J!R! píše:To rikam porad, ze musime umele zvednout cenu a klidne budu ten prvni
Tak do toho
 ale to asi až po laku ne ?
 ale to asi až po laku ne ?Moderátor: Minor

J!R! píše:To rikam porad, ze musime umele zvednout cenu a klidne budu ten prvni
 ale to asi až po laku ne ?
 ale to asi až po laku ne ?Loiza666 píše:J!R! píše:To rikam porad, ze musime umele zvednout cenu a klidne budu ten prvni
Tak do tohoale to asi až po laku ne ?
 A hlavne po natoceni videa, jak spraskam TR
  A hlavne po natoceni videa, jak spraskam TR   

inak keď budeš dávať tie plasty na prahy tak to stačí uchytiť zhora a pri zadnomkolese aby si do prahu zo spodu nemusel vŕtať a dávať tak šancu hrdzi
  inak keď budeš dávať tie plasty na prahy tak to stačí uchytiť zhora a pri zadnomkolese aby si do prahu zo spodu nemusel vŕtať a dávať tak šancu hrdzi  ja tak mám tie plasty a je to v pohode a drží to dobre
 ja tak mám tie plasty a je to v pohode a drží to dobre  
 Rikal jsem si ze to treba jen na par bodech zafixuju silikonem ci necim podobnym...No uvidim, az budu skladat...
 Rikal jsem si ze to treba jen na par bodech zafixuju silikonem ci necim podobnym...No uvidim, az budu skladat...  
 ) a demontaz dveri.Na pude mam jeden par krasnych, tak ty se dam daj a nalakujou...
  ) a demontaz dveri.Na pude mam jeden par krasnych, tak ty se dam daj a nalakujou... , mě zase hlídá kocour, ale to se otočíš a šup už chrápe na sedačce, zmetek malej zrzavej.
, mě zase hlídá kocour, ale to se otočíš a šup už chrápe na sedačce, zmetek malej zrzavej. tak jsem si rek, ze ho udelam aspon trosku zajimavy
  tak jsem si rek, ze ho udelam aspon trosku zajimavy   Udelal jsem si takovy maly zivotopis meho vozu, co se mi podaril vystopovat z dokladu co mam k dispozici a od byvaleho majitele
 Udelal jsem si takovy maly zivotopis meho vozu, co se mi podaril vystopovat z dokladu co mam k dispozici a od byvaleho majitele 
 Ale zpet k historii...Vyrobni cislo je 112 606.Do 19.1.1993 a 42 700km jezdil do Hondy v Munster.Pak se zmenil servis(Honda Ingolstatt/Donan), cili nejspis jiny majitel a dne 17.3.1995, pri 70 501km byla naposledy v nemeckem Honda servisu.
 Ale zpet k historii...Vyrobni cislo je 112 606.Do 19.1.1993 a 42 700km jezdil do Hondy v Munster.Pak se zmenil servis(Honda Ingolstatt/Donan), cili nejspis jiny majitel a dne 17.3.1995, pri 70 501km byla naposledy v nemeckem Honda servisu. Sakra, to se nekdo moc mel
 Sakra, to se nekdo moc mel   Takze co vim o historii v CR... jediny servis z Hondy je rijen 1998... Dle mnou vypatranych informaci ji mel starsi pan, ktery v ni vozil psa (to se ten muj nikdy nesmi dozvedet nebo by chtel taky
  Takze co vim o historii v CR... jediny servis z Hondy je rijen 1998... Dle mnou vypatranych informaci ji mel starsi pan, ktery v ni vozil psa (to se ten muj nikdy nesmi dozvedet nebo by chtel taky   ) a jednoho "krasneho" dne ji roztocil a rozbil jak predek, tak i zadek.Podle vseho se ani moc neopravovalo, ci spis ne moc odborne.Da se rict, ze vetsi nasledky jsem az min. tyden vyklepaval ja.Coz taky neni zadna vyhra, ale rozhodne lepsi nez stav v jakym to bylo.Ale aspon vidim jak moc to bylo rozbity a rekl bych, ze to neni nic vazneho.Zkratka se nikde nic nevyrezavalo, strecha je puvodni, vse jak ma byt, co se tyce nosnych prvku.Po havarecce se pan zacal bat a dal ji do bazaru, kde odjel s Octavii
