EE8 Chilli Pepper (Wláďa)
Moderátor: Minor
Re: Část mého srdce - EE8 V-tec (Wláďa)
Ked pridem domov hodim ti sem test ohladom katalyzatoroz ze maju celkom vplyv na protitlaky a vykon. To iste bude s velkostou vyfukoveho potrubia. Ja osobne by som viac ako +5mm od serie nedaval. Hlavne pri vtecovych motoro ktore si na protitlakoch zakladaju.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Střeďák tam nebude určitě a kat taky ne, čistě jen rovná trubka. Já si taky myslim že by těch 60mm bylo ideální nebo ještě 57x2 máme zrovna v práci tak jsem na to koukal a porovnával a 2mm na stěnu opravdu neni moc a váhu to taky nemá, tu 6 metrovou trubku zvedneš nad hlavu v jedný ruce
Tak já zkusim zapátrat na HC jestli tam něco nenajdu ale kdybyste náhodou někdo na to narazil tak mi to sem prosím hoďte. Právě jsem koukal na Cocksův inzerát a ten tam má napsaný 65mm a to se mi zdá sakra moc.

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Vsak ono to Cocksovi nejak zbesile nejelo...na predposlednim srazu jsme byly +- nastejno a to jsem byl temer serie...Jinak kat bych dal sportovni a nejaky stred bych tam tez dal, proti tlaky jsou dost podstatna vec u atmosferickyho plneni.Co mam to SRS, tak misto katu je jakasi nahrada, stred tam taky je...
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
No teď tam střeďák nemam a místo katu je tam navařenej rezonátor (náhrada katu) tak bych to tak chtěl zachovat jen to udělat z nerezu, jen právě řešim ten průměr no
.

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Ahoj,
je to sice z anglictine ale z vysledkou je vidno ze variabilne casovanie v motoroch dost zalezi od protitlakov, tym padom aj vacsi priemer vyfuku bude mat vplyv na vykon.
Takze testy katalizatorov
http://www.mgf.ultimatemg.com/group2/ex ... alysts.htm
a zaklady ohladom vyfukov:
http://www.team-integra.net/forum/blogs ... asics.html
Zhrnutie cca:
- vsetko je o protilakoch a prietoku
- vacsi priemer, vacsi prietok vzduchu vo vysokych otackach (mozno aj prirast koni), v nizsich otackach stracas protitlaky takze menej krutiaceho momentu prip. koni
- mensi priemer, vacsi krutiaci moment v nizkych otackach, a vo vysokch to je priskrtene
pokial sa nechystas na nejake vaznejsie upravy motora (lepsie sanie, vacsie vstrekovace, studene sanie, ostrejsie vacky, vacsia skrtiaca klapka a pod) tak by som siel asi do 5mm vacsieho vyfuku. Dalej to uz podla mna nema taky zmysel
Neviem ako ma VTEC ale klasicka D16 ma priemer 45mm, cize 50mm by mohlo byt este v pohode ale 55 by uz mohlo stracat trochu vykon, ale zatial co som cital tak vacsina ludi si na B16 pochvaluje vyfuky DO 57mm
je to sice z anglictine ale z vysledkou je vidno ze variabilne casovanie v motoroch dost zalezi od protitlakov, tym padom aj vacsi priemer vyfuku bude mat vplyv na vykon.
Takze testy katalizatorov
http://www.mgf.ultimatemg.com/group2/ex ... alysts.htm
a zaklady ohladom vyfukov:
http://www.team-integra.net/forum/blogs ... asics.html
Zhrnutie cca:
- vsetko je o protilakoch a prietoku
- vacsi priemer, vacsi prietok vzduchu vo vysokych otackach (mozno aj prirast koni), v nizsich otackach stracas protitlaky takze menej krutiaceho momentu prip. koni
- mensi priemer, vacsi krutiaci moment v nizkych otackach, a vo vysokch to je priskrtene
pokial sa nechystas na nejake vaznejsie upravy motora (lepsie sanie, vacsie vstrekovace, studene sanie, ostrejsie vacky, vacsia skrtiaca klapka a pod) tak by som siel asi do 5mm vacsieho vyfuku. Dalej to uz podla mna nema taky zmysel

