Predni silentblok motoru
Moderátor: Minor
Predni silentblok motoru
cago.prodava se nekde predni silentblok motoru u chladice.jednou jsem ho zadelal silikonem ale stejnak mi to popraskalo ale nekdu tu posilal nejaky polyuretanovy.nevite o necem? 

- PIWEL
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Predni silentblok motoru
zkusil bych tohle
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tuším že tyhle má na motoru petka a při jízdě to není ták hrozný ale když stojí ták se to klepe jak stará karosa vybrace se přenáší do kastle a přišlo mi to hrozný!! Můj názor já bbych poliuretany na motor si nedal ale věc názoru a hlavně na co to chce člověk používat 
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Pu jsem nikdy neměl, ale Petka mě ten přední vymazával, protože byl trhlej a taky to šíleně vevnitř klepe, při volnoběhu skáče volant a drnčí 3tí dveře, ale stačí trochu přidat o 200 otáček a je klid.
Táááákže přední silentblok se dá koupit, ale je to zbytečné vyhazování peněz.
Zkoušel jsem silentblok vycpat stárým pukem, vibrace se přenášely do vnitřku vozidla.
Nakonec jsem kousky puku nahradil gumou ze starého silentbloku se skody 120....no a toto je uprava na pořád a vibrace se nepřenáší.
Zkoušel jsem silentblok vycpat stárým pukem, vibrace se přenášely do vnitřku vozidla.
Nakonec jsem kousky puku nahradil gumou ze starého silentbloku se skody 120....no a toto je uprava na pořád a vibrace se nepřenáší.
Tak ja mám tiež silentblok vyliaty gumou nakoľko som gumár a este som ho rozvrtal ale ako tvrdia chlapci na voľnobeh to trase celým interiérom a stačí pridať 200 otáčok a prestane , podla mňa to cítiť ked pridať plyn ,lepšie to prenesie na cestu výkon. Ak by niekto chcel vylejem mu jeho staré uz som pár vylial .akurat vám CZ sa pošta predraží inak vyliatie viem spravit za pár stoviek set.
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“