Zdravím, narazil jsem u crxa na problém a nikde jsem tu nenašel řešení, tak snad to nebude spam.
Problém nastal z ničeho nic za jízdy, když se rozsvítila kontrolka motoru a začala lítat ručička otáčkoměru. Auto se začalo chcípat a střílet z výfuku, zdálo se, že motor běží na 1-2 válce. Ihned jsem motor chcípl a znovu nastartoval - vše se zdálo být v pořádku, uběhlo půl minuty a problém se začal opakovat. ECU hlásí kód 4. Po chvíli se situace uklidnila a já mohl dojet pomalu domu. Po cestě přestalo obrovské cukání a později už cuká jen chvílemi, problém je že motor jakoby ztratil výkon

, ale nedusí se. Občas se Vtec sepne až někdy po 6000ot. Dále probijí rozdělovač, ale to je prý u crx normální. Zatím jsem zkontroloval rozvody - v pořádku. Svíčky i palivák vyměněny. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo neřešil podobný problém, nebo neví, kde mám hledat senzor klikové hřídele a popřípadě jak zkontrolovat jeho funkčnost, mechanik nejsem, ale snažím si to všechno udělat sám a tak se učím za chodu