  ) a jednoho "krasneho" dne ji roztocil a rozbil jak predek, tak i zadek.Podle vseho se ani moc neopravovalo, ci spis ne moc odborne.Da se rict, ze vetsi nasledky jsem az min. tyden vyklepaval ja.Coz taky neni zadna vyhra, ale rozhodne lepsi nez stav v jakym to bylo.Ale aspon vidim jak moc to bylo rozbity a rekl bych, ze to neni nic vazneho.Zkratka se nikde nic nevyrezavalo, strecha je puvodni, vse jak ma byt, co se tyce nosnych prvku.Po havarecce se pan zacal bat a dal ji do bazaru, kde odjel s Octavii    (Ludvo, nemas ted taky Octavku
  (Ludvo, nemas ted taky Octavku  
   )  Zamestnanec bazaru vedel o jaky stroj se jedna a nechal si jej, priblizne 5let.Behem teto doby se nejspis zaclo s tuzenim-kapota, prahy, sedy interier a ja uz nevim jakych zhovadilosti jsem se zbavoval.Byly teda delany i lemy, aspon jedna strana, ale nic moc.V roce 2008 si ji koupil Kamil, ktery vymenil svody a sedacky.Pak prisel rok 2010, presneji 6.3.2010 a zjevil jsem se ja, Jiří...
  )  Zamestnanec bazaru vedel o jaky stroj se jedna a nechal si jej, priblizne 5let.Behem teto doby se nejspis zaclo s tuzenim-kapota, prahy, sedy interier a ja uz nevim jakych zhovadilosti jsem se zbavoval.Byly teda delany i lemy, aspon jedna strana, ale nic moc.V roce 2008 si ji koupil Kamil, ktery vymenil svody a sedacky.Pak prisel rok 2010, presneji 6.3.2010 a zjevil jsem se ja, Jiří...   a to se uz musite vratit na stranu c.1
  a to se uz musite vratit na stranu c.1   
J!R! píše: (Ludvo, nemas ted taky Octavku
)
 ,ale taky sOpla a hlavně pořád crxi. Ale v té se svezu až budu mít fousatý děcko. (mám dceru, ale možný je všecko)
 ,ale taky sOpla a hlavně pořád crxi. Ale v té se svezu až budu mít fousatý děcko. (mám dceru, ale možný je všecko)   Gratuluji k tisícátému příspěvku
 Gratuluji k tisícátému příspěvku  

To pujde určitě nějak rozleštit nebo přelakovat. Záleží na tom jestli to je jen povrchový nebo jestli to praská do hloubky.
 To pujde určitě nějak rozleštit nebo přelakovat. Záleží na tom jestli to je jen povrchový nebo jestli to praská do hloubky.
Wláďa píše:Co ty máš vůbec s tou haupnou? Polepovat karbon folií by jí byla docela škoda, to má dneska kde kdo a je to jako polívka z pytlíku, vypadá dobře ale nikdy nechutná jako originál domácíTo pujde určitě nějak rozleštit nebo přelakovat. Záleží na tom jestli to je jen povrchový nebo jestli to praská do hloubky.

zrovna se na to chystám
  zrovna se na to chystám   

jde to samo
 jde to samo  daůl jsem dva nátěry a i štětečkem to jde krásně dolu
 daůl jsem dva nátěry a i štětečkem to jde krásně dolu  ale třeba J!R! má zkušenost s něčim jinym
  ale třeba J!R! má zkušenost s něčim jinym  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 206 hostů