LoizaCS píše:Asi před hodinou jsem Tě viděl u Penny J!R!, ale upřímně, jsem Tě spíš slyšel

Moderátor: Minor
LoizaCS píše:Asi před hodinou jsem Tě viděl u Penny J!R!, ale upřímně, jsem Tě spíš slyšel
Elbi píše:Warezz.K píše:Kdo si to dneska hnal kolem 15:00h po karlovarský od severky v Plzni směrem do města?Nějaká červená kráska
Byl jsem auto za ní, směrem na Vinice ale nemohl sem se dostat dopředu, předemnou tirák a vedle nějakej vůl co mě nechtěl pustit
to sem byl určo já, a ten chudáček co mi mrznul venku před pivovarem sem byl taky jáneni škvára na garáž, aspon je to uzamykatelný parkoviště
Warezz.K píše:Elbi píše:Warezz.K píše:Kdo si to dneska hnal kolem 15:00h po karlovarský od severky v Plzni směrem do města?Nějaká červená kráska
Byl jsem auto za ní, směrem na Vinice ale nemohl sem se dostat dopředu, předemnou tirák a vedle nějakej vůl co mě nechtěl pustit
to sem byl určo já, a ten chudáček co mi mrznul venku před pivovarem sem byl taky jáneni škvára na garáž, aspon je to uzamykatelný parkoviště
Já si to myslel, jsem z doubravky, co takhle se někdy někde srazit a pokecatKolem tebe projíždím každou chvilku. Už na to myslim nějakou dobu a pořád ne a ne se k tomu dokopat
Warezz.K píše:Jojo to jsem jáDneska jsem jel kus cesty v Plzni z doubravky směrem na Vary přes locháč za nějakou céryxařkou nebo cérařem černý a vizuálně dost potuněný s SPZkou 1P4 65-70 tuším neznáte jí někdo? Tuším že to byla nějaká slečna. Jel jsem do práce a odbočovala na robin oilku, sem tam měl zastavit taky
J!R! píše:Koukam ze tu(Brno) mame jeste par neznamych kousku...![]()
![]()
littledancer píše:A mě pořád nikdo neviděl
littledancer píše:A mě pořád nikdo neviděl
Aber píše:J!R! píše:Koukam ze tu(Brno) mame jeste par neznamych kousku...![]()
![]()
Ta co byla na ústředňáku byla Lubošova (Dugles) a ta šedá co jsem viděl je MOŽNÁ Michalova, ale to netuším...
LoizaCS píše:littledancer píše:A mě pořád nikdo neviděl
Víc info ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů