Čelné okno
Moderátor: Minor
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Čelné okno
Ahoj chalani potrebujem zhodit tesnenie okolo okna ale nechcem ho znicit aby som nemusel zhanat nove tak potrebujem poradit neaky typ ako na to
Re: Čelné okno
Vždycky něco zničíš. Buď bauset nebo okno nebo kastli. Není to dělané na sundávání a nandávání.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
uf a sakra chcem striekat auto a chcel som to poriadne
no nevadi aspon viem ze do tesnenia sa pustat nemam diky minor velmi si mi pomohol aspon si nenarobim skodu 
Nový bauset stojí asi 3500, takže docela pálka. Okno je lepené a ten bauset se usazuje do toho lepidla taky. Možná by se ti mohlo podařit odchlípit kraje bausetu a fixovat je nějakými špendlíčky, aby ses lakem dostal pod ten kraj.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
diky za radu skusim to
Já už to dělal na dvou oknech.Při sundávání toho bausetu si musíš dát bacha hlavně v rozích.Jeden bauset co jsem sundával byl už od pohledu na tom špatně a nešel zachránit.Při sundávání praskl, ale ještě to pořád šlo opravit tmelem.Druhý jsem krásně vyloupl.Sklo jsem řezal sám drátem a pokaždé v poho.Jen u palubky jsem si musel zavolat pomoc, protože jsem měl krátké ruce.
Jedno sklo ode mě bral ne-moc a je spokojenej.Takže klidně se toho neboj, jen to dělej s rozvahou a nikam při práci nespěchej. 

- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
ja som uz tiez vyberal okno ale na citoenoch c4 a slo to v pohode a mali okolo okna take zapadajuce listy tak mna napadlo ci to nema aj crx radsej pre istotu sa spytam ale teraz uz viem ze ten bautset vyberat nebude ale diky za radu aspon do buducna 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“