Čau všichni. Mám nějaké otázky ohledně podvozku, brzd a termostatu.
Podvozek: Jaké máte zkušenosti, co koupit, který má dobrý poměr cena/výkon, atd... Ten můj už je fakt hroznej a nedá se s tím jezdit. Bral bych tak snížení 40mm nebo nějakej výškově stavitelnej, takže ocením jakékoli rady a připomínky.
Brzdy: V podstatě to samé. Moje kotouče se vlní jako tanečnice samby v Riu a když brzdím, tak je to fakt tanec. Takže bych rád nové kotouče a destičky. Možná i hadičky, atd... Prostě celé brzdy. Opět uvítám každý konstruktivní příspěvek, připomínku nebo radu.
Teermostat: Měnil jsem vodní pumpu a od té doby mi teplota na budících dělá neplechu. Když jedu plynule, tak teplota krásně drží, ale jak jedu z kopce na volnoběh, tak teplota klesne. Zájímá mě tedy, jestli termostat může být nějak zavzdušněný a nebo jestli je potřeba ho vyměnit. A pokud je zavzdušněný, tak jak mu pomoct a vzduch upustit?!
Předem díky moc za všechny odpovědi.
Podvozek,Brzdy,Termostat
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podvozek,Brzdy,Termostat
u toho termostatu to spíš vypadá že ti nezavírá úplně, měl jsem něco podobnýho a jak byl navíc mráz, tak když si jel ve městě ohřál si i na provozku, mimo město šla teplota pořád dolů a potvora termostat naplno otevřenej. Jinak je normální že ti při vyhozenej rychlosti za jízdy na volnoběh klesá teplota, kdo jezdil se škodovkama který se pořád vařily, tak si se modlil aby už si jel z kopce a moh vyhodit
.

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“