, ale zas na druhou stranu kdyby se všichni starali o auto jako Lazzzik  - to by byla na silnicích jiná podívaná
 , ale zas na druhou stranu kdyby se všichni starali o auto jako Lazzzik  - to by byla na silnicích jiná podívaná 
Moderátor: Minor

Martin16 píše:tak o tom žádná pochybnost, ale zas na druhou stranu kdyby se všichni starali o auto jako Lazzzik - to by byla na silnicích jiná podívaná

Minor píše:Jsem pro a už jsem to vymyslel za Lazzika. Natočíme instruktážní video, v hlavní roli Mr. Lazzik Proper a já na natáčení propůjčím všechna svá auta:)

Tak to já teda taky
  Tak to já teda taky   

jinak na renovaci laku nebo zlepšení doporučuju fakt waxoyl sice ta houbyčka stojí 800 ale namžou se stim 2 auta necha tak pul hodky
 jinak na renovaci laku nebo zlepšení doporučuju fakt waxoyl sice ta houbyčka stojí 800 ale namžou se stim 2 auta necha tak pul hodky  a setřít neco jako leštěnku tenkrat jsem si stim leštil cero a ono to ani nevaže nečistoty
 a setřít neco jako leštěnku tenkrat jsem si stim leštil cero a ono to ani nevaže nečistoty  a třeba na favoritu jsem mel vybledlej blatnik 20 let starej lak a nekdy v listopadu jsem to patlal a furt jak před hodnkou vylštěnej
 a třeba na favoritu jsem mel vybledlej blatnik 20 let starej lak a nekdy v listopadu jsem to patlal a furt jak před hodnkou vylštěnej 

lazzzik píše:ju a jinak dnes jsem asi zjistil příčinu problému s motorem,byla prasklá hadička k IACV ventilu,takže jsem jí zkrátil,nastartoval a motor běžel v pohodě,takže ještě to asi zítra natočím,nechám ohřát a trochu vytočím abych věděl,zda-li je problém vyřešen.Samozřejmě je potřeba ještě seřídit volnoběh atd..

Martine,nárazník jsme spasovaly oba-děkuji ti
 Martine,nárazník jsme spasovaly oba-děkuji ti  
  budu to muset něčím přetřít ale ještě nevím čím.Redy,nezapomeň se mi prosím juknout na ty světla.
 budu to muset něčím přetřít ale ještě nevím čím.Redy,nezapomeň se mi prosím juknout na ty světla. sice by do světla neteklo ale pokud to chce mít někdo pintlich tak nemohu doporučit
 sice by do světla neteklo ale pokud to chce mít někdo pintlich tak nemohu doporučit 
 ,dále jsem namontoval přední podběhy,už mi tam zbýva jen plasty pod motorem,pro ty si jedu v týdnu.
 ,dále jsem namontoval přední podběhy,už mi tam zbýva jen plasty pod motorem,pro ty si jedu v týdnu.

Wláďa píše:ou, nádhera, máš to moc hezký... Peníze seženeš, já ti věřim...
Mimochodem, kde se dá sehnat ten podklad do kufru jak máš i přes sedačku?

lazzzik píše:Wláďa píše:ou, nádhera, máš to moc hezký... Peníze seženeš, já ti věřim...
Mimochodem, kde se dá sehnat ten podklad do kufru jak máš i přes sedačku?
Děkuji ti ale bohůžel to nevidím moc pozitivně,jsem dlouho bez práce a korunky už došly.
Tím podkladem myslíš koberec?Jestli ano,ten je přece origo:-)Nebo napiš co mysliš

nejradši bych měl už všechno dodělane a pak už je detailoval a čistil
 nejradši bych měl už všechno dodělane a pak už je detailoval a čistil 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 94 hostů