Cuká po výměne převodovky

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Cuká po výměne převodovky

Příspěvekod exxsodus » 26 lis 2009 21:35

tak to hodim sem, ptz na HC Foru se mi zda, ze se tam resi jen same kraviny a nikdo neporadi......

prevodovku jsem koupil od maggotha, vymena vse v pohode, radit jde krasne, ALE.. pri rychlem pridani a nebo ubrani plynu v mensich rychlostech jakoby od motora zacuka.. maggoth rikal, ze jestli mam dobre silentbloky, ale ty zustaly puvodni a predtim to nedelalo, mozna trosku, nebylo to tak znatelne.. nevite cim by to mohlo byt? vim, ze mam vymlacene horni prave rameno, ale jestli je to ono.. vypada to spis jakoby na skubani nekde od motora..

je to zkopirovane z HC, nechtelo se mi to prepisovat a upravovat

díky

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Cuká po výměne převodovky

Příspěvekod exxsodus » 26 lis 2009 21:40

nebo jeste dodam, kdyby nahodou nechdo nepochopil.. tak jedu, ted pustim plyn a kdyz ho pustim uplne, tak jak otacky padaji tak s autem cukne.. a kdyz pak zas normalne pridam, jakoze trosku vic slapnu na plyn, tak s tim cukne zas.. a dela to i kdyz se rozjizdim a trosku rychlej pustim spojku..
a jeste kdyz jsme to vymenily, tak sem zaradil jednicku, drzel furt spojku, jednicku vyradil do neutralu a pustil spojku, tak skublo trosicku i na miste, ne jakoze nejak moc, ale tak malicko.. nevim, sem z toho docela kulovy.. muj wintercar vectra to dela taky, ale kje to naftak stary tak u toho je to celkem jedno, ale kdyz sem tu prevoddovku menil tak bych chtel aby vse bylo ok.. ze sem to kopiroval, kdyz sem toho ted napsal 2x tolik :D

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 26 lis 2009 22:09

Sakriš, tak to je škoda že to celé neprebehlo hladko... :(
a nemenil si náhodou spolu s tým aj spojku, alebo zotrvačník, prítlačák,??? *dumat*
ale ako prvé ma tiež napadol silentblok, neostal náhodou uvoľnený? *nevim*
enjoy VTEC

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 26 lis 2009 22:13

spojka zustala ta co tam byla, lozisko sme nahodili tez moje, ptz mi ho menil vinc pred par mesici.. ti to muzu kdyztak zitra ukazat, kdyz pojedes v rozumnem case, nebo jestli vubec pojedes.. no nevim, ze bysme to nejak spatne utahli nebo neco?

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“