Renzo píše:No Redy ty tadý hýříš komplimenty jeden za druhým co ty máš zalubet syčáku jeden?
Taky jsem si to říkal

Moderátor: Minor
Renzo píše:No Redy ty tadý hýříš komplimenty jeden za druhým co ty máš zalubet syčáku jeden?

jen trochu zájmu aby se u nás myst cítila příjemně přeci
 jen trochu zájmu aby se u nás myst cítila příjemně přeci 
 Tady se například tváříš docela přirozeně
  Tady se například tváříš docela přirozeně 

nesnasim tu fotku
  nesnasim tu fotku 

tak tohle mě uzemnilo...myst jestli se takhle postavíš ke svému autí, uděláš stejnou pózu, tak není photoshop vůbec na místě
 tak tohle mě uzemnilo...myst jestli se takhle postavíš ke svému autí, uděláš stejnou pózu, tak není photoshop vůbec na místě  mám pocit že by akorát zkazil jisté detaily...samozřejmě mám na mysli jiskru v oku a podobné
 mám pocit že by akorát zkazil jisté detaily...samozřejmě mám na mysli jiskru v oku a podobné 
 nechybět tam to CRXko dám 10 bodů, takhle je to pouze 8
 nechybět tam to CRXko dám 10 bodů, takhle je to pouze 8 

nééé to je samozřejmě jenom špás
Scar píše:A že se mu to ale daří

myst píše:no pokud je majitelka tak beru ze jo, ale tyhle pipinky ani nevi co je to rozdelovac, to me tak vytaci.... vzdyt se na to jen nalepej protoze je to vytuzingovany, je jim jedno jaky to je auto, nemaj k nemu vztah... jedina pekna kocka ze vsech tech fotek byla ta slecna se sluchatky co byla oblecena a bylo ji videt do obliceje...
a co se tyce mne, tak bouzel nemam zadnou fotku u svyho auta =((((((

myst píše:neeeeeeeeeeeeneeeee neeeeeeeeeeeeeeee prooooooooooooooooc?

nesnasim tu fotku
 byt hezci pcasi mohla by byt sranda
    byt hezci pcasi mohla by byt sranda   takhle se jim to asi moc nepodarilo    a priklanim se k nazoru ze by fotoschop nebyl treba
  takhle se jim to asi moc nepodarilo    a priklanim se k nazoru ze by fotoschop nebyl treba  
myst píše:Scar píše:A že se mu to ale daří
talk to my hand

ale je good
 ale je good 
 teda Ti nevim, ale to je trochu nedůstojná pózička
 teda Ti nevim, ale to je trochu nedůstojná pózička  ale zase mít myst na SPZce místo milionu mušek po každý projížďce, tak sem docela happy
 ale zase mít myst na SPZce místo milionu mušek po každý projížďce, tak sem docela happy 

myst píše:vy vubec nevite hosi, vy vubec nevite!!!!
mam jednu fotku NA aute, ale to je spis joke =) davala jsem ji na h-c
 ale nejde poznat z boku jestli je to tve čačí
  ale nejde poznat z boku jestli je to tve čačí 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti