Vážení.
Teď jsem prošel všech 17 stran (potřebuji pomoci) a nenašel jsem nikde návod jak popojet el.stahovačkama oken,když mám demontované dvéře z auta (bouraného) a na autě mám rozsekanou elektriku.Při opravě dveří potřebuji pojet okny nahoru (svařování spodního lemu).Autobaterií jsem zkoušel do 5ti pinové zásuvky jestli se motorek někam rozjede a ono NIC.
Poraďte jak jednoduše to okno pozvednout abych mohl konečně svařovat. Zdraví Srtanda( už se to svařování chýlí ke konci.)
Phnout el.stahováním oken pomocí akumulátoru.
Moderátor: Minor
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Chce to najít poslední koncovku k motůrku kde už jsou jenom 2 drátky a pak snadno vyzkoušet kam to jede, když dolů, tak přepolovat
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Díky za rychlou reakci,zkusím to.Když tak jsem uvažoval demontovat okno (jestli by to šlo při stočeném okně dolů.
Ještě jednou Dík. Standa.
Ještě jednou Dík. Standa.
okno se povoluje jestli mě pamět neklame, právě v spodní pozici, na jeden šroubek se dá dostat krásně, druhej přes kulatej otvor ve dveřích
Není to pozice úplně dole, musíš si pohlídat, abys nestáhl okno moc a měl přístup ke šroubům.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Díky,za návody-už je to všechno venku-(okno-motorek-vodítka)Dvéře zavařený,-Vyměněno 34cm spodního lemu+zavařena díra pod krajním koncem středové lišty.Tak všem velký dík.Zdraví Standa.
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“