Zadní repro

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

TheOlis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Zadní repro

Příspěvekod TheOlis » 13 srp 2011 12:31

Petk@ píše:ja tam mam taky tokve redukce jestli chcete tak je mužu vyndat mam je udelaný z hlinikovího plechu ( to sami jako ty plastove) pokud sije nekdo chcete udelat tak je mužu oskenovat v kopírce :-D a pak to doma jen vytisknete na a4 a obkreslíte :-) pokud chcete tak jen napiste :-)

Pokud by se ti chtělo to oskenovat, tak to sem můžeš hodit, celkem by se mi to hodilo.

$@J0
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod $@J0 » 14 srp 2011 13:29

Original by mali mali byt vzadu tusim 6cm repraky nie? teda aspon ja co som sa dostal k jednemu kusku crx tak som to tam tak najsiel boli uychtene pekne v takom plechu. Ja tam momentalne nemam nic mam akurat v predu dvojpasmaky a vzadu v plate 3pasmove ovali s ktorych ide iba jeden :D ... a rozbyte radio takze na hudbu este len pride *dance*

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 14 srp 2011 14:05

mne sa zda ze vzadu mali byt takej velkosti ako v predu cize 10cm

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hugy » 15 srp 2011 20:56

TheOlis píše:
Petk@ píše:ja tam mam taky tokve redukce jestli chcete tak je mužu vyndat mam je udelaný z hlinikovího plechu ( to sami jako ty plastove) pokud sije nekdo chcete udelat tak je mužu oskenovat v kopírce :-D a pak to doma jen vytisknete na a4 a obkreslíte :-) pokud chcete tak jen napiste :-)

Pokud by se ti chtělo to oskenovat, tak to sem můžeš hodit, celkem by se mi to hodilo.

Také bych to uvítal, repro ve dveřích už mám teď to chce i něco dozadu :D

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 17 srp 2011 09:31

Tak adaptery dozadu dosli, vyzeraju presne ako na obrazku. Zmestia sa do nich 13cm repraky. Hrubka je 6mm. Este repraky, kabelaz a je to :)

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 17 srp 2011 11:33

Ja som si redukcie tiež vyrábal sám a hrá to fajn aj keď na subwoofer so zosilovačom v kufri to nikdy mať nebude ;) a do JDM sir a ef8 crx sa montovali také basové tuby ale je umenie ich zohnať a ceny sú strašné aj keď kvalita zvuku je neporovnateľne lepšia. A ešte viem že ich nejakí amíci vyrábali z laminátu a dávali tam väčšie repro ale už to na hondatechu neviem nájsť.
Obrázek
Obrázek
Edit: tak som našiel aj toho týpka čo si ich vyrobil ;)
http://honda-tech.com/showthread.php?t=1591443

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 17 srp 2011 15:03

To vypadá docela luxusně a neni to vůbec špatnej nápad se pokusit o něco podobnýho, hlavně to nezabere místo a vidět to taky neni, takže pro ty co nechtějí vozit v kufru zátěž tak je to ideální řešení *fin*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 17 srp 2011 23:27

Chcem sa spýtať, ku reprákom dopredu ste menili aj káble? Lebo som vymenil repro aj rádio a zdá sa mi že to hrá rovnako. Môže to byť káblami či to sú tie 10cm repro také slabé? Pri zvyšovaní hlasitosti z normalnej (normálna počúvatelná hlasitosť pri dolu oknách) na vyššiu mi už začnú ako keby "chrčať". Repro je Sony XSF-1035. Rádio Panasonic 4x45W. Dozadu sa chystám dať nejaké tie 13cm repro. ...

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 18 srp 2011 01:30

Ozz píše:hele já mám vepředu 2 pásmový vzadu třípasmový a k tomu v kufru zesík s tubou a hraje to luxusně.. fakt doporučuju, sežeň si někde tubu se zabudovaným subwoferem a je to fakt rozdíl pokud to hraje s tubou a nebo bez, je fakt že to zabere značnou část kufru ale stojí to za to..Jinak já mám zadní repráky vytlumený normálním 2 cm molitanem, je to dobrý i k tomu že se ti tolik neklepou zadní platy :-D

Jojo tohle je svatá pravda. Mám to řešený stejně jako ty, akorát vzadu mám jakýsi papírovky Blaupunkt (dal jsem je tam aby to bylo hlasitější). Basy jsem vyřešil 300W Magnatem a zbylo mě místo na malej batůžek:-D. Ale zvuk je fakt moc krásnej *dance* *fin*

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 18 srp 2011 07:21

já jsem audio co sem mel předchozího auta prodal protože semi ozvučnice nevešla do kufru :-( na vejšku nedal bych tam plato :-( a byl to sub o výkonu 2400W jinak 800RMS bordel to dělalo dobrej ale na jaře až budu mit vyřešenou vodu v kufru tak budu budovat nakou malou zástavbu ale aby se mi tam taky vešel nakej batužek :-D *honda*

