Předface >>> na >>> poface
Moderátor: Minor
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Předface >>> na >>> poface
Co vše je potřeba pro předělání předface na poface? (vzhledově)
- z exteriéru:
- přední nárazník + blinkry /// přední nepoškozený nárazník je asi problém sehnat, co ... ?
- přední světla + pozičky /// mají dvojparaboly el. naklápění světel?
- zadní světla /// to je asi to nejlehčí na přehození
- z interiéru:
- přední sedačky /// asi taky zabere jen pár minut práce
- palubovka se zaoblenou kapličkou( + budíky?! ) nebo pasuje kaplička na předface palubovku?
Jsou tyto díly záměnné - montáž- bez úprav,převrtání šroubů a pod.?
Scháním poface CRX, ale nic se neobjevuje, tak uvažuji, že by jsem vzal i předface a pár věcí přeházel. Boční lišty by jsem musel asi nechat
- z exteriéru:
- přední nárazník + blinkry /// přední nepoškozený nárazník je asi problém sehnat, co ... ?
- z interiéru:
- palubovka se zaoblenou kapličkou( + budíky?! ) nebo pasuje kaplička na předface palubovku?
Scháním poface CRX, ale nic se neobjevuje, tak uvažuji, že by jsem vzal i předface a pár věcí přeházel. Boční lišty by jsem musel asi nechat
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
Re: Předface >>> na >>> poface
Lišty se dají snadno vyměnit, předf. lišty by ti neseděly šířkou k pruhům na náraznících.
U zadních světel se musejí předělat konektory, liší se.
Rozdílné jsou i spínače na kapličce a plasty okolo volantu.
Kaplička na předf. palubku se musí lehce upravit. Možná by bylo lepší měnit celou palubku včetně budíků.
U zadních světel se musejí předělat konektory, liší se.
Rozdílné jsou i spínače na kapličce a plasty okolo volantu.
Kaplička na předf. palubku se musí lehce upravit. Možná by bylo lepší měnit celou palubku včetně budíků.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ja se sice v 2g nejak nepohybuju, ale kvuli pozickam budes asi muset vymenit i blatniky...?
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
James píše:Ja se sice v 2g nejak nepohybuju, ale kvuli pozickam budes asi muset vymenit i blatniky...?
Nee, měl jsem nějakou dobu na CRX na každý straně jinou pozičku. Poface má na světle taký plechový držák, do kterýho se zasune pozička a přišroubí v motorovým prostoru.
Minor: tak interiér mám komplet, jen nevím jestli je nutný prohodit celý nebo stačí jen nějaký části.
U zadních světel mě ani konektory moc nezajímají, ty stejně musím předělat na moje dva páry (origo + LED)
Jestli jde prohodit boční lišta, tak to jsou i výlisky na dveřích stejný nebo tam bude něco poznat?
Před a Po Face - oboje je stejný JHM ED9 3700 S ?
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Mě se teda víc líbí předface CRX. A ještě si zapoměl napsat zadní nárazník. Jinak dveře a výlisky v nich jsou stejný.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Ešte aj zadný nárazník je iný .. predface je zo spodu rovný a poface je tvarovaný .. neviem ako to pomenovať 
Jenom tak mimochodem napsal jsi nic se neobjevuje
ale Jofreyho CRX byla myslim si vice nez dobra proc jsi nevzal ji stala asi 50 tis mam tkovy dojem coz je velice dobra cena
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Sabrio píše:Jenom tak mimochodem napsal jsi nic se neobjevujeale Jofreyho CRX byla myslim si vice nez dobra proc jsi nevzal ji stala asi 50 tis mam tkovy dojem coz je velice dobra cena
Jo cena byla dobrá, ale vzhedově to není muj vkus, hlavně ten polepenej nárazník ... a stříbrnou zrovna nepreferuju... já chci červenou
packy za volantom su ine, takisto, myslim ze by bolo najlepsie prehodit celu palubku resp. vrch, lebo predface a poface ma inu kabelaz k budikom a plastami za volantom nakolko predface ma trojuholnik za volantom a poface na kaplicke, neviem ci by sa dal natiahnut ten konektor a ci je rovnaky, takisto som niekde cital (ale to je funkcna vec nie vzhladova
) ze pri poface ide 12V zasuvka len ked je kluc v polohe ACC.
Dvojparaboly s naklapanim sa nerobili pokial viem, ale tusim PAKO raz vravel ze by sa to dalo dorobit (ale ty chces asi jednoparaboly). Ja sa na to chystam ...
a budiky su 100% ine
Dvojparaboly s naklapanim sa nerobili pokial viem, ale tusim PAKO raz vravel ze by sa to dalo dorobit (ale ty chces asi jednoparaboly). Ja sa na to chystam ...
a budiky su 100% ine
U budiku pred a poface je jinak udelana kabelaz, ale lze ji prdelat, nekde na foru je I navod
taky jsem to resil z pred na poface a jde vse bez problemu 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim, když už máš něco za sebou tak ber Vtec. 
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Ale jako zatrnulo ve me fest kdyz jsem videl tvuj crash crx skoda hlavne ze ty jsi celej ale opravdu setril bych na cerveneho v-teca asi uz
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
inak ked uz sme pri tejto teme, chcem sa spytat, kaplicka predface a poface ma inak tvarovane tlacidla na ohrev okna a hmlovku. Ale vzadu maju konektory rovnake?
Crx 2G je plug and play. Měl jsem tyto auta rozdělaná do šroubku. Ameriku, předface, poface. Vím vesměs co kam příjde a nepříjde.
Rozdíly jsou v podstatě jen kosmetické. Co se týče železa tak to je stejné.
- přední světla přehodíš (potřeba změny v elektrice)
- pozičky (je potřeba vyměnit kotvení v blatníku, dva plastíky na každé straně)
- přední nárazník- před face je šroubovaný přímo do karoserie, u poface je potřeba doplnit karoserii o dvě konzole. Které ho posunou jakoby o 2 cm dopředu
- blatníky jsou stejné
. expanzní nadržka se prohodí
- v motorovém prostoru muže být rozdíl v elektrice jestli je to A9 (draty k lambdě, dvouparaboly) oproti A8 a Z5
- dveře jsou stejné
- zadní světla a nárazník prohodíš bez sebemenších uprav (rozdíl v prostřední části světel-předface má dvě zpatečky)
- lišty na dveřích také přecvakáš, nevýhoda že musíš sundat tapecy, velké plasty vzadu, a podběhy
- v interieru prohodíš kapličku, budíky (dneska ti zjistím jak je to se spínačema) mám všechny variace elektrik co jdou palubkou
- plasty kolem volantu, přepínače (zase rozdíl v elektrice-skoro bych přehodil celou palubku i se svazkem)
- sedačky prohodit
Když by si zacházel uplně do detailu tak i plast na rozvodech je rozdílný (hodně nepatrně) a vinko také
Ajsíku....když to napíšu ještě jednou v kostce, tak vše co máš z poface crx lehce naházíš na předface a naopak.
Co jsem viděl tvé výtvory tak s elektrikou taky nebudeš mít problémy.
Přeji uspěšné omlazení crx
Rozdíly jsou v podstatě jen kosmetické. Co se týče železa tak to je stejné.
- přední světla přehodíš (potřeba změny v elektrice)
- pozičky (je potřeba vyměnit kotvení v blatníku, dva plastíky na každé straně)
- přední nárazník- před face je šroubovaný přímo do karoserie, u poface je potřeba doplnit karoserii o dvě konzole. Které ho posunou jakoby o 2 cm dopředu
- blatníky jsou stejné
. expanzní nadržka se prohodí
- v motorovém prostoru muže být rozdíl v elektrice jestli je to A9 (draty k lambdě, dvouparaboly) oproti A8 a Z5
- dveře jsou stejné
- zadní světla a nárazník prohodíš bez sebemenších uprav (rozdíl v prostřední části světel-předface má dvě zpatečky)
- lišty na dveřích také přecvakáš, nevýhoda že musíš sundat tapecy, velké plasty vzadu, a podběhy
- v interieru prohodíš kapličku, budíky (dneska ti zjistím jak je to se spínačema) mám všechny variace elektrik co jdou palubkou
- plasty kolem volantu, přepínače (zase rozdíl v elektrice-skoro bych přehodil celou palubku i se svazkem)
- sedačky prohodit
Když by si zacházel uplně do detailu tak i plast na rozvodech je rozdílný (hodně nepatrně) a vinko také
Ajsíku....když to napíšu ještě jednou v kostce, tak vše co máš z poface crx lehce naházíš na předface a naopak.
Co jsem viděl tvé výtvory tak s elektrikou taky nebudeš mít problémy.
Přeji uspěšné omlazení crx
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Blackburn: díky za dobrej popis
Do Vtec nejdu, chci použít svoje papíry a RZ. Nechám jen zapsat výměnu karoserie.
K VTECu by jsem musel připočítat ještě +15.000,- k přihlášení (eko+dovoz stk) a nelíbí se mi u něho že nemá na kapotě bouly
navíc je dražší a díly taky nic moc
Do Vtec nejdu, chci použít svoje papíry a RZ. Nechám jen zapsat výměnu karoserie.
K VTECu by jsem musel připočítat ještě +15.000,- k přihlášení (eko+dovoz stk) a nelíbí se mi u něho že nemá na kapotě bouly
navíc je dražší a díly taky nic moc_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
ted o tom přemýšlím, budíky před a po maj jinej tvar? Nebo jsou stejný, protože já ted předělávám budíky ve stylu rozebrat a přendat otáčkoměr a tacho z poface do předface, mám tam budíky ze civica a dost mě vadí tacho do 220
a červená začíná dřív než na 7250
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Ajsik píše:Blackburn: díky za dobrej popis
K VTECu by jsem musel připočítat ještě +15.000,- k přihlášení (eko+dovoz stk) a nelíbí se mi u něho že nemá na kapotě boulynavíc je dražší a díly taky nic moc
já jsem taky udělal výměnu karoserie
1.potvrzení od hondy 3000 -musí sedet prvních 9 čísel VIN
2.pak musíš na STK kde náhodou zjistej že ti nesedi číslo kastle
3.musej to schvalit (pokud máš souhlas od hondy tak by neměli nic řikat)
4.musíš někam s papírem kde ti někam vyrazej nebo vybrousej předchozí vin 900
5.na registr aby to uvedli to TP že byla provedena obnova vin 50kč
6.opakovaná STK
vypada to složitě ale zase tak hrozný to nebylo
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:¨...
Dík za dobrej popis. Co vyžadují za doklad od "nový" karoserie?
-
Pavel PRchal
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Ajsik píše:Co vše je potřeba pro předělání předface na poface? (vzhledově)
- z exteriéru:
- z interiéru:
Ahoj, jestli máš předface CRX, nechtěl by jsi něco vyměnit za poface? Já bych ocenil díly na předface, pokud se jich budeš chtít zbavit.
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“