Mazání inzerátů
Moderátor: Minor
Mazání inzerátů
Pokud tu máte nějaké inzeráty starší dvou měsíců, obnovte je, doplňte nebo jinak dejte najevo, že jsou aktuální. Nemá smysl tu syslit inzeráty z loňského roku nebo inzeráty dávno passé, takže jsem se rozhodl to trochu pročistit.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Re: mazání inzerátů
Smazal jsem inzerci starší než listopad 2009.
Re: mazání inzerátů
Dobrá práce

Re: Mazání inzerátů
V bazaru nyní můžete promazávat ve svých prodejích příspěvky od ostatních a mazat i své neaktuální prodeje, takže ho máte plně v moci 
Smazal jsem inzeráty za loňský prosinec. Pokud někdo něco stále prodáváte, udělejte nový inzerát, případně po sobě už neaktuální inzeráty mažte:)
Pokud je něco neaktuální, mažte to po sobě, prosím. Nebo do nadpisu napište, že je to možné smazat.
Smazal jsem dnes inzerci starší než duben 2010.
Redy, je možné to mazat nějak hromadně? Takhle musím otevřít každé téma samostatně.
Smazal jsem dnes inzerci starší než duben 2010.
Redy, je možné to mazat nějak hromadně? Takhle musím otevřít každé téma samostatně.
hm, to nejde
mrknu jestli je dostupné nějaké vylepšení na to 
Zkus to, takhle jsem otevřel postupně víc než 50 témat a je to trochu otravné:)
To fórum nám nějak hapruje.Můžu se mrknout jen na nejnovější příspěvky, ale když se chci mrknout na určité téma, tak se napíše tohle
Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/crxklub.cz/domains/www/forum/cache/tpl_revolution_viewforum_body.html.php on line 30
Aj karamba
Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/crxklub.cz/domains/www/forum/cache/tpl_revolution_viewforum_body.html.php on line 30
Aj karamba

To je právě ten průser s cache, které náš "kvalitní" hosting od flywebu nezvládá...už se pracuje na přechodu na jiný hosting, za který se sice zaplatí víc ale už bude konečně doufám pořádnej...no škoda si dělat vrásky s těmahle rádoby podnikateli
jinak problém opraven 
jinak problém opraven Re: Mazání inzerátů
Redy píše:To je právě ten průser s cache, které náš "kvalitní" hosting od flywebu nezvládá...už se pracuje na přechodu na jiný hosting, za který se sice zaplatí víc ale už bude konečně doufám pořádnej...no škoda si dělat vrásky s těmahle rádoby podnikatelijinak problém opraven
Ty tady fakt chrápeš.

CRX, můj druhý domov
teď to teda trochu vypadá jako první

teď to teda trochu vypadá jako první

Vymazal jsem starší inzeráty, pokud se tam naposledy dělo něco v květnu či dříve.
Vymazal jsem inzeráty od srpna zpět.
Vymazal jsem inzerci z loňského roku, pokud se v ní někdo neozval během letoška.
Smazal jsem inzerci starší než květen letošního roku.
Promazal jsem inzerci někdy z roku 2010, ale už mě to fakt nebaví mazat po jednom. Znamená to každej inzerát otevřít v novým okně, sjet dolů, označit ke smazání, potvrdit smazání, zavřít okno a dělejte to u 5é nebo víc inzerátů.
Redy, udělej mi možnost hromadného mazání. Už jsem o to žádal několikrát.
Redy, udělej mi možnost hromadného mazání. Už jsem o to žádal několikrát.
Odstranil jsme inzerci z loňského roku.
S hromadným mazáním to jde skvěle, díky, Redy.
S hromadným mazáním to jde skvěle, díky, Redy.
Zpět na „Bazar - Prodám díly / Parts for sale“