EE8 Sumisu

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Sumisu
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

EE8 Sumisu

Příspěvekod Sumisu » 22 dub 2013 13:08

No konečně jsem se dokopal k tomu abych sem něco napsal.
Už je to delší dobu, co jsem se vozil v EE8 ale vždy jako spolujezdec v J!R!-ho černé "potvoře" .. Za tu dobu co jsem se nechal vozit jsem si na to zvykl natolik, že jsem šel také po nějakém VTi. Nabídla koupě 4g. civica ale nebyli na něj finance a proto mi utekl. Jednoho dne jsem si psal s majitelem (již mojí) EE8 a zmínil se o tom, že jí bude prodávat, po zjištění ceny,informací o voze bylo rozhodnuto a pak začalo jen nekonečné čekání.
V pátek 19.4 konečně nastal ten den, kdy jsem vzal svoje peníze a J!R! mě vzal pro auto.
Auto je více méně v seriovém stavu až na pár detailů:
Volant OMP
K seriovým sedačkám jsem domontoval OMP 3-bodový pás
Kola- Buddy club P1
Chladič - Mishmoto
Silnější kabely ke svíčkám
EBC brzdy

k autu jsem dostal plno náhradních věcí jako panel topení, komplet zadní část interieru v dobrém stavu, 4x zimní gumy na plecháčích, 2x slicky,INTEGRA startér a třmeny,př. blatníky + pár věcí co si pobral J!R! :lol:

Obrázek
Již zmiňované Buddy cluby P1 + matice Skunk a EBC brzdy
Obrázek
A pokračování
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Bučis
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Sumisu - EE8

Příspěvekod Bučis » 22 dub 2013 13:40

Ahoj,
gratuluju k céru, vypadá moc pěkně a zachovale *vtec*
hmotnost, to je tajná zbraň :-)

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 22 dub 2013 14:12

Kdepak se skrýval tak krásný kousek? :)
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 dub 2013 15:27

Ja bych udelal soutez od koho auto pochazi :D Hlavni vyhra muze byt treba chladic :D
Taky neco malo napisu k autu.Je vcelku zachovale, samozrejme za tu cenu (hodne pekna) se nemuzou ocekavat zazraky, takze klasika sibr puchyrky, lem predniho levyho blatniku a okolo hrdla nadrze nabubrela barva-kit a pri brzdeni tahne doprava.Brzdeni se vyresi snad zadarmo a zbytek veci se uz nejak poladi.Jeste teda silenty na zadni naprave, ale nezda se mi to nejak desny, ale ujel jsem s tim jen kilometr.
Jeste jsi zapomel zminit shortshift, kterej jsem poznal, kdyz mi auto zdechlo pri hledani neutralu.A auto ma velice zachovali interier.Teda krytka ovladani hodin a levy pruduch topeni je znicene, ale to se u me najde.Verim ze to byl velmi dobry kup a auto bude slouzit a delat radost.Aspon do te chvile nez proleti cerna potvora *vtec*

Sumisu
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sumisu » 22 dub 2013 15:45

Tohle autičko se toulalo kousek od Jihlavy a majitel byl člen a hlavně pokud se nepletu zakladatel JDM Meetingu http://www.jdm-meeting.cz/ .. Ano pravda, zapomněl jsem zním short shift, díky za připomenutí ;) Jinak dnes jsem byl ještě v kontaktu s majitelem a panel s výdechy a hodinami mi dodá, protože mi ho zapomněl dát k hromadě ND co jsem dostal, viď Jiří .. nárazník a další jsem viděl jen u Tebe :D

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 22 dub 2013 15:46

Vítej *drinks* moc pěkná EE8 *pohladit*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Sumisu
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sumisu » 22 dub 2013 15:47

No a protože jsem měl dnes čas tak jsem se kouknul pod plastové prahy. Více je vidět na fotkách, ovšem nafocená je pouze levá strana, když jsem shodil pravou stranu tak jsem se lekl, že je horší než levá a rychle jí zadělal a nevyfotil :? :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

PS: Chladič bude pekelně drahej a pochybuji, že půjde pryč :lol:

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 dub 2013 16:42

Tak sis ty veci mohl nalozit do CRX *vytlem* Sam dobre vis jaka byla dohoda a to ze mi navic zustalo hondatat tesneni, ktery mi stejne patrilo :D to je uz jen proste bonus.Jinak nevypada to tak zle jak u me, ale cekal jsem to trosku min.Kazdopadne bych to do 2let udelal i se zbytkem rezavych mist.Kazdopadne je moc pekna, skvely kup a jsem rad ze sirim uspesne *vtec* a *jizda* nakazu.Jen teda na to ze jsme sousedi pres 6 domu to trvalo nejak dlouho :D .

