lazzzik píše:dnes po 18:00 martase v jeho modrásku,pod opatovem,máš to pěkné,jen mi tam nesedí to veliké křídloAle každému se líbí něco jiného
Jé a jak to že jsem tě nevyděl

Moderátor: Minor
lazzzik píše:dnes po 18:00 martase v jeho modrásku,pod opatovem,máš to pěkné,jen mi tam nesedí to veliké křídloAle každému se líbí něco jiného
Petk@ píše:Tetkon cca 14:30 viden u opatova spis kunratice proste jak tam prodavaj u silnice jahody Martas CRX pozdrav neprobehl vsiml jsem si az kdys sme se mijeli a hlavne jedem Loganemdoufam ze nekoho jeste potkam prece jedem pres rakousko a konecna u benatek
James píše:dneska po půl sedmé zase v Brně na Tržní jela před naším busem černá s límcovýma kolama a Mugen nálepkou na dveřích. Tak jsem se kochal
nettopeer píše:před chvílí černé CRX 2G v Nosislavi....
Loiza666 píše:A že prej není moc vidětD
James píše:Loiza666 píše:A že prej není moc vidětD
no to joale borci z práce ji taky dobře očumovali a že prej je krutá. Oni totiž myslím nikdy tak zblízka dvojku neviděli, akorát tu moji jedničku když s ní jedu do práce. Většina to má spíš obráceně
murtin píše:jednu černou vídám tady v DFěčíně.Bývala asi pěkná,ale prý ji ten kluk brzo rozkřáp.pak stála dlouho odstavená u cesty kudy js chodil,což mě inspirovalo abych se vrátil k této své staré láscenelituju..
další červenou js už nějakou dobu neviděl a asi před 3 dny js zahlíd nějakou žlutou.no ale jistojistě aktuálně teď jen ty naše 2.jo ale v Benešově n.P. je prý jedna na prodej,byla i v inz.na Bazoši
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů