Podlahovy koberec
Moderátor: Minor
Podlahovy koberec
caute , ma njekto skusenosti z kladenim noveho koberca na podlahu? rozmyslal som ze by som ho nalepil na ten stary skaredy..lenze nikde nemozem zohnat material ako by som chcel..tie "cistiace zony" sa mi napacia..a zohnat cierny {nje sedi ani cierno sedy} koberec zo spodu pogumovany...nemozem ani za toho boha...poradil bi njekto alebo viete co ine by tam mohlo ist?
Re: Podlahovy koberec
Ahoj ja vim o červenem možna i jine barvy jsou ale je to na e-bay v usa ta cena nebyla nejak velka ale nevim stou dopravou narazil jsem na neho nahodou jak jsem koumal veci na crx v usa vse je tam za lidove ceny
ale ta dalka(doprava) 
ale ta dalka(doprava) 
To by stálo za to udělat hromadnou objednávku-já bych se přidal-je pravda že ten šedý koberec je jakoby fádní a obyčejný k takovému autu.
Díval jsem se na americkou ebay, cena koberce je v rozmezí cca 150-200 dolarů, barev je na výběr dost.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1988-1989-1990-1991-Honda-CRX-Carpet-Pass_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem33573df886QQitemZ220507011206QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
http://stores.ebay.com/Auto-Custom-Carpet-Outlet/ACC-80-20-Loop-Colors.html
Možná by stálo za pokus sehnat nějakého výrobce u nás.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1988-1989-1990-1991-Honda-CRX-Carpet-Pass_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem33573df886QQitemZ220507011206QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
http://stores.ebay.com/Auto-Custom-Carpet-Outlet/ACC-80-20-Loop-Colors.html
Možná by stálo za pokus sehnat nějakého výrobce u nás.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
To by stálo rozhodně za pokus!...ale podle mě by to bylo jen ze známosti, jestli má někdo známého kdo v tom pracuje, protože objednávek by nebylo tolik a normální podnikatelé by měli ručičky dozadu
měl by tedy někdo známého? 

hm a preco to chcete vyrabat u njekoho...staci ked sa zozenie pekny material a koberec sa sprawi ..klasicky sa nalepi na stary aby mal tvar...len ten potah treba zohnat njaky no =(...alebo..neviete ci je njaka farba ktora by drzala na starom koberci?
noo tak ako som tak hladal..nakoniec som nasiel co som chcel..nasiel som sprej na textil...sprej je vo vsetkych farbach..striekaju sa s nim napr tricka z rozneho materialu takze na taky ako je koberec by mal drzat...moze sa prat do 30stupnov a nic sa mu nestane..samozrejme ked je na tych trickach nje koberci
...ale znamena to ze by mal byt mal byt wodu wzdorny...a myslim ze by interier super roziaril..uz som si objednal jeden na skusku
No s tím sprejem nevím nevím, aby to potom nevypadalo lacině
a samozřejmě to nebude pro ty, kteří už mají nějakou tu dirku v koberci přodřenou
to naštěstí není můj případ, ale svoje léta už má také no

a samozřejmě to nebude pro ty, kteří už mají nějakou tu dirku v koberci přodřenou
dieryRedy píše:No s tím sprejem nevím nevím, aby to potom nevypadalo laciněa samozřejmě to nebude pro ty, kteří už mají nějakou tu dirku v koberci přodřenou
to naštěstí není můj případ, ale svoje léta už má také no
![]()
diery nemam ani ja =)..len pod nohami tam njaky debil mal nalepene cosi a je tam lepidlo ...co sa neda odstranit..ale to prekrijem pohode tymy gumeniny kobercami pod nohy...uwidim ked to nastriekam ako to bude wizerat a napisem
OK, určo dej vědět
no kožené podnožky co jsou tam origo už mi odpadli a stejně je lepší větší ochrana a nějaký koberečky z tesca tam nechci, tak přemýšlim nad alternativami. Měl jsem tam položené takové gumové koberečky po celé délce,ale pořád sjížděly buď na pedály nebo pod sedačku
tak to chce vyřešit nějako jinak 

Problém je, že ten koberec je tvarovaný podle podlahy a pochybuju, že ho lze jen tak jednoduše "naohýbat":)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“