ED9 - černá - Yanna

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Yanna

Příspěvekod Minor » 15 pro 2011 22:19

No, pokud jsi to převažovala ty doma na kuchyňské váze, pak ano :D
Pokud to převažovali "odborníci" v pneuservisu, tak jsi v tom opravdu nevinně :)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 15 pro 2011 22:24

Minor píše:No, pokud jsi to převažovala ty doma na kuchyňské váze, pak ano :D
Pokud to převažovali "odborníci" v pneuservisu, tak jsi v tom opravdu nevinně :)

Že váháš, vzala jsem si na to takový ty váhy jak na jednu stranu dáváš závažíčka a ne a ne to pořádně trefit :))

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 15 pro 2011 22:32

Yanna píše:
Minor píše:No, pokud jsi to převažovala ty doma na kuchyňské váze, pak ano :D

Že váháš, vzala jsem si na to takový ty váhy jak na jednu stranu dáváš závažíčka a ne a ne to pořádně trefit :))

Já si to myslel. Sice to není úplně obvyklé, zato je to velmi vynalézavé. A jak je vidět, nakonec se výsledek dostavil. :)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 16 pro 2011 08:47

a nebo ten poslední očistil dosedací plochy apod.

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 20 led 2012 12:51

Lidi, já se o tu radost musím prostě podělit, mám udělané komplet nové brzdy, to je prostě senzační :)

Bohužel jsem při nákupu auta věřila tomu, že brzdy byly nedávno opravený - nebyla to pravda :( o to větší šok pro mne byl že to vypadá, že na každém kole byla "nová" jenom jedna destička....

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 20 led 2012 13:29

Tak hlavně že už je vše v pořádku :) ! Po koupi je opravdu skoro nutností celé auto prolézt od shora až dolů, protože člověk nikdy neví co původní majitel na autě dělal, když se zavřeli vrata garáže :) tady na klubu se aspoň trochu vrací slušný obrázek o stavu tohoto autíčka :)

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 20 led 2012 15:18

Jooo brzdy jsou svine :D taky me to ceka :D ale az po koupi gauce telky a xboxu :D a pak du do brzd proc maj tyto veci prednost? protoze je zima cerunka stejne ted nejezdi zadruhe je v garazi hroooooooooooooooozne daleko a za treti nemam se na cem vyspat s pritelkynej :D no a kdyz uz bude novej gauc tak musi bejt aj nova telka a pro zabavu s prateli musi bejt aj kinekt :D a pak uz nebude snih a bude zase moje zlatokopka Hondicka
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 20 led 2012 16:47

Slávek píše:Jooo brzdy jsou svine :D taky me to ceka :D ale az po koupi gauce telky a xboxu :D a pak du do brzd proc maj tyto veci prednost? protoze je zima cerunka stejne ted nejezdi zadruhe je v garazi hroooooooooooooooozne daleko a za treti nemam se na cem vyspat s pritelkynej :D no a kdyz uz bude novej gauc tak musi bejt aj nova telka a pro zabavu s prateli musi bejt aj kinekt :D a pak uz nebude snih a bude zase moje zlatokopka Hondicka

říkáš jí zlatokopka? to je krásný :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 20 led 2012 17:02

Yanna píše:Lidi, já se o tu radost musím prostě podělit, mám udělané komplet nové brzdy, to je prostě senzační :)

Bohužel jsem při nákupu auta věřila tomu, že brzdy byly nedávno opravený - nebyla to pravda :( o to větší šok pro mne byl že to vypadá, že na každém kole byla "nová" jenom jedna destička....

Presne toto se mi stalo pri nakupu X-traila...venkovni byla jak nova,ale vnitrni temer sjeta.Nechapu ty lidi co to udelaj.Ale aspon jsem ponaucenej pro priste...

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“