Já už opravdu nevím co!
Moderátor: Minor
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
Já už opravdu nevím co!
Ach jo lidi
Nějak se mi to crxátko začalo pěkně celý srát a ani už nevim co tomu je
začalo to altíkem, uhlíkama. Jsem vyměnil a jednoho krásnýho dne jsem měl baterku out. Tak jsem to dobil a najedu si tak 120km pár vesnic a na konci cesty zase baterie out. Tak si říkám, hmm, elektrika, to bude něco. Zkoušel sem i altík, za provozu motoru vypojit baterii, motor běžel, vše se zdalo být ok, ale jakmile jsem zapl světla, chcíp. Což je asi logické, myslím si, že altík neutáhne zase toliko spotřebičů. No a tak jsem si taky všiml, že relátko ve spodu pod palubkou taková šedivá krabička, že tam byl povytaženej ten menší drátek. Jsem si řekl, že by to mělo vliv? Ale asi ne. No dobrá, nabiju baterii, protože mam podezření na ní, že sjedu na zátěžový testy k tatímu do práce. Než sáhnu do elektriky. Ok, nastartuju, těším se. První klřižovatka stoupá teplota, nahoru nahoru a říkám si kurva, co to zase je? Vždyt chladič mám ani ne rok novej originál? Zastavím, výstražný a jdu se kouknout do motoru. Voda nikde, chladič suchej, necham vydechnout a jedu dál. Zase po 200metrech Hot! Zastavím, koukám, nic. Už jsem v tu chvíli vážně nasranej. Podívám do chladiče a zdá se prázdný. Hmm si říkám, kam ale ta voda mohla zmizet. Jdu koupit obyč vodu a dolejvam. Doleju sotva pulitr a chladič plnej. Pulitr že by měl vliv? Tak jedu teda zpět domů, testy baterie padli, jedu jedu, slyšim nějaký vrzání (ale jen občas) u kol tak zase co je tohle??? Jedu jedu, teplota ok, nic se neděje, řikam si to je v prdeli najednou nic? Tak dojedu, všechno cajk. Teplota nic. Otevřu motor, sáhnu na sání, tu trubici a ta byla zcela vlažná, vždycky to bylo vařicí jako všechno. Zabouchnu kapotu, zamknu a odcházím nasraně domů, s myšlenkou "Já už opravdu nevím co!" 
Re: Já už opravdu nevím co!
Problémy s teplotou může způsobovat termostat, který ne vždy otevře velký okruh. Voda se ti pak přehřívá a odpařuje, proto ten úbytek. Napovídala by tomu ta vlažná trubka a celý popis.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
Kdepak ho najdu, abych ho mohl zčekovat
Taky jste měli takový problémy pořád když jste to koupili?
Se obávám, že do toho nacpu keše a bude mi to k ničemu. Mám plán si to vymazlit, jen pořád teď něco měním.
Edit:
Tak jsem koukal na chladič a jak je spodní hadice tak to trochu protýká, je to tam dost mokrý. Bud to netěsní hadice nebo je říznutej chladič. A to neni ani rok starej, naštěstí mam záruku. Holt proběhne kontrola. No a kdyby něco budu psát sem, ať zbytečně nezakládám nová témata
Já mam pořád nějakej problém, tak si to necham jako univerzální topic, pokud to nevadí 
Edit:
Tak jsem koukal na chladič a jak je spodní hadice tak to trochu protýká, je to tam dost mokrý. Bud to netěsní hadice nebo je říznutej chladič. A to neni ani rok starej, naštěstí mam záruku. Holt proběhne kontrola. No a kdyby něco budu psát sem, ať zbytečně nezakládám nová témata
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
a mas vporiadku to tesnenie na chladici myslim na uzavere,
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
Ano to je. Uzávěr jsem kupoval taky nový. Mám podezření na buďto říznutej chladič a nebo špatně těsnící trubice spodní. Pač je to přímo u toho. Zejtra to zčekuju 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“