třeba co to je to (D) atd...opruzují ci otázky co ??
Moderátor: Minor

Dudla píše:a kterej tak jak si nejlepší ??? musim vědět všechno abch nekopul šmejd .
 ale spíš na to založ téma jinde
 ale spíš na to založ téma jinde  Třeba rozdíly motorů a řad motoru. Něco si vymysli
 Třeba rozdíly motorů a řad motoru. Něco si vymysli  Na to Ti určitě odpoví někdo více zkušený
 Na to Ti určitě odpoví někdo více zkušený 
 a pak tu můžeš ještě narazit na motor 1.5litru, což je americká verze crx bez zadní sedačky
 a pak tu můžeš ještě narazit na motor 1.5litru, což je americká verze crx bez zadní sedačky  klidně se ptej, od toho tu jsme
 klidně se ptej, od toho tu jsme 

a vim že prostě s timhle jezdit pod plnym na nepřispusobive silnici fakt nehodlam
 a vim že prostě s timhle jezdit pod plnym na nepřispusobive silnici fakt nehodlam   

ale jinak jsem z prahy
  ale jinak jsem z prahy  
 crx měla i silnější...ale to už je jiná pohádka,nám všem nedostupná
 crx měla i silnější...ale to už je jiná pohádka,nám všem nedostupná 

Redy píše:Chci udělat kompletní specifikaci, ale než se do toho dokopu řeknu ti že nejčastěji se setkáš s motorem D16Z5 s výkonem 130koní, pak je tu D16A8 s výkonem 120koní,pak D16A9 s výkonem až 137koní, zásadní velký rozdíly v D motorech v crx nehledej, pak je tu ještě crx s vtec motorem označený jako B16A1 s výkonem 160koní, to nejlepší co můžeš u crx koupit, ale pro začátek bych doporučil klasickou D16Z5a pak tu můžeš ještě narazit na motor 1.5litru, což je americká verze crx bez zadní sedačky
klidně se ptej, od toho tu jsme
 mám za to, že z5= 91kW= 125Hp, A motory mají 94kW což je asi 130Hp a V-tec má 110Kw= asi 150Hp O:-) 160 mělo VTi
 mám za to, že z5= 91kW= 125Hp, A motory mají 94kW což je asi 130Hp a V-tec má 110Kw= asi 150Hp O:-) 160 mělo VTi
 a očividně jsem se také sekl...
 a očividně jsem se také sekl...

Dudla píše:ok to je asi vše ale jenom to stim Vtec to vim to je vlastně nejsilnější verze co CRX udělali a právě kdyby to bylo nejak za dobry prachy tak bych šel fovnou do toho Vtec vim je to silná kára na začátek ale už jsem pár aut řidil a nejezdim za každou cenu pořet pod plnym nejsem blázen

ale jinak jsem z prahy
 jak začne zpívat a jak začně parádně zarážet do sedačky, tak máš dojem, že jsi v tranzu. Bohužel o VTECovi to platí dvojnásob. VTECa fakt nedoporučuju jakožto první auto. To fakt ne. Raději se podívej po nějakém D16Z5 v pěkném stavu a budeš mít vyhráno. Ono totiž i těch pár koní, co má VTEC navíc (30 koní
 jak začne zpívat a jak začně parádně zarážet do sedačky, tak máš dojem, že jsi v tranzu. Bohužel o VTECovi to platí dvojnásob. VTECa fakt nedoporučuju jakožto první auto. To fakt ne. Raději se podívej po nějakém D16Z5 v pěkném stavu a budeš mít vyhráno. Ono totiž i těch pár koní, co má VTEC navíc (30 koní  ), tak je silně poznat na síle motoru. A pokud si jezdil s... i když se to trochu bojím říct... s favoritem jako já, tak je pro Tebe CRX Bůh. Je to uplně něco jiného. Jo, můžeš jet zatáčky rychleji bez toho, aby ti třeba ujela prdel nebo se auto naklánělo nebo prostě mělo špatné jízdní vlasnosti, to u CRX nehrozí. To tě vždycky podrží.. je to prostě auto, které stojí za všechny peníze. CRX je můj život, tak doufám, že mi jej život nevezme. Pak bych přišel o všechno
 ), tak je silně poznat na síle motoru. A pokud si jezdil s... i když se to trochu bojím říct... s favoritem jako já, tak je pro Tebe CRX Bůh. Je to uplně něco jiného. Jo, můžeš jet zatáčky rychleji bez toho, aby ti třeba ujela prdel nebo se auto naklánělo nebo prostě mělo špatné jízdní vlasnosti, to u CRX nehrozí. To tě vždycky podrží.. je to prostě auto, které stojí za všechny peníze. CRX je můj život, tak doufám, že mi jej život nevezme. Pak bych přišel o všechno  bych fakt o to RX přišel
 bych fakt o to RX přišel 

Cody píše:Pro lidi z CRX Klubu 45 tis.

ale jeko na ten začátek to bych si vzal tu verzi s tema asi 98kw  jenom kdyby se naskytnul náááhodou prostě za dobrou cenu tak bych do toho šel jinak ne !!
  ale jeko na ten začátek to bych si vzal tu verzi s tema asi 98kw  jenom kdyby se naskytnul náááhodou prostě za dobrou cenu tak bych do toho šel jinak ne !!  bratránek právě že měl sice Mazdu MX-3 1.6 66kw ale právě to mě inspirovalo
 bratránek právě že měl sice Mazdu MX-3 1.6 66kw ale právě to mě inspirovalo   tak jsoem koukal po nejakejch sportákách za rozumnou cenu a narazil jsem na tohle a to byla láska na první pohled
 tak jsoem koukal po nejakejch sportákách za rozumnou cenu a narazil jsem na tohle a to byla láska na první pohled   
   a tak to začalo
 a tak to začalo  a jinak ta mazda je něco jako CRX ale ve slabšim obsahu ale taky na 66KW to jelo jako drak takže tak ale prostě je to muj život a to to ještě nevlastnim ale už aby to bylo
 a jinak ta mazda je něco jako CRX ale ve slabšim obsahu ale taky na 66KW to jelo jako drak takže tak ale prostě je to muj život a to to ještě nevlastnim ale už aby to bylo   

mazdu mx nemůžeš v žádném případě srovnávat s CRX
 mazdu mx nemůžeš v žádném případě srovnávat s CRX  to nejde... xm je klidné auto oproti CRX... ten má ďábla v duši!!!
 to nejde... xm je klidné auto oproti CRX... ten má ďábla v duši!!!  

ale mít peníze
  ale mít peníze 

Dudla píše:jo mazda bude asi o proti crx asi určitě klidnější když to má o čtvrtinu víc výkonu v motoru ale CRX je prostě bezkonkurenční vozidlo z 90 let !!!! a v té době nové vozidlo stálo něco o kolo 1 milionu a 200-400 tisícema což neni málo
ale jinak za ty peníze by byl ten motor dobrejale mít peníze
 Je vozidlo 90-tých let, ale může se v pohodě měřit s autama tohoto tisíciletí! Jak spolehlivostí, tak jízdními vlasnostmi. A to žádné jiné auto neumí. To auto, co nabízí Cody, je v podstatě "zadarmo". VTEC za takovou cenu? Nemáš šanci sehnat levnější. A pokud ano, tak asi nebude uplně v pořádku. Ta cena je víc než dobrá. Jen škoda, že poslední půlrok cena CRX spadla o hooodně dolů. Mám takovej dojem, že skoro na polovinu...
 Je vozidlo 90-tých let, ale může se v pohodě měřit s autama tohoto tisíciletí! Jak spolehlivostí, tak jízdními vlasnostmi. A to žádné jiné auto neumí. To auto, co nabízí Cody, je v podstatě "zadarmo". VTEC za takovou cenu? Nemáš šanci sehnat levnější. A pokud ano, tak asi nebude uplně v pořádku. Ta cena je víc než dobrá. Jen škoda, že poslední půlrok cena CRX spadla o hooodně dolů. Mám takovej dojem, že skoro na polovinu... 

je to nekonečnej stroj a proto si ho taky chci pořidít a jezdit snim klidně do konce života a at si každej řiká kdo chce co chce ale CRX je prostě naše druhá část srdce
  je to nekonečnej stroj a proto si ho taky chci pořidít a jezdit snim klidně do konce života a at si každej řiká kdo chce co chce ale CRX je prostě naše druhá část srdce 

To dělá ten nízkej tlak po česneku
 To dělá ten nízkej tlak po česneku  Každopádně jsem to opravil
 Každopádně jsem to opravil 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 39 hostů