Neviem ako ma VTEC ale klasicka D16 ma priemer 45mm, cize 50mm by mohlo byt este v pohode ale 55 by uz mohlo stracat trochu vykon, ale zatial co som cital tak vacsina ludi si na B16 pochvaluje vyfuky DO 57mm
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ok, díky. Právě že vetší sání, klapku 65mm a vačky z ITR tipeR už tam mám po Codym (předchozím majiteli), ale z výfukem, konkrétně s prostřednim dílem nejsem nějak obzvlášť spokojenej, je to taková svařenina různých průměrů a to se mi nelíbí. Ještě teda změřim průměr u svodů a u koncáku a podle toho pak vyvodim nějaký závěrečný rozhodnutí ale dle mě bych tou 57čkou neměl rozhodně nic zkazit. Ještě jednou díky za info a ochotu. 

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Tak jsem schvalne premeril svuj vyfuk....vnitrni prumer je 57, takze bych se nebal i vnitrniho prumeru 60, ale to bych volil jako max.Kazdopadne bych popremyslel nad tim katem, pripadne rezonatorem a stredakem...a hlavne at je vse stejneho prumeru.Hodne zdaru, tesim se na vysledek 

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Přezuto na Alu od Sabria, byl jsem pro ně minulej víkend ale musel jsem si udělat vymezovací kroužky.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Mne tie kolesá na crx teda vôbec nepasujú .. majú moc malé ET, pekné by by boli s et okolo 37 - 40 a keby bolo auto výrazne znížené 

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi trošku vadí že čumí ven ale je to jen prozatimní.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Mě osobně,se také nezamlouvá,když kola vylézají z lemů ale rozhodně lepší mít nějaké elektrony,než žádné a tyhle jsou navíc hezké,ladí mi k červenému laku
Nepřemýšlel si,že bys nechal lak strojně vyleštit?
Ta červená vtecu sluší:)Budeš ještě stříkat spodek zadního nárazníku do černé?

Ta červená vtecu sluší:)Budeš ještě stříkat spodek zadního nárazníku do černé?
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
pěkný
a co na tom máš za pneu ?
mě taky lezou ven sice o trochu min ale problem že mi zadni kola v zatačkach občas líznou
tak nevim jestli tam dat místo 205 -195 že by se to trochu zmenišlo ale zase 205 jse mi povedlo zapsat do TP tak nevim no -leda to vyřešit až budu mít jinej podvozek tak to zvednout a nebo stavitelne ramínka a dat kola do A ale pak co je lebší jestli občas šoupnout gumu nebo nonstop sjíždět okraj
vyřešilo by to zažehlit hranu lemu zevniř ale to bohužel bez poškození laku neudělam 

Hmmm na te cervene vypadaji dobre jsi nalepil domo kuna jo
na zadni okna

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Lazzzik: Bílí kola na červený auto se mi líbí asi nejvíc do budoucna až budou jiný kola tak určitě zase bílí. Lak leštit budu a jelikož se mi stále nedaří sehnat dveřní lišty bez laku tak je spolu s nárazníkem budu muset nalakovat na černo taky, ale až bude tepleji, nechci aby se mi barva zdrcla nebo popraskala, ten přední jsem lakoval když bylo ještě relativně teplo.
Robo: Jj máš pravdu, mají moc malý ET, v papírech mam myslim 38, to je nejideálnější ale zatim to stačí, nechci jezdit přes léto na 14" plecháčích a zimákách.
Petk@: Mam tam gumu 195 a kola jsou široký 7J, problém že vylejzaj je právě v tom ET, jestli máš širší kola a v TP 205 tak bych to tak asi nechal a neřešil, nebo pak dal kola 7J, když je to do áčka tak záleží na tom jak komu se to líbí a zamlouvá no, to je na tobě.
Sabrio: A co máš proti že ho tam mam?
Vždyť už si ho viděl. Chtěl jsem ho nalepit zevnitř ale to by pak mával levačkou 
Robo: Jj máš pravdu, mají moc malý ET, v papírech mam myslim 38, to je nejideálnější ale zatim to stačí, nechci jezdit přes léto na 14" plecháčích a zimákách.

Petk@: Mam tam gumu 195 a kola jsou široký 7J, problém že vylejzaj je právě v tom ET, jestli máš širší kola a v TP 205 tak bych to tak asi nechal a neřešil, nebo pak dal kola 7J, když je to do áčka tak záleží na tom jak komu se to líbí a zamlouvá no, to je na tobě.
Sabrio: A co máš proti že ho tam mam?

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
O víkendu jsem sice nestihl udělat vše co jsem chtěl ale aspoň něco. Hlavně jsem to teda chtěl v prvý řadě umejt, což jsem udělal a zabralo to většinu času.
Opravil jsem konečně ty trojúhelníčky zrcátek, byli v nich vyvrtané dirky tak jsem to zakitoval přebrousil a nalakoval a byly taky ulámané špuntíky které jsem si musel vyrobit a nalepit.
Udělal jsem si nápis na čelní sklo, je to zrcadlově zevnitř aby to něco vydrželo ale stejně se budou muset ještě vytlačit všechny bublinky aby to trošku vypadalo.
Nalakoval jsem lištu na zadním nárazníku a dveřní lištu u řidiče jako prozatimní řešení než mi někdo z vás škrtů
konečně udá lišty dveří bez laku, ještě musim udělat spolujezdcovu stranu a spodek nárazníku, na to už mi nevystačil sprej a jak se znám tak mi bude zase trvat než se dokopu koupit další.
Vyndal a umyl benzínem dráty ke svíčkám, ani jsem nevěřil jak prokouknou.
Vyčerpal vodu z ostřikovačů která tam byla, sice voněla jak pomeranče ale dělala děsně mastný fleky jak na skle tak na laku a jestli můžu tak bych určitě všem doporučil letní směs do ostřikovačů od SHERONU Green Energy, je sice poměrně drahá a nemá se ředit (2l cca 60Kč) ale mam jí odskoušenou a nádherně voní a hlavně perfektně funguje.
A vyrobil jsem novej kostřící drát od víka motoru protože ten původní vypadal příšerně.
Víc jsem toho bohužel nestihl ale dělám co můžu a za těch pár hodin času a energie za to určitě stojí.
Opravil jsem konečně ty trojúhelníčky zrcátek, byli v nich vyvrtané dirky tak jsem to zakitoval přebrousil a nalakoval a byly taky ulámané špuntíky které jsem si musel vyrobit a nalepit.
Udělal jsem si nápis na čelní sklo, je to zrcadlově zevnitř aby to něco vydrželo ale stejně se budou muset ještě vytlačit všechny bublinky aby to trošku vypadalo.
Nalakoval jsem lištu na zadním nárazníku a dveřní lištu u řidiče jako prozatimní řešení než mi někdo z vás škrtů

Vyndal a umyl benzínem dráty ke svíčkám, ani jsem nevěřil jak prokouknou.
Vyčerpal vodu z ostřikovačů která tam byla, sice voněla jak pomeranče ale dělala děsně mastný fleky jak na skle tak na laku a jestli můžu tak bych určitě všem doporučil letní směs do ostřikovačů od SHERONU Green Energy, je sice poměrně drahá a nemá se ředit (2l cca 60Kč) ale mam jí odskoušenou a nádherně voní a hlavně perfektně funguje.
A vyrobil jsem novej kostřící drát od víka motoru protože ten původní vypadal příšerně.
Víc jsem toho bohužel nestihl ale dělám co můžu a za těch pár hodin času a energie za to určitě stojí.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ještě přihodim pár foteček k předchozímu příspěvku.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
Sakra máš to pěkný
už maš vyhlídlí nějaký kola ? 

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:Sakra máš to pěkný![]()
![]()
už maš vyhlídlí nějaký kola ?
Díky, vyhlídlí mam ale nejsou prašule.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně už jsem dolakoval ten zadní nárazník, původně jsem ho nechtěl odstrojovat ale když už tak jsem i vyměnil světla za nejhezčí co mam a vyměnil baňky na osvětlení SPZ které jsem měl připravené a vyčištěné z bejvalky a dal tam místo klasických žárovek diodovky, tak jsem zvědav jak to bude svítit a když to bude na prd tak je vyndám uplně, koupím LED pásky a nasvítim to rovnoměrně.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676