No, asi šel, tam je hlavně problém s víčkem, že zřejmě zasahuje do kapoty. Mám pocit, že jsem někde viděl chladič z ED9 nakloněný v EE8 nahoře víc k motoru, že to někdo řešil takhle.
Ahoj. Měl jsem chladič z ED9 na své EE8 víc jak 10let(do letošní bouračky z 5.3.)(taky zničen)Už mám sehnaný stejný(z Civika).Když jsem jej tam před léty dával musel jsem do výztuže kapoty ze spodu vykroužit otvor asi o prům.50mm. aby se část víčka měla kam schovat.Fungovalo to bez problému.Přesto,že chladič z ED9 má menší průměr hadicových hrdel,neměl jsem žádný problém s chlazením motoru.Horší to bude teď,(spodní hadice to nepřežíla)musím udělat redukci namenší průměr od termostatu. Tak ať se podaří i za méně peněz. Standa.
Díky všem za odpovědi, byl jsem nějaký čas mimo, tak si to čtu až teď. Chladič jsem nakonec sehnal za dobrej peníz přímo na EE8 teď zase pro změnu sháním kapotu, myslel jsem že půjde srovnat ale každej klempíř mě s ní žene pryč
K tématu, jak jste řešili víčko chladiče ed9 při montáži na ee8 skrz tlak tlakovací pružinu? Asi tam bude jinej přepouštěcí tlak ne? Na původním mám 1.1, nebude 0.9 vadit? (nebo kolik má víčko ed9)