Karosářské díly - kde sehnat?
Moderátor: Minor
Karosářské díly - kde sehnat?
Zdravím. Tak jsem začal rozebírat svou ED8smu a klasicky jsou v háji prahy a lemy. Touto cestou hledám kontakt na jakéhokoli prodejce dílů karoserie. Díky za každý tip.
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Re: Karosářské díly - kde sehnat?
Čaute,včera jsem taky sundal prahy a malem jsem se vybulil...samozřejmě oba tam už prakticky nebyly
Tak jsem jen tak narychlo zabruslil a našel třeba toto http://www.automarg.cz/dily/l-prah-komp ... /93293819/

Tak jsem jen tak narychlo zabruslil a našel třeba toto http://www.automarg.cz/dily/l-prah-komp ... /93293819/

Cau.Kdyz jsem nechal vyvarovat svoje, tak jsem pouzil zadni lemy z civy 4g a prahy se ohly z plechu 1,2mm...
- Job!k
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
na mé céro se při vyvařování použily jak lemy tak prahy z c4g, ale musel si s tim klempíra trochu pohrát
Moj klampiar je z lemov c4g zufaly. Nevie si predstavit ako to tam ma dopasovat hlavne cast okolo zadnych svetiel. Vie mi to niekto povedat tak aby som mu to mohol vysvetlit 

Jindřich píše:Čaute,včera jsem taky sundal prahy a malem jsem se vybulil...samozřejmě oba tam už prakticky nebyly![]()
Člověče tohle sleduju už delší dobu. Stejná firma dokonce nabízí po všech e-shopech zadní blatníky ale na jeničku stejně jako jsou tyhle prahy.Aspoň podle popisu bych řekl , že jsou to prahy na 1g.
sice to na x stránkách mají vedený jako prahy/lemy na 1g ale sou to prahy a lemy na 3g civica který sou trochu jiný. přímo na 1g nic není.
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
a na ED9 třeba blatníky prahy atd.... ? 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
blatniky som nasiel iba nove za 160€ kus, takze hladat po vrakoviskach je najlacnejsie, pripadne ked ides na vyvaracku tak mozno sa daju vyvarit, pripadne sa daju kupit aj laminatove z poslka za 40€ kus. Ale treba to dopasovat a to je niekedy na dlho no.
prahy si vacsinou robi klampiar sam z plechu. Druha moznost je tam dopasovat prahy z civica ale tam treba upravy a potom tam nedas ten plastovy spodok.
opravte ma ak sa mylim ...
prahy si vacsinou robi klampiar sam z plechu. Druha moznost je tam dopasovat prahy z civica ale tam treba upravy a potom tam nedas ten plastovy spodok.
opravte ma ak sa mylim ...
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Upozornění pro Ty,kteří chtějí použít orahy z Civika .
Já jsem je koupil,ale před montáží jsem zjistil,že ta svislá hrana je nějak moc vysoká (široká) a že bych po navaření tam nemohl dát plastové kryty.
Proto jsem se rozhodl horní část prahu nechat původní(stejně je zpravidla v dobrém stavu) a nový práh v té svislé plošce zozbrousit na takovou výšku
jak byla původní.Tak že tato svislá ploška je dvojitá a tím je tato část dostatečně tuhá proti kroucení karoserie. Jen si už nepamatuji jak jsem tuto část
překrýval.Stejně na tom nezáleží, je toto místo překryto prahovými plasty.Doufám,že tento návod pomůže mnohým,kteří chtějí mít svého miláčka co nejvíc
podle originálu. Zdraví Standa.
Já jsem je koupil,ale před montáží jsem zjistil,že ta svislá hrana je nějak moc vysoká (široká) a že bych po navaření tam nemohl dát plastové kryty.
Proto jsem se rozhodl horní část prahu nechat původní(stejně je zpravidla v dobrém stavu) a nový práh v té svislé plošce zozbrousit na takovou výšku
jak byla původní.Tak že tato svislá ploška je dvojitá a tím je tato část dostatečně tuhá proti kroucení karoserie. Jen si už nepamatuji jak jsem tuto část
překrýval.Stejně na tom nezáleží, je toto místo překryto prahovými plasty.Doufám,že tento návod pomůže mnohým,kteří chtějí mít svého miláčka co nejvíc
podle originálu. Zdraví Standa.
- Akuma no Zeto
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“