peter ustinov píše:super cteni!
zacal jsem vcera a teprve ted docetl!

je videt, ze jsi odvedl poradny kus prace!
doufam, ze se na nejaky sraz dostanu aspon jako divak
Jojo... Petk@... na toho jsme zvědavý všichni
 Těšíme se na sraz
 Těšíme se na sraz 
Moderátor: Minor

peter ustinov píše:super cteni!

Těšíme se na sraz
 Těšíme se na sraz 

Martin16 píše:Lazzzik by urval i Corvetu- taky se mi ho na sprintu nepodařilo předjet ba dokonce ani dojet
chlapec fakt umí
Musíme někdy zkusit tvoje cero proti mému - zajímal by mě rozdíl času 1.6 vs 1.5
 nakonec dostanu od Lazzzika, Petky i od tebe a bude to
  nakonec dostanu od Lazzzika, Petky i od tebe a bude to   

Loiza666 píše:peter ustinov píše:super cteni!

Jojo... Petk@... na toho jsme zvědavý všichniTěšíme se na sraz
 budu muset teda ještě doladit mouchy no
 budu muset teda ještě doladit mouchy no  jinak děkuju
 jinak děkuju  

martas CRX píše:Martin16 píše:Lazzzik by urval i Corvetu- taky se mi ho na sprintu nepodařilo předjet ba dokonce ani dojet
chlapec fakt umí
Musíme někdy zkusit tvoje cero proti mému - zajímal by mě rozdíl času 1.6 vs 1.5
Tak jak na to koukam tak já radči ani na sprinty nepojedunakonec dostanu od Lazzzika, Petky i od tebe a bude to

já tetkon dal o víkendu nove svičky a kably
 já tetkon dal o víkendu nove svičky a kably  a přijde mi že je to malinko živejší od spoda ale asi jen pocit ale je fakt že svíčky co sem na ně jezdil tak měli najeto přes 120tis vyndaný z jineho auta
 a přijde mi že je to malinko živejší od spoda ale asi jen pocit ale je fakt že svíčky co sem na ně jezdil tak měli najeto přes 120tis vyndaný z jineho auta 

Petk@ píše:martas CRX píše:Martin16 píše:Lazzzik by urval i Corvetu- taky se mi ho na sprintu nepodařilo předjet ba dokonce ani dojet
chlapec fakt umí
Tak jak na to koukam tak já radči ani na sprinty nepojedunakonec dostanu od Lazzzika, Petky i od tebe a bude to

musíme na lazzzika vymyslet nějakou fintujá tetkon dal o víkendu nove svičky a kably
a přijde mi že je to malinko živejší od spoda ale asi jen pocit ale je fakt že svíčky co sem na ně jezdil tak měli najeto přes 120tis vyndaný z jineho auta
 ale myslím,že ty mi moc nepomužou
  ale myslím,že ty mi moc nepomužou   

Nicméně pokud pokud to finance dovolí rád bych se příští zimu věnoval "oturbení" po vzoru US maníků  - co jsem koukal tak dokázali z HF vytáhnout pár slušných poníků navíc
  Nicméně pokud pokud to finance dovolí rád bych se příští zimu věnoval "oturbení" po vzoru US maníků  - co jsem koukal tak dokázali z HF vytáhnout pár slušných poníků navíc  sice přijdu o origo stav ale zas to velmi slušně pojede no uvidim co vě mně zvítězí jestli láska k origo stavu motoru nebo touha po rychlosti
  sice přijdu o origo stav ale zas to velmi slušně pojede no uvidim co vě mně zvítězí jestli láska k origo stavu motoru nebo touha po rychlosti 

to uz je jednodussi mu dat pod plyn cihlu nebo nakej spalicek:)
 to uz je jednodussi mu dat pod plyn cihlu nebo nakej spalicek:)
peter ustinov píše:vy jste teda pekny svine
proc mu proste neseberete volant?

