emisní kontrola !!!
Moderátor: Minor
emisní kontrola !!!
Ahojte klubáci před minulí týden jsem si koupil crxo mám jít na evidenci zásadní problém je v tom že v autě je motor Z5 a v TP je napsán motor A9, ale je u toho napsáno 91 kw nevíte někdo jak na to ? na STk mi řekli že auto by bylo foceno a už by mi neprošlo tak jsem se na to vykašlal poradíte mi někdo prosím ? 
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Re: emisní kontrola !!!
Jaky typ máš napsaný na štítku? Číslo motoru sedí?
Já to měl kdysi stejný. Stitek a motor Z5 a v TP A9/91kW. Zavolal jsem do Hondy ČR (257 100 111) a domluvil jsem se ze mam v TP chybu. Podle VIN mi zjistil jaky tam ma byt spravny typ. Kdyz jsem souhlasil s vysledkem, poslal jsem jim naskenovany TP a oni mi poslali za 1000,- na dobirku potvrzeni ze v TP ma byt oznaceni motoru Z5 a s tim dosel na DI a za 50,- nechal udelat opravu .
Já to měl kdysi stejný. Stitek a motor Z5 a v TP A9/91kW. Zavolal jsem do Hondy ČR (257 100 111) a domluvil jsem se ze mam v TP chybu. Podle VIN mi zjistil jaky tam ma byt spravny typ. Kdyz jsem souhlasil s vysledkem, poslal jsem jim naskenovany TP a oni mi poslali za 1000,- na dobirku potvrzeni ze v TP ma byt oznaceni motoru Z5 a s tim dosel na DI a za 50,- nechal udelat opravu .
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
Taky mám A9 91kw, dokonce není ani emisní norma, takže nemusím mít kat
. Bud to udělat jak ti radil, nebo klasika vyměnit štítek? Prostě by si na stk uved, že si kvůli tomu musel vyměnit motor.
Dekuju moc pánové
dam vědět jak to dopadlo
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“