a ET majú aké ?? inak po tých gumách som už poškuľoval
 a ET majú aké ?? inak po tých gumách som už poškuľoval  .. potom poreferuj aké máš s nimi skúsenosti
 .. potom poreferuj aké máš s nimi skúsenosti   
Moderátor: Minor
 a ET majú aké ?? inak po tých gumách som už poškuľoval
 a ET majú aké ?? inak po tých gumách som už poškuľoval  .. potom poreferuj aké máš s nimi skúsenosti
 .. potom poreferuj aké máš s nimi skúsenosti   

Petk@ píše:co tam maš za pneu ? já mam stejnej problem jen LZ kolomam tam 205 ale mam tam už přešlí pera a zadek na leve straně se zhoupne víc a lízne
nebo jestli tam maš vyvařený lemy tak by tam mohla bejt moc široka hrana
da se to vyřešit but lemy zažehlit ale z 60% odejde lak a popraska kit , nebo tam dat stavitelene ramínka a dat kola do A ale to se ti budou zase sjíždět takže si nevybereš
ja bych viděl problem v podvozku .

Jimmy_CRX píše:Petk@ píše:co tam maš za pneu ? já mam stejnej problem jen LZ kolomam tam 205 ale mam tam už přešlí pera a zadek na leve straně se zhoupne víc a lízne
nebo jestli tam maš vyvařený lemy tak by tam mohla bejt moc široka hrana
da se to vyřešit but lemy zažehlit ale z 60% odejde lak a popraska kit , nebo tam dat stavitelene ramínka a dat kola do A ale to se ti budou zase sjíždět takže si nevybereš
ja bych viděl problem v podvozku .
pneu: http://www.centrumkolies.sk/product/bri ... ky-100532/
podla mna je problem s pruzinami...na lavej strane pohode ale na pravej je to kusok nizsie fakt len kus a uz to reze jak ****
 ja na tydle pneu taky koukal musim koupit na čumak 2 pneumatiky
 ja na tydle pneu taky koukal musim koupit na čumak 2 pneumatiky  jen nevim jestli koupit všechny 4ks v rozmeru 195 a nebo 2ks v rozměru 205 za stejne prachy jako bych měl 4 ks 195
jen nevim jestli koupit všechny 4ks v rozmeru 195 a nebo 2ks v rozměru 205 za stejne prachy jako bych měl 4 ks 195 
 takze nemaju vela odjazdene teda skoro vobec
 takze nemaju vela odjazdene teda skoro vobec ludmi na zraze v Gbeloch kde bolo super a kam dosiel aj Santa Akuma
 ludmi na zraze v Gbeloch kde bolo super a kam dosiel aj Santa Akuma   a doniesol nam nejake diely...mne specialne: ogigo spetaky (KONECNEE!!
 a doniesol nam nejake diely...mne specialne: ogigo spetaky (KONECNEE!!  ) budiky ktore funguju a nejakym sposobom nam zatajil ze su VTECove takze chyba uz len ten motor
 ) budiky ktore funguju a nejakym sposobom nam zatajil ze su VTECove takze chyba uz len ten motor   
   zadny poface narazdnik, zadne pasy, expanzku namiesto toho Krenu!
 zadny poface narazdnik, zadne pasy, expanzku namiesto toho Krenu!   ved pridam fotky a komentare a uvidite......
 ved pridam fotky a komentare a uvidite......
 pretekarov
 pretekarov   na co presne je ten horny konektor? ma to nieco spolocne s VTECom co? ked zopne.....??   lebo mi skace palicka otackomera, nejde plynulo skace asi tak po 500ot hore...
 na co presne je ten horny konektor? ma to nieco spolocne s VTECom co? ked zopne.....??   lebo mi skace palicka otackomera, nejde plynulo skace asi tak po 500ot hore... 
   cele je to sprosto rozvrtane...ked to nepojde podobrotky tak aj 10kg kladivo mam...prdele
 cele je to sprosto rozvrtane...ked to nepojde podobrotky tak aj 10kg kladivo mam...prdele   

inak křen pikant si tam mal nechať .. nemá to asi nikto
 inak křen pikant si tam mal nechať .. nemá to asi nikto   poriadny JDM křen
 poriadny JDM křen  

aspon to moc nesviti do ksichtu
 aspon to moc nesviti do ksichtu   hlavne ze funguju paradne
 hlavne ze funguju paradne   

Jimmy_CRX píše:

peter ustinov píše:Jimmy_CRX píše:
kola krasne, ale modra????
bila nebo cerna by slusela vic!

este niekomu sa ta modra nepaci? podte do mna
 este niekomu sa ta modra nepaci? podte do mna  ta farba je docasna takze sa nebojte
 ta farba je docasna takze sa nebojte  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 211 hostů