to víš, je to hrozná práce napočítat do 15ti a přečíst všechny ty písmena správně, i když se to člověk učí už na prvním stupni základky
 to víš, je to hrozná práce napočítat do 15ti a přečíst všechny ty písmena správně, i když se to člověk učí už na prvním stupni základky  

Moderátor: Minor

Martin16 píše:Ahoj stavil bych se pro ni příští týden v pondělí odpolene asi tak okolo druhý u tebe v práci (pokud budeš) jsem na to trošku pozapoměl
 vemu jí  do práce
 vemu jí  do práce  

Petk@ píše:Martin16 píše:Ahoj stavil bych se pro ni příští týden v pondělí odpolene asi tak okolo druhý u tebe v práci (pokud budeš) jsem na to trošku pozapoměl
ahoj v pohoděvemu jí do práce

ve dvě už zas musim někde bejt
  ve dvě už zas musim někde bejt 

když jsem se tam byl optat tak mělo bejt do čr cca 20 a na sk 45
 když jsem se tam byl optat tak mělo bejt do čr cca 20 a na sk 45  

Petk@ píše:tal nálepky byly dneska odeslány jen jsem trohu nedopočítal poštovnékdyž jsem se tam byl optat tak mělo bejt do čr cca 20 a na sk 45
ale na konec do čr 37-a na sk 86
Snad se vám budou líbit

J!R! píše:Petk@ píše:tal nálepky byly dneska odeslány jen jsem trohu nedopočítal poštovnékdyž jsem se tam byl optat tak mělo bejt do čr cca 20 a na sk 45
Snad se vám budou líbit
Tak my klidne doplatime...

Wláďa píše:J!R! píše:Petk@ píše:tal nálepky byly dneska odeslány jen jsem trohu nedopočítal poštovnékdyž jsem se tam byl optat tak mělo bejt do čr cca 20 a na sk 45
Snad se vám budou líbit
Tak my klidne doplatime...
Samozřejmě souhlasim s doplatkem.
 necháme to bejt
 necháme to bejt  

Wláďa píše:Tak dneska dorazili samolepky, doplatek za poštovný už jsem ti taky poslal, pořádek dělá přátele. Díky moc

- už je autě (příležitostně hodim foto). Nakonec to bylo malé klubové stekání neb se na stejném místě objevil Ne-moc takže paráda
 - už je autě (příležitostně hodim foto). Nakonec to bylo malé klubové stekání neb se na stejném místě objevil Ne-moc takže paráda  . A třešnička na dortu - při odjezdu mi vyplivlo radio a v Hondě jsou tací borci že to opravili bez nároku na odměnu. Moc panu elektřikáři děkuji za vytažení trnu z paty
. A třešnička na dortu - při odjezdu mi vyplivlo radio a v Hondě jsou tací borci že to opravili bez nároku na odměnu. Moc panu elektřikáři děkuji za vytažení trnu z paty 
 ještě ti pošlu dorovnání, když budeš ještě objednávat další várku dej mi vědět ještě si nějaký vezmu. jsou perfektní
  ještě ti pošlu dorovnání, když budeš ještě objednávat další várku dej mi vědět ještě si nějaký vezmu. jsou perfektní  

další várka bude
 další várka bude  jinak ty okna pořádně odmastěte
 jinak ty okna pořádně odmastěte  

Petk@ píše:nech to bejt dorvnáme třeba někdydalší várka bude
jinak ty okna pořádně odmastěte

jsem nic neodmašťoval a sedí to jak pr... na hrnci
  jsem nic neodmašťoval a sedí to jak pr... na hrnci 

aerostanislav píše:Přátelé
Potřeboval bych na své céro zadní nápis na střední díl světel .Kompletní CRX vtec-v originálním provedení(barva i velikost).
Děkuji předem za informaci.S pozdravem Standa.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 263 hostů