Martin16 píše:peter ustinov píše:vy jste teda pekny svine
proc mu proste neseberete volant?
proč hned svině? Taky chceme jednou dojet jako první

- na porovnávání pinďourků jsou tuzink srazy
  - na porovnávání pinďourků jsou tuzink srazy  
   a asi dost
 a asi dost   tohle je téma pro Petk@vo cero
 tohle je téma pro Petk@vo cero  

Martin16 píše:ale nakonec vůbec o nic nejde však my ho jen tak popichujem důležité je že se sejdem pokecáme zablbneme- na porovnávání pinďourků jsou tuzink srazy

a asi dost
tohle je téma pro Petk@vo cero
 jinak OFF topic vubec neva
 jinak OFF topic vubec neva  je to k věci
 je to k věci  

povšimněte si vtipneho kružítka
 povšimněte si vtipneho kružítka  ale sedlo to paradně
 ale sedlo to paradně  jinak pak jedna smutnejší fotka meho bejvaleho cera ktere se celou neděli paralo a příští týden směr kovošrot
 jinak pak jedna smutnejší fotka meho bejvaleho cera ktere se celou neděli paralo a příští týden směr kovošrot  

prostě měsíční frmol
 prostě měsíční frmol  tetkon už je to s časem lepší tak se začne zase něco kutit
 tetkon už je to s časem lepší tak se začne zase něco kutit  co by jsem chtěl stihnout do crxsrazu tak určo dat lip od roba a pohrat si s motorakem ale s časem je to fakt na pytel
 co by jsem chtěl stihnout do crxsrazu tak určo dat lip od roba a pohrat si s motorakem ale s časem je to fakt na pytel  

mezi tim se našetří na lepší
mezi tim se našetří na lepší  
  .
 .  
  na konci drahy jsem měl něco malo o 10km vetší rychlost a hlavně uplně jiné starty
 na konci drahy jsem měl něco malo o 10km vetší rychlost a hlavně uplně jiné starty   jeden sprint jsem jel proti ee8 a u cíle jsme byli fakt jen o svetla
 jeden sprint jsem jel proti ee8 a u cíle jsme byli fakt jen o svetla  tak mě to strašne potěšilo
  tak mě to strašne potěšilo  jen časy stali za prd měl jsem ho horší o 1s než v příbrami
 jen časy stali za prd měl jsem ho horší o 1s než v příbrami  (všichni co jsem se bavil  nechapali asi jinej gang)
 (všichni co jsem se bavil  nechapali asi jinej gang)  

http://www.youtube.com/watch?v=KdzyCd2P ... ture=share
 http://www.youtube.com/watch?v=KdzyCd2P ... ture=share
Fegut píše:Já tu ještě jeden origo odlehčenej setrvák mám na 212mm spojku, měl 7kg ale zvážím ho znovu na přesnější váze. Chtěl jsem si ho nechat pro sebe, jenže bych musel dokupovat lamelu a přítlačák, takže ti ho můžu za rozumnou cenu pustit. A proč si měnil ecu, A9, nebo ti zlobila?

Petk@ píše:Poslední dobou to bylo mizerne s časem jak v praci tak doma a celkověprostě měsíční frmol
tetkon už je to s časem lepší tak se začne zase něco kutit
co by jsem chtěl stihnout do crxsrazu tak určo dat lip od roba a pohrat si s motorakem ale s časem je to fakt na pytel

jinak minulej týden mi přišel od j!ř! manofloid s klapkou b16a1 tak se to bude kompletovat na Z5 hlavu
dneska mi přišel kondom na kapotu moc se mi to nelíbí ale budu to používat aspon na delši cesty
a zítra by mi měl dorazit stavitelnej podvozek bral jsem paštikovej jen na sezonu a pak pujde dálmezi tim se našetří na lepší

ještě jsem měl mít odlhečenej setrvak ale bohužel je pro jinej prumer spojky.
tetkon o víkendu jsem byl na tuningu v panenskym týnci a v show car (japan asia) už po druhe bramborova
a pak jsem zkusil sprint jestli to bude lebší a fakt že (svičky,nepřibrzdujcí brzdy,jina ecu,a pneu cero fakt oživilina konci drahy jsem měl něco malo o 10km vetší rychlost a hlavně uplně jiné starty
jeden sprint jsem jel proti ee8 a u cíle jsme byli fakt jen o svetla
tak mě to strašne potěšilo
jen časy stali za prd měl jsem ho horší o 1s než v příbrami
(všichni co jsem se bavil nechapali asi jinej gang)

jo ještě cero dostalo folie na zadní okna (s atestem)
tady par fotek a video s tou EE8http://www.youtube.com/watch?v=KdzyCd2P ... ture=share

tak stebou sprinty nejedu
  tak stebou sprinty nejedu    

martas CRX píše:Pěkná práce chlape !!!! Já teda koukámtak stebou sprinty nejedu

to tak janom vypada
 to tak janom vypada  co ty víš co se skrývá u tebe pot kapotou
 co ty víš co se skrývá u tebe pot kapotou 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti