petr312 píše:Čau lidi,jsem tu novej tak mě prosím ušetřete

.... Nedavno sem si koupil CRX 1.6L 91kw, D16Z5,r.v. 1990 a měl bych pár otázek

Moc mi to nejede , je to líný a nejde to moc do otáček +4000,nevíte někdo čím by to mohlo být,kamarád mi poradil abych tam hodil sportovní svíčky,sportovní filtr + sání ,palivovej filtr a vybouchal katalizárot ( je to trochu blázen ale vyzná se) myslíte že bych ho měl poslechnout a narvat to tam ?
A taky mam docela popraskanej lak ale jen místama (když tak sem hodím foto),poradíte mi co s tím ?
Děkuji

)
Ano máš pravdu je to blázen ,to je akorát na vytažení peněz z peněženky...měnit díly za nové díly a neznat příčinu.
U tebe nejednodužší cesta jako neznavce... vymontuj svíčky a nofoť je a dej je sem ... nafoť je tak aby byla vidět jejich přirozená barva
Zkontroluj vzduchový filtr jak je na tom s čistotou. Nafoť motor se sáním tak aby bylo vidět na podtlakové hadičky (takové ty černé makaróny vedoucí sem a tam pruměru cigarety) sundej gumovej chobot sání z klapky a koukni nebo vyfoť ať je vidět jak je "čistá"
Zkontroluj nastavení rozvodů, návod tady najdeš ,když to tu prohledáš.
Dále tu je palivoví filtr(ale u něj průtok nezkontroluješ )
A vyblikej chybové hlášení ECU,jak se to dělá taky tady dohledáš.
Vařit z vody bez auta se nedá...je tam moc niancí
( a pls nezapomeň si nandat pak naz5 kabely na svíce,nikdy nestartuj bez toho ,můžeš si odpalit zapalovací modul v rozdělovači.)