Mas nejaky tip na dobre hadice a rozumnu cenu?  Myslim si ze by mi stacili aj normalne ale ak ma niekto nejaky tip tak sem s nim ... zatial som iba nasiel tieto:
 Mas nejaky tip na dobre hadice a rozumnu cenu?  Myslim si ze by mi stacili aj normalne ale ak ma niekto nejaky tip tak sem s nim ... zatial som iba nasiel tieto:http://helperformance.com/store/product ... ts_id=8871
vyjdu 81€ aj s dopravou ...
Moderátor: Minor
 Mas nejaky tip na dobre hadice a rozumnu cenu?  Myslim si ze by mi stacili aj normalne ale ak ma niekto nejaky tip tak sem s nim ... zatial som iba nasiel tieto:
Swingal píše:Vysli ma na cca 35€, kupoval som ich na ebayi, maju bud s bielymi sklami + rozne ziarovky (ja tam mam nejaku duhovu zltu) alebo su zo zltymi sklami. Cize za 1000kc aj s dopravou mas super svetla co presne pasuju, podla mna super volba
idu tam klasicke H3 ziarovky...
a vyrobca je DLAA, ked das DLAA do ebay-u tak ti to hned vyhodi
 budu čekat až je vyfotiš jak vypadaj v narazníku a pak uvidim
 budu čekat až je vyfotiš jak vypadaj v narazníku a pak uvidim 

moje stali 109 €
  moje stali 109 €  http://shop.12tune.com/browse-by-parts/brakes/goodridge-stainless-steel-braklines-set-for-honda-civic-1987-1991-civic-1991-1996-civic-1995-2001-crx-1987-1993-del-sol-1992-1998-integra-1994-2001-type-r-with-disc-rear-brake.html
 http://shop.12tune.com/browse-by-parts/brakes/goodridge-stainless-steel-braklines-set-for-honda-civic-1987-1991-civic-1991-1996-civic-1995-2001-crx-1987-1993-del-sol-1992-1998-integra-1994-2001-type-r-with-disc-rear-brake.html

, takze som nakupil 2 pasty a bude sa prebrusovat cely ten moj lak co mam na aute
, takze som nakupil 2 pasty a bude sa prebrusovat cely ten moj lak co mam na aute  a potom asi kupim nejaku cervenu lestenku a nakoniec aj vosk. Mozno to pomoze
 a potom asi kupim nejaku cervenu lestenku a nakoniec aj vosk. Mozno to pomoze  
  )
 )

(aj skodovky take maju
 (aj skodovky take maju  )
 ) dam aj foto neskor
 dam aj foto neskor 
 stale cakaju kym budem mat volno, ale idu maturity takze akademicky tyzden to mozno isti
 stale cakaju kym budem mat volno, ale idu maturity takze akademicky tyzden to mozno isti  ak nie tak aspon klima sa bude nahadzovat
 ak nie tak aspon klima sa bude nahadzovat  hadam vsetko pojde podla planov
 hadam vsetko pojde podla planov poucenie: nakupit poistkove drziaky na kable, aby ked nastane skrat nezacal horiet kabel, ach jo
 poucenie: nakupit poistkove drziaky na kable, aby ked nastane skrat nezacal horiet kabel, ach jo 
 . Toto bol asi najbezproblemovejsi krok. Odpojit hadicky, odkrutit valec, vytiahnut, prehodit nadobky, odvzdusnit valec, nahodit vsetko naspat. Jedine matka mi padla dole niekde ale nasiel som totoznu v bordeli, takze pohoda.
. Toto bol asi najbezproblemovejsi krok. Odpojit hadicky, odkrutit valec, vytiahnut, prehodit nadobky, odvzdusnit valec, nahodit vsetko naspat. Jedine matka mi padla dole niekde ale nasiel som totoznu v bordeli, takze pohoda. nakoniec sa to mojmu kamaratovi mechanikovi podarilo dat dole ale srob uz je nepouzitelny tak musim zohnat nahradny. Druha vec co ma zarazila bolo uchytenie brzdovych hadic o tlmic. Sice som prvy krat robil brzdy ani vo sne by ma nenapadlo upevnit tie hadice o tlmic, nakoniec mi nesiel povolit ten uchyt tak som ho odrezal karboškou a bolo. Hadice nove sa nasadzovali celkom v poriadku. Viedol som ich cca rovnako ako povodne. Strmene som nahodil zrepasovane s novymi piestikmi, namazane vazelinou aby sa pekne smykali
 nakoniec sa to mojmu kamaratovi mechanikovi podarilo dat dole ale srob uz je nepouzitelny tak musim zohnat nahradny. Druha vec co ma zarazila bolo uchytenie brzdovych hadic o tlmic. Sice som prvy krat robil brzdy ani vo sne by ma nenapadlo upevnit tie hadice o tlmic, nakoniec mi nesiel povolit ten uchyt tak som ho odrezal karboškou a bolo. Hadice nove sa nasadzovali celkom v poriadku. Viedol som ich cca rovnako ako povodne. Strmene som nahodil zrepasovane s novymi piestikmi, namazane vazelinou aby sa pekne smykali  

raz presne medzi oci
 raz presne medzi oci  

ale po prejdeni cca 25km uz to bolo tichsie.
 ale po prejdeni cca 25km uz to bolo tichsie.  však on vie
 však on vie 

Já na svém crx mám též zrepasované brzdiče,s novými komponenty a pancéřové hadice a nemohl jsem věřit tomu,jak to brzdí.Ale brzdy jsou základ a je dobře,že ses jim tolik věnoval
 Já na svém crx mám též zrepasované brzdiče,s novými komponenty a pancéřové hadice a nemohl jsem věřit tomu,jak to brzdí.Ale brzdy jsou základ a je dobře,že ses jim tolik věnoval  Jinak velká gratulace k maturitě!!!:o)
 Jinak velká gratulace k maturitě!!!:o)

...ale nie gratulácia, tie strmene nám ostanú na repas po ďalších 20 rokoch jazdenia
   ...ale nie gratulácia, tie strmene nám ostanú na repas po ďalších 20 rokoch jazdenia  
 ževraj teraz študuje hadice a šróby a pod kastlík sa nezmestí výparník, ale mal by sa, ak nie viem zohnať iný, ale hádam sa to všetko podarí
 ževraj teraz študuje hadice a šróby a pod kastlík sa nezmestí výparník, ale mal by sa, ak nie viem zohnať iný, ale hádam sa to všetko podarí 

zase jsme všichni o něco chytřejší
 zase jsme všichni o něco chytřejší  a ty o pěkně pojmenovanou raritku bohatší
 a ty o pěkně pojmenovanou raritku bohatší  
 PRichodom klimatizacie mi v aute zmizlo miesto na RJ pre central ktora bola za kastlikom takze budem musiet najst nejake ine vhodne miesto.
 PRichodom klimatizacie mi v aute zmizlo miesto na RJ pre central ktora bola za kastlikom takze budem musiet najst nejake ine vhodne miesto.  a takisto ked budem mat nejaky tlmiaci material
 a takisto ked budem mat nejaky tlmiaci material  
  Len este vnutri to musim trosku vycistit
 Len este vnutri to musim trosku vycistit 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů