Moderátor: Minor

jinak ty kola jsou patnácky, pneu 195/45...pokud je budeš chtít přenechám je, plánuji koupi 16 nebo 17
  jinak ty kola jsou patnácky, pneu 195/45...pokud je budeš chtít přenechám je, plánuji koupi 16 nebo 17 
 snižovat to na těch patnáckách tak jdu až k zemi podle mě
 snižovat to na těch patnáckách tak jdu až k zemi podle mě 

budu se snažit aby se tomu šmrnc jen a jen zvyšoval
 budu se snažit aby se tomu šmrnc jen a jen zvyšoval   !
 ! výborně se hodící do stylu úprav, ještě sehnat nábu
 výborně se hodící do stylu úprav, ještě sehnat nábu  

chci to hodit do nějakého stylu ať to má nějakou hlavu patu, přeci mládí se chce vybouřit, ale už si sním nad svou nádhernou vypucovanou druhou CRXou která bude komplet v základu a bude vonět na dálku
 chci to hodit do nějakého stylu ať to má nějakou hlavu patu, přeci mládí se chce vybouřit, ale už si sním nad svou nádhernou vypucovanou druhou CRXou která bude komplet v základu a bude vonět na dálku  a tuhle samozřejmě neprodám
 a tuhle samozřejmě neprodám 
 a nakonec z toho vylezlo zhmotnění mé představy, jak bude můj šelmostroj jednou vypadat
 a nakonec z toho vylezlo zhmotnění mé představy, jak bude můj šelmostroj jednou vypadat  andělskej zabiják
 andělskej zabiják 

Přesně tak, světla jsou z Punta,líbí se mi že to není nijak násilné a předek to opravdu omladí. Na zadní světla ale šahat nebudu
 Přesně tak, světla jsou z Punta,líbí se mi že to není nijak násilné a předek to opravdu omladí. Na zadní světla ale šahat nebudu 

a tie prahy moc chvalim to su moje vysnivane
 a tie prahy moc chvalim to su moje vysnivane  len nedavaj 17-tky pretoze strasne zatazis aj brzdy 16-optimal
 len nedavaj 17-tky pretoze strasne zatazis aj brzdy 16-optimal  

jj,už jsem také rozhodnutý pro 16ky max
 jj,už jsem také rozhodnutý pro 16ky max  těším se na tvůj projekt!
 těším se na tvůj projekt!  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 187 hostů