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 22 dub 2013 17:39

Hoj, taky moc gratuluju ke koupi takový kočandy, vypadá fakt hezky. Snad se o ní budeš starat tak naplno a pečlivě jako tvůj soused o šest domů dál :D . Zúčastníš se srazu? Byla by škoda se nepochlubit s takovou pěknou EE8čkou.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 22 dub 2013 17:44

Pekná .. s bývalým majiteľom som si tiež písal "Libas" na hondaclube :) .. vypadá veľmi zachovalo .. prahy sa vyvaria a detaily sa dotiahnu *fin* hlavne do ničoho nenaraziť alebo tak .. lebo zohnať diely na predok EE8 je poriadne umenie *vtec* vitaj medzi *crx* positive 8-)

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 22 dub 2013 17:44

Aaa, Libasova :D Supr kup! *fin* ty prahy vypadaj ještě ok, mrkej co jednou vykouklo na mě :lol: viewtopic.php?p=14011#p14011 dej jí pořádně do pucu, těším se na další pokračování téhle story a živé pokoukání na srazu *fin* musím aktualizovat náš seznam ee8, pěkně to tu přibývá, to se mi líbí! *slint*

Sumisu
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sumisu » 22 dub 2013 19:59

J!R! píše:Tak sis ty veci mohl nalozit do CRX *vytlem* Sam dobre vis jaka byla dohoda a to ze mi navic zustalo hondatat tesneni, ktery mi stejne patrilo :D to je uz jen proste bonus.Jinak nevypada to tak zle jak u me, ale cekal jsem to trosku min.Kazdopadne bych to do 2let udelal i se zbytkem rezavych mist.Kazdopadne je moc pekna, skvely kup a jsem rad ze sirim uspesne *vtec* a *jizda* nakazu.Jen teda na to ze jsme sousedi pres 6 domu to trvalo nejak dlouho :D .

Haha, všechno naložit do CRX? Bylo by to alespoň na 3x otočku. Jinak samozřejmě taková byla dohoda a vše se bere s řádnou porcí srandy :D

Jinak ke srazu, uvidíme zda se zadaří po fin. stránce jinak bych se ukázal a třeba vytáhl na výlet i "skoro souseda" když je stále nepojízdný

Redy:
Tvůj příběh znám, díky bohu už předem jsem veděl, že v takovým stavu to není ale stejně až doma jsem zjistil jak na to vážně je. Ovšem jsem spokojen, že to ještě rok/2 vydrží a pak se to vyvaří a nalakuje.

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 23 dub 2013 07:54

ahoj,mit takovy prahy na ceru tak si piskam,ja tam nemel snad nic :) kazdopadne moc hezkej kousek :)

posledni dobou me trochu zarazi,ze clovek na netu nepotka hezky crx a 4g civica za inteligentni penize a v rozumnym stavu .. a pak najednou kazdej neco dotahne :D
Jazzik

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 23 dub 2013 11:03

hoj, vypadá pekně jsem zvědav na další postupy renovace :)

jazzik píše:ahoj,mit takovy prahy na ceru tak si piskam,ja tam nemel snad nic :) kazdopadne moc hezkej kousek :)

posledni dobou me trochu zarazi,ze clovek na netu nepotka hezky crx a 4g civica za inteligentni penize a v rozumnym stavu .. a pak najednou kazdej neco dotahne :D

hele zas tak to neni :D kámík teď v pátek přitách komplet udělanou ee8 z Německa za 60k :D prostě libovka :) až ho potkám, nafotim :)

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 23 dub 2013 18:40

Stean píše:hoj, vypadá pekně jsem zvědav na další postupy renovace :)

jazzik píše:ahoj,mit takovy prahy na ceru tak si piskam,ja tam nemel snad nic :) kazdopadne moc hezkej kousek :)

hele zas tak to neni :D kámík teď v pátek přitách komplet udělanou ee8 z Německa za 60k :D prostě libovka :) až ho potkám, nafotim :)

Tak se koukej snažit at jsou fotky co nejdřív :lol: ..od kud je? že by sme ho dojeli navštívit? ;)
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 23 dub 2013 20:06

jo džííízis málem bych zapoměl...gratuluju k EE8 *fin* *vtec*
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Sumisu
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sumisu » 24 dub 2013 21:41

Tak potom co auto bylo od pondělí nepojízdné kvůli baterii jsem dnes pořídil novou a jelo se něco nafotit. Něco hodím sem zbytek bude na FB.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A zde jsou všechny fotky https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3055675406411.1073741832.1699126539&type=3

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 26 dub 2013 07:23

parádní fotky! *fin* *slint*

Bučis
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bučis » 03 kvě 2013 09:15

krasavica :)
hmotnost, to je tajná zbraň :-)

Sumisu
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sumisu » 03 kvě 2013 20:36

Tak všem děkuju za chválení .. postupně se tak nějak opravují, dolaďují chybičky na autě. Momentálně mě zdržují přední brzdy a jedno uložení vzadu.

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“