Minor píše:Petk@ píše:Kdo s modrym cerem často jezdítě kolem Kavčí hory a pankrac ?
To by mohl být Rasta.
Jojo byl to rasta
 psal sem mu na HC a napsal sakra jsem prozrazen
Moderátor: Minor

Minor píše:Petk@ píše:Kdo s modrym cerem často jezdítě kolem Kavčí hory a pankrac ?
To by mohl být Rasta.

vcera 1g pak oranžove pod pankracem a vecer zelené jak bylo na prodej a bylo i v tuningu
 vcera 1g pak oranžove pod pankracem a vecer zelené jak bylo na prodej a bylo i v tuningu  a dneska stribra targa pak zase1g a na kavčich horach o5 po ranu letel rasta
 a dneska stribra targa pak zase1g a na kavčich horach o5 po ranu letel rasta 

si tak jedu čerstvě po probuzení při tlumených světlech na vlak, když se najednou ze tmy vynořil na mé straně. Nikdo nejel v protisměru, tak jsem ho objel. Nevím, jak bych to na tom mokru dobrzdil. Celkem psycho a málem bylo blato na hřišti
 si tak jedu čerstvě po probuzení při tlumených světlech na vlak, když se najednou ze tmy vynořil na mé straně. Nikdo nejel v protisměru, tak jsem ho objel. Nevím, jak bych to na tom mokru dobrzdil. Celkem psycho a málem bylo blato na hřišti 

ja jsme z nej nemohl
  ja jsme z nej nemohl 

takhle jsem byl o něco rychlejší
 takhle jsem byl o něco rychlejší  já jsem byl v červeném fanoušovi
 já jsem byl v červeném fanoušovi 
Loiza666 píše:Já dneska potkal ne CRX, ale někoho, kdo má CRX. J!R!ho. Byl jsem zrovna na křižovatce Brno, Mohyla Míru a směr Slavkov, když jsem ho viděl, jak vyjíždí z uličky. Kdybych jel o 10 sekund později, tak jsem se s ním střetl tváří v tvářtakhle jsem byl o něco rychlejší

J!R! píše:Loiza666 píše:Já dneska potkal ne CRX, ale někoho, kdo má CRX. J!R!ho. Byl jsem zrovna na křižovatce Brno, Mohyla Míru a směr Slavkov, když jsem ho viděl, jak vyjíždí z uličky. Kdybych jel o 10 sekund později, tak jsem se s ním střetl tváří v tvářtakhle jsem byl o něco rychlejší
Hehe a kde to bylo?Nekde v Turanech?A mel jsem v zadech Betku s Ashley ve felde...
 ještě v Praci
 ještě v Praci  Ty si vyjížděl jak kdyby z té uličky a jel si na Brno
 Ty si vyjížděl jak kdyby z té uličky a jel si na Brno  tak jsem byl zrovna na té křižovatce Mohyla, Slavkov, Brno
 tak jsem byl zrovna na té křižovatce Mohyla, Slavkov, Brno 

Petk@ píše:dneska 1g na libuši
 !!! Jezdím tam okolo a přijde mi že stojí pořad na tom stejném místě
  !!! Jezdím tam okolo a přijde mi že stojí pořad na tom stejném místě    

Petk@ píše:dneska 1g na libuši
 Takový jsem si dneska koupil, takže vidím, že se mi budou líbit
  Takový jsem si dneska koupil, takže vidím, že se mi budou líbit  

martas CRX píše:Petk@ píše:dneska 1g na libuši
Jo jo ta tam stojí skoro pořád!!! Jezdím tam okolo a přijde mi že stojí pořad na tom stejném místě

Petk@ píše:martas CRX píše:Petk@ píše:dneska 1g na libuši
Jo jo ta tam stojí skoro pořád!!! Jezdím tam okolo a přijde mi že stojí pořad na tom stejném místě

ve vršovicich stojí taky 1g a taky už asi rok na jednom místě před autocentrem dojáček a je pěkně zachovalá ale asi sni majitel nejezdí už jsem ji sem daval nebo spiš posilal fotku redymu kdys jsem ji fotil nekdy v červnu. jinak na 1g mam celkem štěstí jeden čas jezdila v určitou dobu vždycky červená přes petrovice praha 10 kolem 8 každej večer kdys sem čekal na bus měla v vnitř červenej neon na stropě

Petk@ píše:martas CRX píše:Petk@ píše:dneska 1g na libuši

ve vršovicich stojí taky 1g a taky už asi rok na jednom místě před autocentrem dojáček a je pěkně zachovalá ale asi sni majitel nejezdí už jsem ji sem daval nebo spiš posilal fotku redymu kdys jsem ji fotil nekdy v červnu. jinak na 1g mam celkem štěstí jeden čas jezdila v určitou dobu vždycky červená přes petrovice praha 10 kolem 8 každej večer kdys sem čekal na bus měla v vnitř červenej neon na stropě

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti