Měl někdo stejný problém? Je to v panelu ( je fakt že ho mám dost rozsekaný ale i tak zatím funguje), nebo je to někde dál u zdroje topení?CRX netopí
Moderátor: Minor
CRX netopí
Ahoj. Když zapnu topení tak mi z něj jde jen trochu vlažný vzduch
Měl někdo stejný problém? Je to v panelu ( je fakt že ho mám dost rozsekaný ale i tak zatím funguje), nebo je to někde dál u zdroje topení?
Měl někdo stejný problém? Je to v panelu ( je fakt že ho mám dost rozsekaný ale i tak zatím funguje), nebo je to někde dál u zdroje topení?Re: CRX netopí
kottitko píše:Ahoj. Když zapnu topení tak mi z něj jde jen trochu vlažný vzduchMěl někdo stejný problém? Je to v panelu ( je fakt že ho mám dost rozsekaný ale i tak zatím funguje), nebo je to někde dál u zdroje topení?
Cau.Tak mel bys slyset prepinani klapek,kdyz menis kde ma foukat vic....pokud neslysis,tak je chyba v panelu ci primo v klapkach.Anebo to mas jen zavzdusneny...
Re: CRX netopí
Máš vodu v chladiči?
Přepínání klapek slyšim to co souvisí s panelem funguje dokonale a krásně silně fouká... jen marně čekám na ten HORKÝ vzduch 
nejde o foukani ... jde o to prepinani ... mne to nefungovalo pac sem mel to lanko na to vytazeny ...
Jazzik
Přepínání tedy funguje jen hold nehřeje
kottitko píše:Přepínání tedy funguje jen hold nehřeje
tak bych se zkusil podivat bud na vodu v chladici soustave/pripadne odvzdusnit... nebo vyndat panel jestli jsou obe tahla zapojene ...
Jazzik
Ať ti někdo kouká na kohout topení pod kapotou, jestli se hýbe, když ty točíš ovladačem topení v panelu. Možná ti tam vůbec nejde teplá voda.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
A nebo ho zkus rukou natocit na doraz.
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
v teplích dnech pohoda ve studených netopí jen vlaží? jestliže je ovládání ok ,tak již do této rovnice můžeš dosadit pouze termostat. A to není záhodno honit motor zbytečně mimo jeho provozní teplotu
Ahoj, mám dotaz a napíšu to sem abych nemusel zakládat nové téma. Minulej týden jsem si koupil winter car, jedná se o civic 4g sedan D15B2. Když jsem si auto vezl domů, tak ručička teploty byla skoro pořád dole a auto samozřejmě netopilo. Vyměnil jsem termostat. Auto už krásně drží teplotu,ale ani trošku netopí. Odvzdušněné je to parádně, neprskne ani bublinku, koukal jsem na táhlo z panelu topení k hadici - v pořádku ventil se otevírá, hadice co vedou dovnitř auta jsou krásně teplý, ale furt nic. Jen ta co vede z auta zpět k termostatu je vlažná. Ucpaný radiátor, nebo co by to mohlo být ? Díky za rady, nechci tam v zimě mrznout, je to přece jenom winter car. Už jsem psal i na H. club , ale nikdo nic, tak snad mi poradíte i když to není crx. Crx jsem vlastnil 3 roky a vim že to je skoro to stejné.. Díky
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
chyba ventilu nebo ucpaná sahara...přesně jak píšeš...
je li ucpaná...bu´d ji vyndej a vyměń či vyčisti ..nebo vyčisti celou soustavu,bud přípravkem nebo octem...prohřátý motor po jízdě...do soustavi dát 1-2 octa protočit to (myšlena voda) otevřeno topení samozřejmostí. a nechat do druhého dne bohužel v teple...pak vypustit
je li ucpaná...bu´d ji vyndej a vyměń či vyčisti ..nebo vyčisti celou soustavu,bud přípravkem nebo octem...prohřátý motor po jízdě...do soustavi dát 1-2 octa protočit to (myšlena voda) otevřeno topení samozřejmostí. a nechat do druhého dne bohužel v teple...pak vypustit
Naposledy upravil(a) PAKO dne 11 lis 2011 23:44, celkem upraveno 1 x.
tou saharou myslíš jako nějakej ten radiator co je pod palubní deskou ? Nikdy jsem to neměl rozdělaný, tak se ptám 
chcem sa opytat, odlomilo sa mi ucyhtenie na paneli kurenia na tie kable ktore idu od ovladania teploty (tie dva). Chcem sa opytat ci sa to uz niekomu stalo a hlavne ako to viriesil s uchytenim znova aby to drzalo znovu na mieste tak ako ma ...
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
myslíš kolečko? tu kostku? slepit
Podle mě myslí vzadu to uložení konce táhel. To často člověk rozbije, když chce táhla vyháknout. Spravuje se to blbě.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Ja sem to dal na doraz pod palubovkou a nechal tak na horkym, u crxa mi přišla vyhoda s tím kolečkem vubec netočit bo vlevo vedle volatnu je napřímo studeny vzduch zvenku...
minor mysli spravne, asi to tam skusim nejako nalepit, aj ked to nieje idealne riesenie, ale hadam to pomoze
rad by som mal hondu funkcnu z kazdeho hladiska takze to co opisuje pako by som nechcel robit 
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:minor mysli spravne, asi to tam, aj ked to nieje idealne riesenie, ale hadam to pomozerad by som mal hondu funkcnu z kazdeho hladiska takze to co opisuje
píšu slepit a ty " skusim nejako nalepit" a pak "pako by som nechcel robit".... 
PAKO píše:Swingal píše:minor mysli spravne, asi to tam, aj ked to nieje idealne riesenie, ale hadam to pomozerad by som mal hondu funkcnu z kazdeho hladiska takze to co opisuje
píšu slepit a ty " skusim nejako nalepit" a pak "pako by som nechcel robit"....
sorry chcel som povedat mambo

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“