Je to spíš dílna, kde mám i radiátory, protože z toho mýho věčnýho zimního válení v garáži u našich jsem býval potom celkem nachcípanej a chtěl jsem teďv té mojí pořádně zatopit, trávit celou zimu a stihnout ji do jara  Nechcu dělat žádný velký zákroky, spíš taková ta údržba a výměna nekterých věcí. Ale už tady trochu spamujeme Jiřímu, ne?
 Nechcu dělat žádný velký zákroky, spíš taková ta údržba a výměna nekterých věcí. Ale už tady trochu spamujeme Jiřímu, ne?  
 Proste uz nebudu tak kritickej k ostatnim, pac pak sedet v aute a zucastnit se toho je neco uplne jinyho.Nejvetsi strach jsem mel ze ublizim svemu autu a i jinym... dohadujte se pak s nekym.Pak dalsi vec co mi vadila....jezdilo tam plno profiku s opravdovyma zavodakama a to byl narez.Takze jsem spis jen tak zkousel... mam onboard a jeste z jedne kamery natacene od spolujezdca, ale neni o co stat.Ovsem zazitek moc peknej
 Proste uz nebudu tak kritickej k ostatnim, pac pak sedet v aute a zucastnit se toho je neco uplne jinyho.Nejvetsi strach jsem mel ze ublizim svemu autu a i jinym... dohadujte se pak s nekym.Pak dalsi vec co mi vadila....jezdilo tam plno profiku s opravdovyma zavodakama a to byl narez.Takze jsem spis jen tak zkousel... mam onboard a jeste z jedne kamery natacene od spolujezdca, ale neni o co stat.Ovsem zazitek moc peknej 

a jestli můžu poradit, tak bych je zkusil dát do zlaté barvy ty O.Z. kola
 a jestli můžu poradit, tak bych je zkusil dát do zlaté barvy ty O.Z. kola 
 alebo potom tie zlate ako tuto kolega vyssie spomina aj ked zas potom k zlatej tie cervene pruhy  hmmm
  alebo potom tie zlate ako tuto kolega vyssie spomina aj ked zas potom k zlatej tie cervene pruhy  hmmm  

Samozřejmě tam budou jiné gumy, než tyto balóny.
Samozřejmě tam budou jiné gumy, než tyto balóny.
 Ale slibuji, že interiérová je to už poslední, pokud bude změna tak jedině rám
 Ale slibuji, že interiérová je to už poslední, pokud bude změna tak jedině rám  Takže na aute je v současné době 5 rozpěr- spodní zadní, horní zadní a přední a béčkový sloupek 2ks
 Takže na aute je v současné době 5 rozpěr- spodní zadní, horní zadní a přední a béčkový sloupek 2ks 
 chystám se taky nějak vystužovat karoserii, nejradši bych rám, ale sehnat s homologací, bude asi velkej problém
  chystám se taky nějak vystužovat karoserii, nejradši bych rám, ale sehnat s homologací, bude asi velkej problém 
 aspoň prozatím
 aspoň prozatím  Vždy jsem toužil po rámu, ale... teď si stojím za tím, že je potřeba mít zároveň i helmu.Stačí nějaký cukanec a můžes si o něj rozrazit hlavu.
 Vždy jsem toužil po rámu, ale... teď si stojím za tím, že je potřeba mít zároveň i helmu.Stačí nějaký cukanec a můžes si o něj rozrazit hlavu.
 koupit nějaké PVC trubky (silnější než carbon) a z těch trubek takovou konstrukci poskládat, nastříkat na černo a až by mě zastavili, tak mi buď nadají a já to pár pohybama rozmontuju, nebo nic neřeknou a cesta k pořádnému "X-baru" je volná
 koupit nějaké PVC trubky (silnější než carbon) a z těch trubek takovou konstrukci poskládat, nastříkat na černo a až by mě zastavili, tak mi buď nadají a já to pár pohybama rozmontuju, nebo nic neřeknou a cesta k pořádnému "X-baru" je volná 
PIWEL píše:co oblouk za sedačkama, z horních rohů rozpěry na tlumiče a uhlopříčné Xko od pravého tlumiče k levému hornímu rohu a naopak? samozřejmě ještě klasickou rozpěru mezi tlumiči...docela nad tím uvažuju, ale kdoví co na to páni PČR...ale mám teorii jak zjistit jejich rekacikoupit nějaké PVC trubky (silnější než carbon) a z těch trubek takovou konstrukci poskládat, nastříkat na černo a až by mě zastavili, tak mi buď nadají a já to pár pohybama rozmontuju, nebo nic neřeknou a cesta k pořádnému "X-baru" je volná
 .Samotnýho by mě zajímalo, co řeknou na můj výtvor, taky za chvíli technická, ale nebojím se.Vím v jakým stavu je auto, vždyt jsem ho do toho dostal
  .Samotnýho by mě zajímalo, co řeknou na můj výtvor, taky za chvíli technická, ale nebojím se.Vím v jakým stavu je auto, vždyt jsem ho do toho dostal  Jinak oněkdá jsem se dozvěděl, že je problém jen odstraněná zadní sedačka
 Jinak oněkdá jsem se dozvěděl, že je problém jen odstraněná zadní sedačka   , takže nějaký kecy očekavam.Ale tajně doufám, že to budou normalní policajti a budou v němém úžasu obhlížet auto a chvalit
 , takže nějaký kecy očekavam.Ale tajně doufám, že to budou normalní policajti a budou v němém úžasu obhlížet auto a chvalit   Naštestí jsem dlouho nebyl zastaven...ťuk...ťuk...ťuk....
  Naštestí jsem dlouho nebyl zastaven...ťuk...ťuk...ťuk....    

