Voda na zadní lavici
Moderátor: Minor
- Andrew.DC07
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Voda na zadní lavici
Ahoj už nějakou tu dobu mě trápí loužičky na zadní lavici. Voda odkapává z místa plynových vzpěr , ale kudy se tam dostává to už je mi záhada. Měl sem pár míst vytypovaných jako třeba zadní dostřikovač kterej se na střeše kvrdlal ten sem ale prilepil silikonem a voda stale na lavici. Pak mě napadlo že by to mohlo jít přes panty zadního víka kufru znovu sem tedy použil silikon a voda se pořát oběvuje . Kdyby jste někddo měl s tímhle zkušenost budu rád za každou radu,už mě nebaví po každym slejváku utírat lavici.
Re: Voda na zadní lavici
Většinou se ucpou odtoky z šíbru a proreznou vývody z vany šíbru. Ale na dálku ti to nikdo stopro neřekne. Sundej střešní tapec, aby viděl na vanu šíbru a pak si stoupni s autem pod sprchu (ať tě někdo kropí) a sleduj, kde se ta voda objeví.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Ty jo, mám ten istý problém, mal som zo zadu interiér celý vonku a neprišiel som na to kade mi to tečie, snáď to tu niekto rozlúskne...
enjoy VTEC
- nettopeer
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Taky mám ten stejný problém, až se k tomu dostanu a pokud na to přijdu, určitě napíšu čím to bylo 
Pěkný,dík za práci a za poskytnutí!
trochu sem ty fotky zmenšil ať to při zvětšení nejsou takový plachty 
wow, dobrá práca
daj pak ešte s odstupom času vedieť, či to pomohlo... ja som tiež niečo z tých miest objavil a riešil, ale tiecť mi to neprestalo...
enjoy VTEC
Měl sem 6 crxek,teklo do všech šesti.
Omlouvám se za mé radikální řešení,ale mě funguje=Garáž.
Pokud někam jedu a začne pršet,tak za pohybu mi tam nikdy neteklo.
Pokud vím e bude pršet a musí auto stát venku,sem v práci,v Tescu,.....dávám na zadní lavici hadr který vodu nasaje.
PS: Ačkoliv mi teklo do všech šesti,nikdy sem nezaznamenal plísen,či rez následkem této vody z deštů...
PS1: Majitelé ED9 nesmutněte,teče i do VTECa
Omlouvám se za mé radikální řešení,ale mě funguje=Garáž.
Pokud někam jedu a začne pršet,tak za pohybu mi tam nikdy neteklo.
Pokud vím e bude pršet a musí auto stát venku,sem v práci,v Tescu,.....dávám na zadní lavici hadr který vodu nasaje.
PS: Ačkoliv mi teklo do všech šesti,nikdy sem nezaznamenal plísen,či rez následkem této vody z deštů...
PS1: Majitelé ED9 nesmutněte,teče i do VTECa

mno a proc tam davat hadr a mit v aute vlhkost, kdyz nam na to Andrew prisel a rika, ze ted uz ani kapka, myslim, ze za tu namahu to stoji ne?
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp
jinak presouvam tento clanek do Navodu, vzhledem k vyreseni problemu
navod mate tady http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?f=18&t=97
navod mate tady http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?f=18&t=97
In VTEC we trust
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Měl jsme ten samý problém u obou EE8ček a vyřešilo to zalepení zadního ostřikovače, od tý doby je klid.........
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Takže já mám teď u jedničky celkem stejnej problém. Do auta mi nikdy neteklo, dokud se cca před měsícem neoddělal šíbr. Nedávno jsem měl v místě zadní sedačky potopu a nateklo to i k rezervě apod. Dneska po včerejším lijáku jsem měl po stranách zadní sedačky taky větší kapky, ale už to nebyl takovej extrém, jako tudle. Takže jsem z toho taky tak trochu blbej, protože to začlo dělat až po demontáži a následné montáži šíbru. Zadní ostřikovač nemám a panty zadních dveří u jedničky se nacházejí více nad kufrem než nad zadní sedačkou

hele já jsem dělal všechno krom těch pantů, k těm jsem se ještě nedostal ale už mi tam neteče, jenom když fakt leje tak mi kape ze vzpěr, takže budu muset ještě udělat ty vzpěry a pro jistotu zalepit ještě zadní ostřikovač..
Honda Prelude 2.0 F20A4
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
dík, o víkendu se zkusím na to podívat. Jen jsem se chtěl zeptat, abych nemusel rozebírat půl auta 
hele u mě to bylo každopádně bylo asi nejvíc tou střešní lištou, pod bylo pár direk skrz, takže jsem to zatřel tmelem a přetřel červeným hameritem, dal zpátky lištu a už je skoro klid..ještě teda jsem měl problém že jsem měl vodu v rezervě ale to jsem měl tím že jsem neměl nasazenou odtokovou hadici 
Honda Prelude 2.0 F20A4
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ozz píše:hele u mě to bylo každopádně bylo asi nejvíc tou střešní lištou, pod bylo pár direk skrz, takže jsem to zatřel tmelem a přetřel červeným hameritem, dal zpátky lištu a už je skoro klid..ještě teda jsem měl problém že jsem měl vodu v rezervě ale to jsem měl tím že jsem neměl nasazenou odtokovou hadici
Kterou lištu máš prosímtě na mysli?
2 generace ma na strese 2 listy, takze se podtim drzi voda a hnije to ake ted si nevzpominam jestli to ma 1g taky..Kazdopadne pod sprchu je nejlepsi reseni 
Honda Prelude 2.0 F20A4
Ake dve listy? Ja tam mam jednu, mas nejake foto?
ozzy má namysli 2 lišty na střeše,na každé straně jednu
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“