Moderátor: Minor

kolik pak to stalo ??? Taky nad tímto uvažuji
  kolik pak to stalo ??? Taky nad tímto uvažuji   

martas CRX píše:*slint*kolik pak to stalo ??? Taky nad tímto uvažuji

nevim jestli to něčemu pomůže ale spíš mi šlo o zvuk
 nevim jestli to něčemu pomůže ale spíš mi šlo o zvuk  a je to hezký
 a je to hezký  stejnak ho vyskoušim až na jaře vyjedu
  stejnak ho vyskoušim až na jaře vyjedu 
 ešte že som si to včas všimol.....
 ešte že som si to včas všimol.....
Robo23x píše:Pekné na pohľad, zvuk to isto zmení ale filter by som dal radšej nejaký kvalitnejší ... mal som takýto filter na bývalej ed9 a do sania mi z toho filtra ťahalo drôty, ktorými je spevnenýešte že som si to včas všimol.....
 ale že by mi to sálo drátěnku to jse mi nestalo
 ale že by mi to sálo drátěnku to jse mi nestalo  ale stalo se mi že se mi u fačka rozpad a spadla pulka do klínaku a trochu to znej nadělalo kaši
 ale stalo se mi že se mi u fačka rozpad a spadla pulka do klínaku a trochu to znej nadělalo kaši  ale to byl filtr s globusu za 260kč
ale to byl filtr s globusu za 260kč 

tak jsem zvědavej jak to zvládnou
 tak jsem zvědavej jak to zvládnou  
  . v sobotu když jsem céro odstrojoval tak jsem ho měl na heveru a ze spoda se nic nezměnilo ale rosí hadička od brzd
 . v sobotu když jsem céro odstrojoval tak jsem ho měl na heveru a ze spoda se nic nezměnilo ale rosí hadička od brzd   je nová
 je nová  tim padem to občas káplo a leze dolu barva na ramenu tak mě to naštvalo
 tim padem to občas káplo a leze dolu barva na ramenu tak mě to naštvalo  

a pohrát si ještě trochu s motorákem
 a pohrát si ještě trochu s motorákem  jo a zapoměl bych musim nalakovat ramínka stěračů
 jo a zapoměl bych musim nalakovat ramínka stěračů  jinak mi to lazzzik bude řikat další rok
 jinak mi to lazzzik bude řikat další rok 

, hlavně do toho nezasahuj moc ať se potkáme na srazu
 , hlavně do toho nezasahuj moc ať se potkáme na srazu   tuhle krasavici by bylo škoda tam nemít. Tan žlutej pitbike taky nevypadá zle
  tuhle krasavici by bylo škoda tam nemít. Tan žlutej pitbike taky nevypadá zle   

dneska jsem to ale spláchnul a zase ..... už nevim co k tomu říct
 dneska jsem to ale spláchnul a zase ..... už nevim co k tomu říct  a jestli se tomu nemám začít smát
 a jestli se tomu nemám začít smát 

to by se stoho člověk fakt zbláznil
  to by se stoho člověk fakt zbláznil  

to snad není pravda
  to snad není pravda   tak snad na potřetí to víde
   tak snad na potřetí to víde   

jinak si to stříknu sám a budu naštvanej sám na sebe
 jinak si to stříknu sám a budu naštvanej sám na sebe 

To bude nakonec taková leštěnka že ti jí nakonec Honda zabaví a bude s ní jezdit po výstavách.  Už ted je dokonalá
 To bude nakonec taková leštěnka že ti jí nakonec Honda zabaví a bude s ní jezdit po výstavách.  Už ted je dokonalá   neumim si předtavit jak bude vypadat až bude komplet hotovo . Až vedle ní postavim Červenku tak mi chudinka zbledne zavistí
  neumim si předtavit jak bude vypadat až bude komplet hotovo . Až vedle ní postavim Červenku tak mi chudinka zbledne zavistí 

lazzzik píše:Kamaráde,už máš nastříkané ty ramínka stěračů???

nedalo mi to a musela jsem zkouknout celej tvůj projekt od úplnýho začátku
 nedalo mi to a musela jsem zkouknout celej tvůj projekt od úplnýho začátku  a musím říct, klobouk dolů!
 a musím říct, klobouk dolů!  

moc kráska!
 moc kráska!  to se asi nevidí jen tak
 to se asi nevidí jen tak  no snad tu svojí taky jednou uvidím v tak skvělým stavu
 no snad tu svojí taky jednou uvidím v tak skvělým stavu 

Job!k píše:čim si natíral ty ramena, že ti to leze dolu?
 jen todle jedno ostatní ok
 jen todle jedno ostatní ok 

děkuju
 děkuju  ještě tam pár much je
ještě tam pár much je  a držim palce at se ti to povede
 a držim palce at se ti to povede   
 Baruš píše:páni!nedalo mi to a musela jsem zkouknout celej tvůj projekt od úplnýho začátku
a musím říct, klobouk dolů!

moc kráska!
to se asi nevidí jen tak
no snad tu svojí taky jednou uvidím v tak skvělým stavu

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 222 hostů