Svody na crx

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Svody na crx

Příspěvekod Job!k » 11 dub 2010 20:08

nějak se poohlížim po svodech na mazlika jsem zmatenej jaký jsou sériový průměry?? na obyč céro jaký 4-1 nebo 4-2-1? to samy jaky na B16A1 jestli 4-1 nebo 4-2-1? a proč tomu tak vlastně je? a jinak jde předělat svody 4-1 a na 4-2-1 a obráceně slyšel jsem něco o tom že to snad někdo z H-C dělá.... jinak jaký upgrade svody máte na svejch mazlech a jak jste s nimi spokojeni

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Svody na crx

Příspěvekod J!R! » 11 dub 2010 21:06

Job!k píše:nějak se poohlížim po svodech na mazlika jsem zmatenej jaký jsou sériový průměry?? na obyč céro jaký 4-1 nebo 4-2-1? to samy jaky na B16A1 jestli 4-1 nebo 4-2-1? a proč tomu tak vlastně je? a jinak jde předělat svody 4-1 a na 4-2-1 a obráceně slyšel jsem něco o tom že to snad někdo z H-C dělá.... jinak jaký upgrade svody máte na svejch mazlech a jak jste s nimi spokojeni

Ja mam na B16A1 nejaky lesteny,vyrobce bohuzel nevim...ale tipuju SRS,ale fakt nevim co jsou zac.Jsou to moje prvni ladeny svody,mam i komplet nerez vyfuk bez katu a stredniho tlumice.Prijde mi ze to jede o dost lip jak muj predchozi swap.Ale jedna lambda by se mela premistit do nejake vetve,bliz k hlave,protoze pri vytoceni a naslednem pusteni plynu a dojezdu na kvalt se rozsviti kontrolka motoru a hlasi to chybu.Vpodstate se vubec nic nedeje,auto jede porad stejne.Jinak mam 4-2-1 a myslim ze je to i lepsi,protoze tyto svody umoznuje lepsi prubeh kroutaku(mozna i vykonu) v nizsich otackach,kdezto 4-1 svody jsou zase lepsi ve vysokych.O predelavani netusim,ale kdyz se vyrabi na miru(Doupovec) tak se jiste i takto daj upravovat.
Přílohy
DSC00312.JPG
Jedine foto co mam

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 12 dub 2010 17:27

Ja mám origo SRS 4-2-1, dal som za ne za nové nehorázne prachy a už by som to znova nerobil. pocitovo začínajú fungovať cca od 4tis.otáčok kedy začínajú ozaj opierať už do sedačky, ale majú moc veľký priemer na nepoladený motor a spodok otáčok zlenivel, aj keď zvodami 4-2-1 by mal spodok otáčok vo všeobecnosti ožiť.
Porovnateľný je čas na 1/4 míle, po výmene zvodov som ho zlepšil cca. o 0,2 sek.
Zvody na 2 lambdy umiestené hore sa zháňajú okrem toho dosť blbo, ale podarilo sa mi to prerobiť tak, že fungujú aj na jednu lambdu bez toho, aby ECU hlásila chybu, nájdeš to na H-C vo FAQ 8-)
Každopádne, jedným slovom za seba: neodporúčam *drinks*
enjoy VTEC

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 12 dub 2010 20:38

ja sem je mel tez v planu, ale asi se na to vy**ru..

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 12 dub 2010 20:51

pepo crx píše:Ja mám origo SRS 4-2-1, dal som za ne za nové nehorázne prachy a už by som to znova nerobil. pocitovo začínajú fungovať cca od 4tis.otáčok kedy začínajú ozaj opierať už do sedačky, ale majú moc veľký priemer na nepoladený motor a spodok otáčok zlenivel, aj keď zvodami 4-2-1 by mal spodok otáčok vo všeobecnosti ožiť.
Porovnateľný je čas na 1/4 míle, po výmene zvodov som ho zlepšil cca. o 0,2 sek.
Zvody na 2 lambdy umiestené hore sa zháňajú okrem toho dosť blbo, ale podarilo sa mi to prerobiť tak, že fungujú aj na jednu lambdu bez toho, aby ECU hlásila chybu, nájdeš to na H-C vo FAQ 8-)
Každopádne, jedným slovom za seba: neodporúčam *drinks*

Myslis,ze dokazes urcit zda i ty moje jsou SRS?Podle fota vys.Nikde neni zadny stitek,jsou 4-2-1,ale prumery teda nevim.

Jinak ja si myslim ze ladeny svody pridaj seriovymu motoru.Mam dojem ze Minor to uz nekde psal,ze kdyz se na seriovy motor B16A1 daji svody z ITR je narust cca 9-12koni....coz neni malo.Bohuzel moje zkusenost je pouze se swapem B16A1 se seriovyma a pak origo EE8 s ladenyma,ale nemuzu si pomoc,tak EE8 jede lip a to byl muj swap o 100kg lehci a motor byl po GO.

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 12 dub 2010 21:32

ono, 100 ľudí- 100 názorov, toto je moj subjektívny názor na základe mojich vlastných skúseností 8-)
neviem tiež koľko koní treba na to aby si zlepšil 1/4 míle o 0,2 sek, určite tie zvody niečo urobili, ale mne sa to za cenu investícii neoplatilo *unava*

či sú to SRS Ti z toho obrázku ozaj nepoviem, ale ak jo, tak by možno na prostredných dvoch rúrach mali byť na vrchu viditeľné po dve bodky na každej rúre, ktorými SRS privára štítok s logom, ktorý mohol byť odtrhnutý...
enjoy VTEC

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2010 09:50

pepo crx píše:ono, 100 ľudí- 100 názorov, toto je moj subjektívny názor na základe mojich vlastných skúseností 8-)
neviem tiež koľko koní treba na to aby si zlepšil 1/4 míle o 0,2 sek, určite tie zvody niečo urobili, ale mne sa to za cenu investícii neoplatilo *unava*

či sú to SRS Ti z toho obrázku ozaj nepoviem, ale ak jo, tak by možno na prostredných dvoch rúrach mali byť na vrchu viditeľné po dve bodky na každej rúre, ktorými SRS privára štítok s logom, ktorý mohol byť odtrhnutý...

Ano,vim ze maji bodnuty stitek s logem SRS na prostrednich rohach,ale na tech mych neni zadna znamka,zeby to tam nekdy bylo.Takze mam nejspis jineho vyrobce.Byl bych rad,kdyby i nekdo jiny napsal sve zkusenosti s ladenymy svody.

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“