Už se na Vás všechny těším a doufám že to stihnu

Moderátor: Minor

Uz tyden cekam na rozperny krouzek na poloosu k homokinetaku....mnooo snad brzy prijde
 Uz tyden cekam na rozperny krouzek na poloosu k homokinetaku....mnooo snad brzy prijde
J!R! píše:Se mnou to zatim vypada blede...Uz tyden cekam na rozperny krouzek na poloosu k homokinetaku....mnooo snad brzy prijde
LoizaCS píše:J!R! píše:Se mnou to zatim vypada blede...Uz tyden cekam na rozperny krouzek na poloosu k homokinetaku....mnooo snad brzy prijde
Já na 100% nedojedu. Nemám auto v pořádku.... je prostě nepojízdné...

J!R! píše:LoizaCS píše:J!R! píše:Se mnou to zatim vypada blede...Uz tyden cekam na rozperny krouzek na poloosu k homokinetaku....mnooo snad brzy prijde
Já na 100% nedojedu. Nemám auto v pořádku.... je prostě nepojízdné...
Kdyz budu pojizdnej,tak Te klidne vemu...

To by byl můj první sraz
 To by byl můj první sraz  Snad Vás tam bude hodně at je se na co i dívat
 Snad Vás tam bude hodně at je se na co i dívat  

mužu dojet druhým autem?
  mužu dojet druhým autem?  

Ludva píše:Tak neposunem sraz o týden? Když to spoustě z vás nevychází.

Za tyden uz budu mit auto hotovy. Samozrejme zalezi na vetsine
 Za tyden uz budu mit auto hotovy. Samozrejme zalezi na vetsine 

předpokládám že mot ten motor za víkend stihne
 předpokládám že mot ten motor za víkend stihne   

tak to tady nejak osefujte. Taky budu radeji za pristi tyden. Snad se nas sleze diky tomu i vic
 tak to tady nejak osefujte. Taky budu radeji za pristi tyden. Snad se nas sleze diky tomu i vic 

a ne že se budete smát mé stříbrné flekatici...na lak to nejezdí
  a ne že se budete smát mé stříbrné flekatici...na lak to nejezdí  
Ludva píše:SRAZ SE POSOUVÁ NA 15.4.
V tento den se konají tréninkové jízdy na Mohyle míru v rámci závodů do vrchu, které se jedou 16.4.-17.4. pod názvem Maverick rescue-2011. Proto bych to viděl následovně.
Začátek srazu v 16:30 hod.
V 17:30 hod. odjezd k Mohyle míru na omrknutí tréninku, který končí v 19:00 hod.
Případná domluva na společném shlédnutí závodů druhý den.
 ja se tam chystam 15tyho jezdit
 ja se tam chystam 15tyho jezdit  
  Takze asi nedojedu,pac mam v planu byt cely patek na Mohyly
 Takze asi nedojedu,pac mam v planu byt cely patek na Mohyly  Jinak,mam to 1km od domu,tak to mam malinko nauceny,ale chci znat nejaky svuj cas a casy souperu pro porovnani
 Jinak,mam to 1km od domu,tak to mam malinko nauceny,ale chci znat nejaky svuj cas a casy souperu pro porovnani 

i casove je to pro me lepsi, protoze v praci koncim ve 4
 i casove je to pro me lepsi, protoze v praci koncim ve 4J!R! píše::D ja se tam chystam 15tyho jezdit
Takze asi nedojedu,pac mam v planu byt cely patek na Mohyly
Jinak,mam to 1km od domu,tak to mam malinko nauceny,ale chci znat nejaky svuj cas a casy souperu pro porovnani

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů