Jaké tlumiče / pružiny...?
Moderátor: Minor
Hola, čeká mě výměna tlumičů, pružin atd., prostě celková zdravotní kůra podvozku. Jaké doporučujete / nabízíte?
Aktuálně je na 15kách takhle vysoko, nikdo neví, o kolik cm je to níž, jsou tam jakési noname tlumiče, ale je to ideál, že člověk ještě projede STK koridorem, přeskočí retardery atd. Dík za tipy
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys chtěl klasiku, tak já bych šel do Kayaby. Kupoval jsem si je před 2 rokama na zadní nápravu. Ale ty chceš asi nějaký jiný, snižovací... 
Chtěl bych ideal poměr cena výkon
série je moc vysoko, tak jen lehce níž, ať člověk zase přežije ty naše doprasený silnice 
Nikdo nic? 
- endrix
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
EIBACH pružiny jsou -30mm. To je lehce snížený.
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Dej pružiny max 35mm snížení a třeba ty Kayaby tlumiče,nebo B6 Bielsteiny.
Já dal péra Riegger -50mm a bylo to moc. B6 už nechodily jak měly a přední kola byla do A. Takže jsem musel koupit přední horní stavitelná ramena Hardrace (7000,-) a tlumiče Bilstein B8 (předek 5000,- zadek 4700,-).
Hodně to ztvrdlo,ale na pěkné cestě to byl masakr
Foto předních B8 nemám...
Já dal péra Riegger -50mm a bylo to moc. B6 už nechodily jak měly a přední kola byla do A. Takže jsem musel koupit přední horní stavitelná ramena Hardrace (7000,-) a tlumiče Bilstein B8 (předek 5000,- zadek 4700,-).
Hodně to ztvrdlo,ale na pěkné cestě to byl masakr
Foto předních B8 nemám...
Já už si to tak nepamatuju, ale mám pocit, že jsem proti podvozku na Azuritě neměl výhrady.
Jinak souhlas, pružiny max 30 mm snížení a tlumiče Kayaba, pokud chceš slušný, ale zároveň ještě v našich podmínkách jezditelný podvozek.
Na EE8 mám origo pružiny a Kayaby Excel G a je to pohoda, akorát to prostě není tak snížený
Jinak souhlas, pružiny max 30 mm snížení a tlumiče Kayaba, pokud chceš slušný, ale zároveň ještě v našich podmínkách jezditelný podvozek.
Na EE8 mám origo pružiny a Kayaby Excel G a je to pohoda, akorát to prostě není tak snížený
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Díky za tipy
! Tlumiče už jsou tam bohužel na výměnu, i manžety atd., podvozek celkově se nejspíše dlouho neřešil. Na druhou stranu je vespod azurita skoro bez rzi, takže pohoda
ono se na našich silnicích není čemu divit, že podvozek jde rychle do háje.
-
petaed9
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Za me tlumice Kayaba Ultra SR a naprosta spokojenost. Jak s cenou tak s kvalitou. Pruziny fakt ideal kolem -30mm na ty nase cesty
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“