Ahojte,
mám nasledovný problém ktorý som spozoroval tak pred týždňom:
Ked radím rýchlosti ide páka tak neochotne, akoby stuha. Hlavne som to postrehol keď mám dlhšie zaradenú 4 a chcem podradiť do 3, vybrať to s tej 4 mi ide fakt ťažko. Zaujimave že pokial par krat povexlujem pakou, pozaradujem rozne stupne tak potom to uz ide OK ako pred tým. Olej v prevodovke bol meneny tak 3 roky dozadu (ale len za obyč Valvoline 10w-40).
Neviete niekto čo by to mohlo byť?
Vďaka
Prevodovka - Ťažko sa preraďuje
Moderátor: Minor
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Prevodovka - Ťažko sa preraďuje
dost možná špatná kulisa řazení
nevim tedy jak u
ale u opla výměna pomohla
ale u opla výměna pomohlaアクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Ideální by bylo vlézt pod auto, povolit tyče řazení a celou řadící páku vyndat, rozebrat a promazat, případně tam vyměnit všelijaké gumičky nebo co tam všechno je. Když budeš mít tohle zrenovované, problém nejspíš zmizí. POkud ne, byl by problém v převodovce.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Vdaka za tip, skusim tu riadiacku rozobrat a zrenovovat. Inak nahradnu prevodovku mam keby bol problem v nej. lenze povedzme si to na rovinu, komu sa to chce menit? 
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.
Taky jsem měl problémy s tuhým řazením rychlostních stupňů,kdoví jak jsem to prmazával postříkáním různými mazacími spray ale nikam to nevedlo,až jsem se r
rozhodl demontovat celé řazení.Po demontáži a promazání kloubového mechanizmu vše hodně O.K:Zhruba po necelých 2 měsících se mojí dceři rozpadlo řazení
u felicie o proti konstrukci Hondy je to hrůza jak to mají konstrukčně uděláno.Važme si toho!!!
Taky jsem měl problémy s tuhým řazením rychlostních stupňů,kdoví jak jsem to prmazával postříkáním různými mazacími spray ale nikam to nevedlo,až jsem se r
rozhodl demontovat celé řazení.Po demontáži a promazání kloubového mechanizmu vše hodně O.K:Zhruba po necelých 2 měsících se mojí dceři rozpadlo řazení
u felicie o proti konstrukci Hondy je to hrůza jak to mají konstrukčně uděláno.Važme si toho!!!
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“