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 18 srp 2011 08:20

Petk@ píše:já jsem audio co sem mel předchozího auta prodal protože semi ozvučnice nevešla do kufru :-( na vejšku nedal bych tam plato :-( a byl to sub o výkonu 2400W jinak 800RMS bordel to dělalo dobrej ale na jaře až budu mit vyřešenou vodu v kufru tak budu budovat nakou malou zástavbu ale aby se mi tam taky vešel nakej batužek :-D *honda*

To musela být celkem bomba 800W RMS *pohladit* *fin*

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 21 srp 2011 11:56

Tak som osadil vzadu repro (SAL ZRC 16W, 16cm, 2x110Wmax, 35-5600Hz), hra to celkom polda predstav, este vychytat rezonovanie a budem spokojny. Myslel som si ze ten otvor je na 13cm repro ale v pohode sa tam narvalo tych 16cm. Takisto v úredu som mal pioneer repro 10cm ktore som vymenil za sony 10cm, a chcem sa spytat, origo repro tam ma byt 13cm? lebo vsetci pisu ze 13, ale ja som tam mal 10. Myslim ze 13cm repro by sa mohlo zmestit ...

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hugy » 21 srp 2011 12:40

Swingal píše:Tak som osadil vzadu repro (SAL ZRC 16W, 16cm, 2x110Wmax, 35-5600Hz), hra to celkom polda predstav, este vychytat rezonovanie a budem spokojny. Myslel som si ze ten otvor je na 13cm repro ale v pohode sa tam narvalo tych 16cm. Takisto v úredu som mal pioneer repro 10cm ktore som vymenil za sony 10cm, a chcem sa spytat, origo repro tam ma byt 13cm? lebo vsetci pisu ze 13, ale ja som tam mal 10. Myslim ze 13cm repro by sa mohlo zmestit ...

do předních dveří CRXa dáš v pohodě 16cm repro - stačí koupit tohle - http://www.ahifi.cz/mdf-krouzky-honda.html a je to v klidu, před týdnem jsem to akorát montoval :D. Jediný problém byl, že jsem tam dal koaxiály a střed reproduktoru (výškáč) se opírá o plastovou krytku

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 21 srp 2011 14:53

a aj si niečo vytlmoval? lebo ked som mal len samotne tieto 10cm repro tak pri vyssej hlasitosti sa mi zdalo ze viac hraju dvere ako samotne repraky. Asi budem muset kupit nieco a nalepit to tam :)

Hugy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hugy » 28 zář 2011 11:12

Swingal píše:a aj si niečo vytlmoval? lebo ked som mal len samotne tieto 10cm repro tak pri vyssej hlasitosti sa mi zdalo ze viac hraju dvere ako samotne repraky. Asi budem muset kupit nieco a nalepit to tam :)

Vytlumil jsem jen přechod mezi dveřmi-MDF podložkou a MDF podložkou-reproduktorem. Přece jen ty koaxy krmím normálně z rádia takže jsem to považoval za zbytečné. V accordu kde mám komponentní repro, ve dveřích 16,5cm magnaty, krmené zesíkem 90W rms, tak tam jsem vytlumil celé dveře a je to fakt znát. U crx jsem to netlumil i z důvodů zachování určité váhy :D, přece jen ten tlumící materiál je dost těžký

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 28 zář 2011 16:05

Kkdyž dáš dopředu kvalitní komponentní reproduktory, tak zadní vůbec potřebovat nebudeš, nehledě na to, že je přez ty přední stejně neuslyšíš. Navíc bude problém s výkonem, protože rádio 4 reproduktory nedokáže dostatečně nakrmit.
Pokud chceš kvalitní muziku, tak se bez basáčku neobejdeš. Vždicky ti bude chybět ta hutná basová složka, kterou z komp nebo oválu nikdy nedostaneš.
Pokud ti jde o bednu v kufru, tak se to dělá na zásuvku a bednu mužeš kdykoliv vyndat.
Klidně někdy rád ukážu :-)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 17 říj 2011 21:31

Tady dávám foto té mojí redukce co mám vzádu je s hlinikoveho plechu tlouštka tak 2mm a nic mi tam nerezonovalo a práci to splnilo :-) *fin* davam jen foto udelal jsem na A4 nakres ale nejde mi skener :-( zitra snad
Přílohy
IMAG1674.jpg

Autozednik Mambo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Autozednik Mambo » 17 říj 2011 21:33

Ja jsem tam měl toto, mam to k prodeji i s reprakama...
DSCF4365.jpg

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 18 říj 2011 06:51

jojo myslim že stý překlišky je to lebší protože to pujde lepe vytlumit neš plech :-) večer semi snad podaří sem hodit ten skutečnej tvar at si to každej doma jenom vytiskne a uděla :-) *fin*

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 18 říj 2011 07:42

ty šrouby na tý ozvučnici jsou úchvatný... :D

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“