Polopřevod
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Polopřevod
Ahoj, je možný mít auto v polopřevodu a rovnou to přehlásit do dalšího polopřevodu na nového vlastníka? Pokud bych to šel na něj odhlásit sám, tak nepotřebuju plnou moc, ale jen kupní smlouvu, že jsem to prodal, že? díky 

- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Re: Polopřevod
ne nejde , Pouze mu das plnou moc aby auto prihlasil na sebe.
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
aha. No pokud to mám na sebe psaný normálně, tak to můžu já sám na něj odhlásit, abych měl jistotu. A pokud to mám jen v polopřevodu, tak to sám na dalšího odhlásit nemohu? Nebo můžu udělat plnou moc a můžu to jít odhlásit sám...
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
pokud to mas napsany na sebe odhlasis kupujícího do poloprevodu. Pokud jsi v poloprevodu bud musíš auto dohlasit a pak kupujiciho napsat do poloprevodu a nebo mu dat plnou moc a on si auto prihlasi sam pokud jsi v poloprevodu tak do technicaku uz nikoho krome sebe nezapises. jo a pokud poloprevod vzdnikl před povinosti platit eko poplatek tedy 2009 tak se poplatek neplati.
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Aha, no to jsou dobrý zmaty
Takhle v polopřevodu jsem tenkrát koupil toho Civica, že jsem si ho na základě plné moci přihlásil na sebe. Jenže já když prodávám, tak chci převod udělat sám, kvůli jistotě. Tak jsem si koupil před týdnem Clio r.v. 91 za 6500Kč po STK, abych měl s čím jezdit, třeba jen to nechat do další STK a jako auto na horší, protože na CRX je v háji spojka a chcu dělat podvozek v zimě. Takže koupím Clio po STK za 6500 Kč, s jakoby zaplacenou ekodaní, protože ho měl ZTP. A až to koupím, tak zjistím někdy druhý den, že to už od loňskýho října neplatí. Prodávající taky žila v tom, že ekodaň odpadla tím ZTP. Ale bohužel změny, takže musím zaplatit 10tis. ekodaň k tomu a nemám se na co vymluvit...

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“