Kam tento díl patří?

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

aerostanislav
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Kam tento díl patří?

Příspěvekod aerostanislav » 09 lis 2017 19:51

Zdravím všechny CRXkáře.
Poslední 4dny jsem se trápil při skládání mojí rozbité EE8 ky.Po devíti měsíční opravě jsem najednou zůstal před problémem kam patří dva takové gumové profily(úhelníky o délce asi30cm na 4 plastové chlupaté hřebíky).Konečně až dnes večer jsem našel to místo.Původně jsem myslel,že to patří někde kolem zadních světel,ale potom jsem našel ty 4 otvory na upevnění,je to vpředu na držáku nárazníku a vyplňuje to spáru mezi nárazníkem a světlem.Proto je asi dobré při demontáži si to nějak poznačit nebo zapsat,zvlášť v takovém případě ,kdy nevíte za jak dlouhou dobu se k tomu vrátíte.Zdraví Standa,už finišuji.možná už stihnu dát fotky (jen jak se ukáže přijatelné světlo).

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Kam tento díl patří?

Příspěvekod Wláďa » 27 lis 2017 16:25

Stando, můžete ty gumový jeklíky vyfotit a hodit to sem? Pořád nevím o co se jedná a asi to tam teda ani nemám. ;)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

aerostanislav
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Kam tento díl patří?

Příspěvekod aerostanislav » 27 lis 2017 20:14

Wláďo.
Ne jeklíky ale vinklíky(u železných profilů to je úhelník),bohužel teď to už nemohu vyfotit,už to není po namontování vidět.
Abych to přiblížil je to pod předním světlem,jednou volnou ploškou(horní vodorovnou) je volně pod světlem,a svislá část tohoto úhelníku je přinýtována (plastovými příchytkami o průměru asi 6mm) čtyřmi k plechovému držáku nárazníku.Tento díl)Gumový)
je dlouhý asi 33cm.Byl by vidět po demontáži předního světla.
Zdraví Standa.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Kam tento díl patří?

Příspěvekod Wláďa » 28 lis 2017 15:20

Tak jsem trošku pátral a našel jsem to jen u ED9 nárazníku pokud jde o díl č.19 na druhém obrázku...
U EE8 nárazníku tyhle "vinglíky" nejsou ani v katalogu a jsem přesvědčenej, že já je tam určitě nemám.
Myslíte, že vám je tam někdo dodal extra nebo že tam jsou od výroby? Ptám se, protože vím, že máme EE8 ze stejného státu a oba tam postrádáme oproti jiným EE8 například naklápění čelních světel. Jenže ta moje už byla několikrát rozebraná.

B__4601.jpg

B__4600.jpg
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

aerostanislav
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Kam tento díl patří?

Příspěvekod aerostanislav » 28 lis 2017 19:49

Ahoj.
Wláďo,je to ono ta 19ka.Nevím jakou funkci to tam má.Nevím jak moc se liší držák nárazníku ED9 a EE8.Jak mocby se muselo připasovávat.Ta moje mě překvapuje celou dobu co ji mám.Např.při ltošní opravě jsem přišel na to,že ve své původní vlasti
(italský kanton )si toho zažila víc než jsem si myslel.Při vyvařování v místech zadních zástěrek a ¨rohů zadních vrat,jsem zjistil,že celá zadní stěna byla rovnaná mimo vůz nebo byla vyměněna(neorig.svary resp.body) tak kdoví co asi zažila.Pořád mě něco popohání,abych se rozjel za původním majitelem a dověděl se něco víc o historii tohoto auta.Mám nějaký doklad(snad malý TP)se jménem pův.majitele.Uvidíme!!!! Zdraví Standa.
PS.Čekam na počasí až nasněží (uklidí exteriéry)potom budu fotit,teď už mám konečně jiné starosti.Pak to sem někam dám.

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Kam tento díl patří?

Příspěvekod Minor » 28 lis 2017 20:07

K čemu je 19ka, to netuším.
Tady fotka obou výztuh.
Přílohy
výztuha EE8 a ED9.jpg
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

aerostanislav