ED9 Ludva´s crx Type-R

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

ED9 Ludva´s crx Type-R

Příspěvekod Ludva » 08 črc 2009 21:14

Bohužel mám dnes už málo času, tak sem prozatím dávám odkaz kde se auto nachází jak bude jen trocha času, tak se víc rozepíšu. :)
Po dvou dnech a asi celkové půl hodině jsem vypotil tohle. Neusněte u toho. :)
Vezmeme to pěkně po pořádku. V roce 1997 jsem po neúspěšném pokusu v podnikání dostal nabídku od kamaráda, který dělal obchodního zástupce u nejmenované firmy, abych pro něho dělal řidiče za celkem slušné peníze. Nedalo se odmítnout a od té doby se ze mě stal noční pták :) .Vydržel jsem to u něj celkem 9 let. Po 5 letech jsem začal pracovat i přes den a u kamarádů jsem si vysloužil přezdívku "Robot" :) .Denně jsem spával něco kolem tří hodin a samozřejmě se to začalo promítat i do mého pracovního výkonu a soustředění.Po třech havárkách, kdy jsem si připadal že vydělávám už jen na auta a pokuty, jsem zanechal nočního ježdění a začal pracovat jen přes den.Tímto mu aspoň děkuji, za získané zkušenosti na silnicích.(Neskutečný když jsem najednou mohl spát i 8 hodin) :). V té době mě začínalo být malé naše rodinné auto (Felície pick-up) a také z důvodu bodového systému jsem se rozhodl pořídit rodinné auto, kde může v zadu pohodlně sedět i má malá dcera.V plánu jsem měl sehnat něco do 100 000,-Kč. V té době měl soused už svou druhou crxi.(První mu po týdnu ukradli). Jednou jsme venku kecali o autech a on začal básnit o jízdních vlastnostech tohoto auta. Nevěřil jsem mu ani slovo, tak se rozhodl mě přesvědčit zkušební jízdou s tím,že mě to i půjčí. No řeknu vám, byl to můj nejkrásnější zážitek (samozřejmě až po sexu :lol: ).Začal jsem hledat na netu mé budoucí auto a ne a ne na něco pořádného narazit.V té době se drželi crxa s cenou už pěkně dlouho vysoko.A i Crxa v průměrném stavu nebyla nejlevnější.Po pár nezdařených telefonátech, kde se na druhé straně ozvalo vždy „Bohužel, už je prodaná“, jsem se konečně dočkal a našel mou vyvolenou v Karviné. Její minulý majitel se chvástal, jak se o ni pečlivě staral a já jako zkušený nemechanik jsem mu zobal z ruky. Po příjezdu domů, kdy ze mě pomalu opadalo nadšení, jsem byl donucen pořídit další rodinný vůz. V té době jsem se opět navrátil k pracovní činnosti v podnikání a celkem se začínalo dařit. Začal jsem uvažovat o prodeji crxa a pořízení např. Accorda type-R, jenže jsem zjistil že mám celkem hluboko do kapsy a já nejsem tip člověka co si hned půjčuje peníze. Došel jsem k závěru že bohatě postačí o5 Felície, ale tentokrát combi a crxa zůstane jako víkendové autí. V plánu byla kompletní renovace. Po roce spoření, kdy céro odpočívalo u mého otce na mlatě :) jsem na občanském sdružení narazil na inzerát, kterému nešlo odolat. A tak po rozmluvě se sousedem, (něco ve smyslu “ rychle mě to rozmluv nebo udělám nějakou blbost“) jsem absolvoval telefonát s prodávajícím, s kterým jsem se domluvil na prohlídce a případné koupi. (soused neumí přesvědčovat :) ) Příštího dne už jsem seděl v kamošově odtahovce a drkotal se po naší skvělé D1. Opravdová slast na můj rozbolavělí krk *cry* . Po příjezdu do vesnice jménem Strašice, jsem měl stále smíšenější pocity a nemělo to nic společného s oním názvem. Po zběžné prohlídce auta jsem si začal představovat co mě asi tak všechno čeká než se poprvé budu moct svézt „legálně“ po silnici. Motor B18c6 (pro neznalé srdíčko co obyčejně patří Integře type-R) šlapal bez menších problémů. Sluch trhající Invidia, nová spojka, říkám si to se mě vyplatí. Nakládám auto a po domluvě jak to bude s ostatníma dílama co ještě nejsou na autě namontované odjíždím. Smíšené pocity umocňuje tupá bolest od krční páteře až do města zvaného Brno. Přijíždíme kolem půl desáté v noci. (Už se začínám rozepisovat moc :) , tak to trochu zkrátím ať už Vás nenudím.) Po strasti plném přihlašování, odhlašování, likvidování a rozhodování které že to auto dát vlastně do pořádku jsem konečně dospěl k závěru. Nyní se dali věci konečně do pohybu a výsledek by měl znít. Má první crxa „z Karviné“ ED9, motor B18c6, originální stav s předkem z EE8 a pár vychytávek. ;) Snad v roce 2010 ochutnám sílu VTECu.
Pro ty co to dočetli až sem DĚKUJI *drinks*
garage.jpg
Naposledy upravil(a) Ludva dne 13 črc 2009 23:23, celkem upraveno 1 x.

nettopeer
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Ludva´s crx Type-R

Příspěvekod nettopeer » 08 črc 2009 21:39

Pěkněj kousek *fin* konečně někdo další z Jihomoravskýho rajonu :)

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 črc 2009 17:51

Super! pořádné řádění povoleno :D *fin*

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 11 črc 2009 23:24

:oops: Kuju

myst
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod myst » 12 črc 2009 23:12

neee neeee mam konkurenta...oh wait.. nemam tohle je C6 =))))) drzim palce, at vsechno slape, to je nejdulezitejsi a pevny nervy preju... ja osobne uz o swapu nechci nic slyset - nikdy!!! *cry* *dash* *dash*

ale snad to bude stat za to *vtec* *honda*
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 14 črc 2009 23:50

update :!:

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 15 črc 2009 14:54

To bude masaker *vtec*
Už aby si ju mal hotovú... *fin*
enjoy VTEC

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 27 črc 2009 20:06

pepo crx píše:To bude masaker *vtec*
Už aby si ju mal hotovú... *fin*

:) snad příští rok.

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 20 srp 2009 22:50

Tak jsem se konečně dokopal udělat nějaké to video.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 20 srp 2009 22:58

*vytlem* *vytlem* *vytlem* Líp sis to ani načasovat nemohl...před pár minutama sem na webu rozjel projekt televize CRX *dance* pokud Ti to nebude vadit, budu požadovat poslání videa a já ho umístím do televize, co ty na to? *oprava* :) Mimochodem, velmi velmi pěkné videjko! ;)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 27 srp 2009 23:04

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 28 srp 2009 09:50

Video staženo, přeformátováno z mpg a vloženo do TV CRX *fin* *oprava* konečně se zadařilo *dance*

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 03 říj 2009 21:23

Plno lidí už se mě ptalo, jak to vlastně jede s tím motorem.Na tuto otázku jsem nedokázal odpovědět, až do dnes. :) Při kupování auta se většinou dělá, že se auto projede a tím se zkusí jestli nemá nějaké závady.Já takovou možnost až tak docela neměl.Auto jsem kupoval v únoru (plno sněhu), obuté na podhuštěných gumách s propadlou technickou a já nevím kolik bylo ještě důvodů proč se to nemohlo pořádně projet.V té době jsem jen zkusil jestli motor funguje, brzdy brzdí a řazení jde z lehka.
Dnes jsem obě auta přemisťoval na zimu do nové stáje :).Když jsme přijížděli k místu určení, vzpoměl jsem si, že jem měl prozvonit majitele.Sjel jsem z hengru a máme trochu času, tak co s ním.Říkám si že po třičtvrtě roce bych se snad mohl prrojet v autě co jsem si koupil *dumat* Naskočil jsem do auta, kde chybí kromě motoru, volantu a sedačky snad všechno.Motor naskočí na brnk. *pohladit* ÁÁch, jak lahodí mému oušku.Pomalu se rozjíždím po polní cestě, spojka na to jde fakt z ostra, přijíždím k normální silnici pozorován svými dvěma kamarády.Odbočuji do leva k vesnici a řadím za 2.(Jen pro rejpali-motor byl zahřátý) Roztahuji dvojku a sešlápnu ji ostřeji. ÚÚÚÚÚ sakrááá to je mazéééééc , házím za 3 a zpomaluji protože přijíždím do vesnice.Pomalu jsem dojel ke křižovatce, kde jsem se otočil a jedu zpátky.Rozhodl jsem se že tomu naložím ještě trochu víc.Za značkou "konec vesnice" sešlápnu plyn na podlahu, vítr mě šlehá do tváře a mezi zuby mě přstává čím dál tím víc mušek :D ,vzduchový filtr syčí jak vzteklá kobra, šup tam za 3 a už musím brzdit.To už přichází i majitel stájí a sleduji tři rohlíky co se na mě koukaj :D Teď jsem si vzpoměl na nápis z trička jiného kamoše, co by se ke mě hodil."VŠICHNI JSOU BLÁZNI, JEN JÁ JSEM LETADLO" *honda*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 03 říj 2009 21:37

Mehehe :lol: nebejt tak utahanej a tolik hodin tak jdu do garáže nastartovat a projet se *dance* ježiš co já si počnu v zimě to nevím to nevím *cry* ...ale jinak moc pěkné vykreslení atmosféry *fin* *vtec* !

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 03 říj 2009 21:55

Redy píše:Mehehe :lol: nebejt tak utahanej a tolik hodin tak jdu do garáže nastartovat a projet se *dance* ježiš co já si počnu v zimě to nevím to nevím *cry* ...ale jinak moc pěkné vykreslení atmosféry *fin* *vtec* !

Ty tady snad spíš :lol: Jinak tohle byl popis jízdy ještě než sepnul vtec.Neměl jsem tam budíky a myslím si, že jsem se k tomu zatím nedostal.Nechtěl jsem to zas nějak šíleně hnát, když je to ve stavu "rozborky", tak jsem měl trochu strach co to bude dělat na silnici.Ale jinak mazec *dance*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 03 říj 2009 22:03

Velký bratr se neustále dívá :shock: *vytlem* ...to věřím *love* no i bez vtecu budu muset mazla pořádně projet *dance* a držím palce s dalšíma aktivitama ať tady nebo v garáži *fin* :)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 03 říj 2009 22:07

Redy píše:Velký bratr se neustále dívá :shock: *vytlem* ...to věřím *love* no i bez vtecu budu muset mazla pořádně projet *dance* a držím palce s dalšíma aktivitama ať tady nebo v garáži *fin* :)

:lol: Dikes

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 28 říj 2009 20:47

Nakoupeno zas pár dílů 8-) http://www.crxklub.cz/index.php?a=21 Ten karbonovej kryt na svíčky dostanu od manželky pod stomeček. *love* Ta je tááák hodná.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 28 říj 2009 20:51

No pane jo! musím uznat že tedy luxusní...manželka :lol: *fin*

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 28 říj 2009 21:00

Redy píše:No pane jo! musím uznat že tedy luxusní...manželka :lol: *fin*

(pravda je, že jsem ju k tomu dokopal.Ale psssst *pohladit* )Má manželka je fakt nejhodnější :D

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“