Petk@ píše:Hezká prácenejradši bych měl už všechno dodělane a pak už je detailoval a čistil
neboj sa,dočkáš se

Moderátor: Minor
Petk@ píše:Hezká prácenejradši bych měl už všechno dodělane a pak už je detailoval a čistil

lazzzik píše:Petk@ píše:Hezká prácenejradši bych měl už všechno dodělane a pak už je detailoval a čistil
neboj sa,dočkáš se![]()

Jinak původní lamino kapotu jsem nahradil origo nastříkanou,je sice nikdě poškrábaná ale mě se ty dvojbarevný auta nějak nelíbí.Dnes jsem vyndal budíky,vyndám otáčkoměr a nahradím za vtecovi.Jinak pořád objevuji pod autem loužičky chladící kapaliny.objevují se pod motorem a co je zajímavé,tak i uprostřed auta kde je středový díl výfuku,nedokážu si to vysvětlit,dnes jsem třeba ležel půl hodiny pod autem a čekal jestli neuvidím spadnou kapku ale prostě NIC.Přitom,se mi nezdá,že mi chladící kapaliny ubývá.V motoru jsem také neviděl že by něco teklo,nevím,napadá vás něco...?
Wláďa píše:Ty sedačky jsou úžasný, hrozně se mi líbí... I když na týhle fotce vypadaj trochu neodborně ušitý, zřejmě to vyráběl sám, nebo mu to dělal někdo za minimum... Ale kdo by se divil, u profi čalouníka by to byla asi pěkná pálka...
půjdeš bručet do temné báně kámo takhle stáčet tacho 

Redy píše:těžkotonážní závist
kapid píše:Co je s motorem?
Job!k píše:kapid píše:Co je s motorem?
podle mě to bude to že dlouho stála
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti