Ahojte Přátelé Těch nejhezčích sporťáků.
Už někdy v minulosti jsem navrhoval se zamyslet nad možností pokusit se nechat udělat samolepky, které se lepí z vnitřku auta.Já jsem nalepil obrys CRXky
na pravé boční okno z vnitřku a nápis zvenku (zatím je tam) ale na levé straně mám vše z vnější strany,a už mě chybí část(jeden dílek) písmene X.
Nikdo to neloupal,ale při mytí průtokovým kartáčem se to odlepilo (možná vlivem extrémních rychlostí, jež jsou tyto krásné motokáry schopny).
Díky za pozornost a zdraví Standa.
Ukaž klubovou samolepku nebo triko
Moderátor: Minor
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ukaž klubovou samolepku
aerostanislav píše:Ahojte Přátelé Těch nejhezčích sporťáků.
Už někdy v minulosti jsem navrhoval se zamyslet nad možností pokusit se nechat udělat samolepky, které se lepí z vnitřku auta.Já jsem nalepil obrys CRXky
na pravé boční okno z vnitřku a nápis zvenku (zatím je tam) ale na levé straně mám vše z vnější strany,a už mě chybí část(jeden dílek) písmene X.
Nikdo to neloupal,ale při mytí průtokovým kartáčem se to odlepilo (možná vlivem extrémních rychlostí, jež jsou tyto krásné motokáry schopny).
Díky za pozornost a zdraví Standa.
neni to problém ale je tam pak problém když jsou na autě folie na okenech tak to neni moc vidět .ale problém zařídit to neni

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Taky už mě to napadlo to nechat vyrobit zrcadlově aby to šlo zevnitř. Stálo by to za uváženou.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
klidně to domluvim v ničem se to měnit nebude jen by se dělali 2 obědnavky po sobě protože už vidim jak jich pulka bude tak a tak když někdo bude chtít z venku a druhej zase zevnitřWláďa píše:Taky už mě to napadlo to nechat vyrobit zrcadlově aby to šlo zevnitř. Stálo by to za uváženou.
Juu..Urcite bych mel o par zrcadlove otocenych zajem..
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
tak smolep od Petra konečně vyfocen 
- Přílohy
-
- IMG0097A.jpg (10.06 KiB) Zobrazeno 5605 x
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Medaile se zpožděním udělena
V Brně koukám mají něco proti samolepkám
ale takový plantážníci se najdou si myslím všude
No neda se nic delat, ale madajli bych si zaslouzil aspon za snahu. Nastesti sem si nalepky obednal dvakrat tak uz sou znova nalepene. Rozhod sem se ze jim dam jeste jednu sanci. Jak nebude snih tak sem hodim nove foto.
Máš jí tam
držím palce ať se ta sebranka pohybuje v jiných lokalitách 
No reknu to takto. stojim pod oknama primo abych vse slysel ale hlavne mam prez noc zaplou kamerku ktera toho dotycnyho odhali. a ja ho pak taky oloupu at vi jaky to je...
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Georgo píše:No reknu to takto. stojim pod oknama primo abych vse slysel ale hlavne mam prez noc zaplou kamerku ktera toho dotycnyho odhali. a ja ho pak taky oloupu at vi jaky to je...
Když to nahřeješ fénem tak už to nikdo neodloupne, možná ti to i spadlo samo, protože když to nalepíš na ledový tak to vůbec nedrží.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676