Demontáž zadních bočních oken
Moderátor: Minor
-
El Burro
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Demontáž zadních bočních oken
Zdravím měl bych dotaz jak nejlépe sundat asi tu lištu okolo okna a demontovat okénko z karoserie tak aby se to dalo zpět složit?Chci na ně dát fólie.Díky
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Demontáž zadních bočních oken
Nevím jak s tou lištou. Ale skla jsou nalepaná. Musely by se vyříznout a potom zpět nalepit.
Okna jsou lepená a při vyřezávání se z toho okotíš. V rohu, v tom ostrém oblouku, je navíc plastový držák, který nejspíš urveš a při následné snaze napodobit původní vzhled se nejspíš původní krycí plasty (čili ta lišta) trochu scvrknou a vznikne ti tam asi třícentimetrová fuka. Nevím, proč to tak je, ale je to tak:)
Moje rada - nesundávat. Okna se dají případně i pokovit. Je to dražší, ale udělají ti to i na autě.
Moje rada - nesundávat. Okna se dají případně i pokovit. Je to dražší, ale udělají ti to i na autě.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Teď mě napadlo Minore nachá se potom ta guma nová koupit?
Jestli v hondě, to netuším, ale jinak děs běs, ony se navíc většinou přetrhnou.
Prostě počítej s tím, že pokud nejsi extrémně šikovný a nemáš extra kliku, vždycky něco poničíš - lištu, okna, kastli.
Dá se prý koupit univerzální profil, který jakž takž vypadá, ale jak už jsem psal - radši nesundávat.
Prostě počítej s tím, že pokud nejsi extrémně šikovný a nemáš extra kliku, vždycky něco poničíš - lištu, okna, kastli.
Dá se prý koupit univerzální profil, který jakž takž vypadá, ale jak už jsem psal - radši nesundávat.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Přidávám se k Minorovy.Boční okna nemáš šanci sundat a neponičit bauset a ten držáček v rohu.Už jsem to dělal a přední sklo je oproti tomu lambáda.Jestli chceš fólie, tak některé firmy to dělají i bez sundávání.To je asi tak jediná možnost.Originální bauset v hondě bude stát dost velkej balík.Na přední sklo stál 3000,-Kč.
nevidím dovod k demontáži okien, dá sa to v pohode spraviť aj priamo na aute, ani nemuseli ísť dole tie interiérové oplastovania. Myslím že väčšina firiem Ti to bez problém tak spraví. Ono ide aj o to aby tie fólie nedali aj na okraje skiel, ktoré majú byť prilepené na kasňu, aby si nedal dole pak skor sklo ako fóliu...
ja som napr.okolo čelného skla dával nejakú univerzálnu gumu namiesto origo a je to úplne fpoho, tie lišty zadných skiel sa pri vyrezaní samozrejme poškodia, ja som ich tam po laku už ani nedával, nalepili sa len priamo sklá a ostáva tam taká decentná malá škára, trošku to bude vidieť aj v mojej garáži na fotkách a myslím že to vypadá good
ja som napr.okolo čelného skla dával nejakú univerzálnu gumu namiesto origo a je to úplne fpoho, tie lišty zadných skiel sa pri vyrezaní samozrejme poškodia, ja som ich tam po laku už ani nedával, nalepili sa len priamo sklá a ostáva tam taká decentná malá škára, trošku to bude vidieť aj v mojej garáži na fotkách a myslím že to vypadá good
enjoy VTEC
a co když chci strikat auto?? to budes strika za gumu???
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“