problém se Felici 1.3 MPI (prominte předemú

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

problém se Felici 1.3 MPI (prominte předemú

Příspěvekod sajlem » 04 úno 2015 21:21

Nemáte někdo zkušenost ?

Zdravím, felicia 1.3MPI s palubním počítačem (takže GLX ? tak nějak ) problém se má tak. jednou máma jela domů z práce, a pak jí to chcíplo a už nenastartovala
.
Po odtažení domů jsem zkusil nastartovat a motor bez snahy chytnout. přepálená pojistka 4 od palivového čerpadla(čerpadlo jsem na zkoušeku vyměnil z jiné felicie) , dal novou pojistku
. po nastartování auto chytlo a vyjel jsem s ním z garáže. Pak jsem ho chtel zkusit jít projet a po nastartování po chvilce zase praskla pojistka.
Tak další pojistka a odpojil jsem Lambda sondu , po chvilce to stejné.
další pojistka, nastartoval a zkusil prošlápnout plyn v pohodě jem vytočil do 3500ot., pustil plyn, a pojistka.
zase nová. a nechal jsem jen nastartované a po 3-4s sama zase praskla bez jakéhokoliv přičinění, předtím jsem myslel že to má co do činění s přidání plynu, ale ne na volnoběh po chvilce praskne sama, jednou praskla už při startování ........,

Poradí mi někdo ? děkuji předem

PS: určitě toto téma po nějaké době smazat nemá tu na crx co dělat ale na škoda forum to leží už 14 dní a nikdo nic... :cry: , proste jiná sorta lidí než tady

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: problém se Felici 1.3 MPI (prominte předemú

Příspěvekod murtin » 05 úno 2015 10:30

nemám s tím zkušenost,ale vypadá to na velký odběr proudu čerpadlem,tak asi musí překonávat větší odpor. může být přicpanej pal.filtr,sítka na vstřikách,přepad zpět do nádrže nebo má probl.nějakej reg.ventil,co to řídí. tak bych asi šel postupně po všech uzlech pal.systému

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 05 úno 2015 20:15

jsem dnes dostal info od servisáka ,tak že to vetšinou nebývá vůbec od čerpadla atd, ale přepětí z altecu ,.... uvidíme

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 05 úno 2015 22:32

skontroluj aj kostry

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“