Ale jsme na CRX klubu, tak zpět k CRX...min rok jsem vpodstatě už nic moc neudělal, asi jen nakup koberečku od Codyho.Během zimy jsem vyšlíchal dutiny, pošplíchal rapaticou a to by bylo asi tak vše.Ke konci zimy jsem nechal nalakovat kola do bíle a při té příležitost jsem koupil nové pneu Toyo TIR 195/50 R15.Osvědčené pneu, co mi vyhovují.Ale stejně mi to nedalo a pustil jsem se do montáže třmenů z Legenda KA7, která mám již nějaký ten rok po repasy na půdě.Pořád jsem vymýšlel že tam vrazím desky ferodo ds 2500 nebo 3000, což jsou desky za 5-6tis, k tomu samozřejmě topový kotouče.Nakonec jsem se rozhodl pro standart Feroda a i plne kotouče.Nejdřív mi bylo líto, že to nebude vizialně racing, ale když vidím jak brzdy vyplnuji ty krasné kola...jsem velice spokojen.Strašně se mi libí ta pidi mezírka mezi diskem a třmenem, kam se nevlezlo ani zavaží.Při té příležitosti jsem koupil a namontoval zadní třmeny po repasy + kotouče a desky.Ještě se vyměnily spodní čepy na předku.Dále jsme jen dal pár nalepek a tím asi i letos nějak tak končím.Jo ještě jsem od Ljaye koupil shiftlight a digi budík na tlak olej, ktery putoval do držáku pro dva budíky vedle budíku na teploty oleje a vody opět od Ljaye.Taky mám od Slávka volant.Hmmmm, tak jak tak koukam....CRX není zase tak zanedbávaná jsk jsem si myslel.Jen ten sezoní najzd je z 90% najižděním a vyjížděním do garáže.
 Ale jsme na CRX klubu, tak zpět k CRX...min rok jsem vpodstatě už nic moc neudělal, asi jen nakup koberečku od Codyho.Během zimy jsem vyšlíchal dutiny, pošplíchal rapaticou a to by bylo asi tak vše.Ke konci zimy jsem nechal nalakovat kola do bíle a při té příležitost jsem koupil nové pneu Toyo TIR 195/50 R15.Osvědčené pneu, co mi vyhovují.Ale stejně mi to nedalo a pustil jsem se do montáže třmenů z Legenda KA7, která mám již nějaký ten rok po repasy na půdě.Pořád jsem vymýšlel že tam vrazím desky ferodo ds 2500 nebo 3000, což jsou desky za 5-6tis, k tomu samozřejmě topový kotouče.Nakonec jsem se rozhodl pro standart Feroda a i plne kotouče.Nejdřív mi bylo líto, že to nebude vizialně racing, ale když vidím jak brzdy vyplnuji ty krasné kola...jsem velice spokojen.Strašně se mi libí ta pidi mezírka mezi diskem a třmenem, kam se nevlezlo ani zavaží.Při té příležitosti jsem koupil a namontoval zadní třmeny po repasy + kotouče a desky.Ještě se vyměnily spodní čepy na předku.Dále jsme jen dal pár nalepek a tím asi i letos nějak tak končím.Jo ještě jsem od Ljaye koupil shiftlight a digi budík na tlak olej, ktery putoval do držáku pro dva budíky vedle budíku na teploty oleje a vody opět od Ljaye.Taky mám od Slávka volant.Hmmmm, tak jak tak koukam....CRX není zase tak zanedbávaná jsk jsem si myslel.Jen ten sezoní najzd je z 90% najižděním a vyjížděním do garáže.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 187 hostů